Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

@Brokolis ama Ceylanın istediği lüks bir hayattı, güzel bir semtte en başında. İstanbulu n gözbebeğinde 30 bin ile orta halli yaşanır ancak. Bağcılarda kral olursun o ayrı.
Bilanlısı Yakuplu’da ev bakıyordu.

Geçen erkek arkadaşım bana İstanbul’da yaşayabileceğimiz yerleri gösteriyordu. 2.4-2.8k kira ile site içi bol yeşillikli evlere bakıyorduk. Evimize toplam girecek maksimum para 12k. Semtlere bakarken gördü Yakuplu’yu, pas geçti. Sarıldım bağrıma bastım Sonra da Ceylan’ın nişanlısını anlattım “Yakuplu’da ev bakıyorsa 10k bile kazanmıyordur o adam” dedi o da.

Yakuplu nere yav?

Beylikdüzü'nde galiba. Baya kötü bir yermiş. 30k kazanan adamın tenezzül edeceği bir yer değilmiş. Birkaç üye kırmızı ışıkta beklerken arabanın lastiklerini çalarlar demiş
Beylikdüzü oyle bır yer degıl ama yakupluyu bilmiyorum beylıkduzunde arkadasım var benim

Beylikdüzü oyle bır yer degıl ama yakupluyu bilmiyorum beylıkduzunde arkadasım var benim
Yakuplu Beylikdüzü'nün en kötü yeriymiş diye duydum kuzu ben de. Erkek arkadaşım da onayladı kötü olduğunu. Ceylan'ın 30 bin kazanan nişanlısı, bir hafta sonra kocası olacak şahıs, oradan ev bakıyordu. Aklımda kaldı benim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…