- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #7.901
Ee bekliyorum layk yapacagina yazsana ayolÖzelden yazayım, dur
Bilanlısı Yakuplu’da ev bakıyordu.@Brokolis ama Ceylanın istediği lüks bir hayattı, güzel bir semtte en başında. İstanbulu n gözbebeğinde 30 bin ile orta halli yaşanır ancak.Bağcılarda kral olursun o ayrı.
Geliyom bir dakikaEe bekliyorum layk yapacagina yazsana ayol
Yakuplu nere yav?Bilanlısı Yakuplu’da ev bakıyordu.
Geçen erkek arkadaşım bana İstanbul’da yaşayabileceğimiz yerleri gösteriyordu. 2.4-2.8k kira ile site içi bol yeşillikli evlere bakıyorduk. Evimize toplam girecek maksimum para 12k. Semtlere bakarken gördü Yakuplu’yu, pas geçti. Sarıldım bağrıma bastımSonra da Ceylan’ın nişanlısını anlattım “Yakuplu’da ev bakıyorsa 10k bile kazanmıyordur o adam” dedi o da.
Uğraşmaya değmez cidden.Ee bekliyorum layk yapacagina yazsana ayol
Neyi dıyosun yavrum sen delfino ya dedim onu benUğraşmaya değmez cidden.
Libidolu konuya mı?Neyi dıyosun yavrum sen delfino ya dedim onu ben
Beylikdüzü'nde galiba. Baya kötü bir yermiş. 30k kazanan adamın tenezzül edeceği bir yer değilmiş. Birkaç üye kırmızı ışıkta beklerken arabanın lastiklerini çalarlar demişYakuplu nere yav?
Beylikdüzü'nde galiba. Baya kötü bir yermiş. 30k kazanan adamın tenezzül edeceği bir yer değilmiş. Birkaç üye kırmızı ışıkta beklerken arabanın lastiklerini çalarlar demiş
Ben mi değmem uğraşmayaUğraşmaya değmez cidden.
Yok be kuzum ilce hakkında konustukLibidolu konuya mı?
Haa pardon, libidolu konuya çağırıyor sandımBen mi değmem uğraşmaya
Şaka yapıyorum. Özelden yazayım dedim buraya like atıyordum ona dedi
Yok be anladım oyle sandığınıHaa pardon, libidolu konuya çağırıyor sandımilginç bir tip var, ona dedim.
Beylikdüzü oyle bır yer degıl ama yakupluyu bilmiyorum beylıkduzunde arkadasım var benimBeylikdüzü'nde galiba. Baya kötü bir yermiş. 30k kazanan adamın tenezzül edeceği bir yer değilmiş. Birkaç üye kırmızı ışıkta beklerken arabanın lastiklerini çalarlar demiş
N ile başlayan dimi haniHaa pardon, libidolu konuya çağırıyor sandımilginç bir tip var, ona dedim.
Yakuplu Beylikdüzü'nün en kötü yeriymiş diye duydum kuzu ben de. Erkek arkadaşım da onayladı kötü olduğunu. Ceylan'ın 30 bin kazanan nişanlısı, bir hafta sonra kocası olacak şahıs, oradan ev bakıyordu. Aklımda kaldı benim de.Beylikdüzü oyle bır yer degıl ama yakupluyu bilmiyorum beylıkduzunde arkadasım var benim
Bütün konularda kocasının sunduğu cinselliği övüyormuş. Geçen de vardı bi tane. Bitmiyorlar.N ile başlayan dimi haniLexa ondan banlanmıştı geçende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?