- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #7.941
Forumdan çıktığım için banlanmıyorum o kadarŞu kuulluğun 5te 1i bende olsa keşke. Nerde ucuzluk basitlik orda ben.
El değmemiş gonca gülü lezbiyen yaptılarYarın toptan gidiciyiz bu gece lezbiyen oldum iyi mi hanginizi alayım
İlk banım böyle olmamalı. O yüzden ellemedim.Forumdan çıktığım için banlanmıyorum o kadarDeğmez banlandığıma o kadın mı erkek mi artık neyse.
Mum ile pervane misali yanıyor olurum artık şu saatten sonra asdgjkEl değmemiş gonca gülü lezbiyen yaptılar
Ooo dayler geldi herkes dağılsınOrdan çıkıp buraya geldim, dedim simdi burda dönüyodur mevzu
Evliyim diyeyse korkmayın çoklu filan anlatmycamOoo dayler geldi herkes dağılsın
Benim bebem bile varEvliyim diyeyse korkmayın çoklu filan anlatmycam
Biz de evliyiz, anlamadık.Evliyim diyeyse korkmayın çoklu filan anlatmycam
Benim bebem bile var
Ahsuahhhdhhws demek ki geberik yasamisiz smdiye kadar, gidin aglayinBiz de evliyiz, anlamadık.
İyi gecelerKızlar iyi geceler
Hamileyken boşanma aşamasında olanlar da artmış BDV'deKarantinada boşanma artmış diyorlar, gerçi hamile de artmış diyorlar bilemiyorum
Neden hamileyken acaba?Hamileyken boşanma aşamasında olanlar da artmış BDV'de
Cık cık cık bizleri de banlatacakBen libidoya gidiyorum bence gelin
Çok gereksiz uğraştılar yav. Sabaha kim öle kim kalaCık cık cık bizleri de banlatacak
İşte hem hamilelikler hem boşanmalar artmış ya doğru orantı olarak hamileyken boşananlar da artmışNeden hamileyken acaba?
Evetİşte hem hamilelikler hem boşanmalar artmış ya doğru orantı olarak hamileyken boşananlar da artmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?