- 19 Mayıs 2020
- 47.915
- 215.503
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #7.921
İyi geceler.Kizlar ben yatıyorum hepinize iyi geceler ve mutlu huzurlu bayramlar
Bak sana o taraflarda kumburgaz selimpaşa buyukcekmece onerırım.Yakuplu Beylikdüzü'nün en kötü yeriymiş diye duydum kuzu ben de. Erkek arkadaşım da onayladı kötü olduğunu. Ceylan'ın 30 bin kazanan nişanlısı, bir hafta sonra kocası olacak şahıs, oradan ev bakıyordu. Aklımda kaldı benim de.
İyi bayramlar cıcegım Allah rahatlık versinKizlar ben yatıyorum hepinize iyi geceler ve mutlu huzurlu bayramlar
İyi geceler iyi bayramlarKizlar ben yatıyorum hepinize iyi geceler ve mutlu huzurlu bayramlar
Bana da açık mıEvlendiğimde Bursa da olucam 150 bıne ev aldı ufak terası var gelirsin gezmeye bana benimkini postalarım annesine burda ki bütün kızlara evim açık gerçek kahvelerinizi yapmak isterim
Herkesi davet ettim tabi sensiz olur muBana da açık mıO güzel bardaklarını canlı göreyim
Hayırlı uğurlu olsun kuzum, güle güle oturun evinizdeHerkesi davet ettim tabi sensiz olur mu
Amin en güzeli senın olsunHayırlı uğurlu olsun kuzum, güle güle oturun evinizde
Şöyle uçuş uçuş bohem bir gelinlik ve kumsalKumsalda dugun istiyorum.... Gelinlik gitmem diyordum vazgectim gıyıcem...
Hadi bana kısmet bulalım
Gitti miCümleten geçmiş olsun
Berenle kenanın dugunu superdiŞöyle uçuş uçuş bohem bir gelinlik ve kumsal
Yok be uyuyodur mune şu an yazık.Gitti mi
Ay o N gitmeden ben girmicem o topiğeYok be uyuyodur mune şu an yazık.
Midemi bulandırıyor oYok be uyuyodur mune şu an yazık.
Çok koca öven gördüm de, böyle öven görmemiştim.Cümleten geçmiş olsun
Şu kuulluğun 5te 1i bende olsa keşke. Nerde ucuzluk basitlik orda ben.Ay o N gitmeden ben girmicem o topiğeİlk benim mesajımın altına mı yazdı, alıntı mı yaptı hatırlamıyorum yine kocasını övmüş. "Başka kadınlardan sıra sana geldi mi?" diyecektim, forumdan çıktım
Sonrası kötüBerenle kenanın dugunu superdi
O anca ondan anlardı.Şu kuulluğun 5te 1i bende olsa keşke. Nerde ucuzluk basitlik orda ben.
Yarın toptan gidiciyiz bu gece lezbiyen oldum iyi mi hanginizi alayımŞu kuulluğun 5te 1i bende olsa keşke. Nerde ucuzluk basitlik orda ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?