- 19 Mayıs 2020
- 47.915
- 215.506
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #7.861
Karantinada boşanma artmış diyorlar, gerçi hamile de artmış diyorlar bilemiyorumIste o sıkntılı oluyor bide ayni yerde calisanlar var daha cabuk deforme oluyor iliskileri
E sen evde çalışmıyordun galiba?Biz 10 yıllık evliyiz o yüzden. Çok yıpratıcı gerçekten
Flört döneminiz ne kadar sürdu bizde 6. Yila gircez ama uzun birlikteligimiz oldu 13. Yila girdikBiz 10 yıllık evliyiz o yüzden. Çok yıpratıcı gerçekten
Bır gun arayla ban yiyor, sitede takılma suresi 24 saatOlur be yalexa psikopatı yine kendini banlatmış
Ben işe başlayalı 8ay oldu. E bunu 2.5 ayı evdeydim. Onun öncesi de 3 yıl evdeydimE sen evde çalışmıyordun galiba?
Bak çok merak ediyorum. Kavga edip de nasıl sevişiyonuz? Buraya üye olduğumdan beri aklımda bu soru var? İnsanlar nasıl başarıyor bunu?Niye dussun ya, bosandım bılıyosun. Kesınlıkle seks hayatımız berbat veya eksik degıldı kavga ederken bile.
Hepsının yeri ayrı.
Sevısmeyı seviyorsanız karsılıklı bakacaksınız keyfinize
Yangın ne ara topic bu kadar amacından saptı en son evliler de boşanıp gelecekti ben bıraktığımdaNiye dussun ya, bosandım bılıyosun. Kesınlıkle seks hayatımız berbat veya eksik degıldı kavga ederken bile.
Hepsının yeri ayrı.
Sevısmeyı seviyorsanız karsılıklı bakacaksınız keyfinize
Flört mü flört ne yaaFlört döneminiz ne kadar sürdu bizde 6. Yila gircez ama uzun birlikteligimiz oldu 13. Yila girdik
10 yıl tamam olmadı şu an?Ben işe başlayalı 8ay oldu. E bunu 2.5 ayı evdeydim. Onun öncesi de 3 yıl evdeydim
Niye kız hiç mi olmadıBak çok merak ediyorum. Kavga edip de nasıl sevişiyonuz? Buraya üye olduğumdan beri aklımda bu soru var? İnsanlar nasıl başarıyor bunu?
Kavgadan sonra sevısmek hobımdı ahahahahaBak çok merak ediyorum. Kavga edip de nasıl sevişiyonuz? Buraya üye olduğumdan beri aklımda bu soru var? İnsanlar nasıl başarıyor bunu?
Kısmet bulun'a geldı olay Muzkad.. Neler kacırdın bir bılsenYangın ne ara topic bu kadar amacından saptı en son evliler de boşanıp gelecekti ben bıraktığımdaşimdi bakıyorum evleneceklere taktik veriliyor hemde en sağlamından olmadı bu şimdi
Niye kız hiç mi olmadıanlık kızıveriyorsun bir şeye, sonrasındaki sebişme daha da haz dolu oluyor
Sen kısmet bulun bana diyecek kıvama geldiysen kıyamet de yakındırKısmet bulun'a geldı olay Muzkad.. Neler kacırdın bir bılsen
O baska bisey.
Hani konu açıyorlar, kocası ile bıçak bıçağa kavga ediyorlar, boşanmaya kadar geliyorlar, sonra ne oluyorsa paaat çocuk.
Gelinlik fotosu attılar bana yaSen kısmet bulun bana diyecek kıvama geldiysen kıyamet de yakındırn’aptınız lan kıza aloooooo
Anlatsana, nolur.O baska bisey.
Benım dedıgım bu degıl ya
Kavga sonrası barışma daha bir güzel oluyordurNiye kız hiç mi olmadıanlık kızıveriyorsun bir şeye, sonrasındaki sebişme daha da haz dolu oluyor
Okumadım aracının gorumce oldugu adamlarla cay bile ıcmem
Siz bulun kısmet asgshsjsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?