Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Niye dussun ya, bosandım bılıyosun. Kesınlıkle seks hayatımız berbat veya eksik degıldı kavga ederken bile.
Hepsının yeri ayrı.
Sevısmeyı seviyorsanız karsılıklı bakacaksınız keyfinize
Bak çok merak ediyorum. Kavga edip de nasıl sevişiyonuz? Buraya üye olduğumdan beri aklımda bu soru var? İnsanlar nasıl başarıyor bunu?

Niye dussun ya, bosandım bılıyosun. Kesınlıkle seks hayatımız berbat veya eksik degıldı kavga ederken bile.
Hepsının yeri ayrı.
Sevısmeyı seviyorsanız karsılıklı bakacaksınız keyfinize
Yangın ne ara topic bu kadar amacından saptı en son evliler de boşanıp gelecekti ben bıraktığımda şimdi bakıyorum evleneceklere taktik veriliyor hemde en sağlamından olmadı bu şimdi

Yangın ne ara topic bu kadar amacından saptı en son evliler de boşanıp gelecekti ben bıraktığımda şimdi bakıyorum evleneceklere taktik veriliyor hemde en sağlamından olmadı bu şimdi
Kısmet bulun'a geldı olay Muzkad.. Neler kacırdın bir bılsen

Niye kız hiç mi olmadı anlık kızıveriyorsun bir şeye, sonrasındaki sebişme daha da haz dolu oluyor

Hani konu açıyorlar, kocası ile bıçak bıçağa kavga ediyorlar, boşanmaya kadar geliyorlar, sonra ne oluyorsa paaat çocuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…