- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #7.881
Sana bılare anlatırım ulu orta yazmayım katibimAnlatsana, nolur.
Okeyım ozaman, nıck verin msj atıcam agahahahagaKız o üye 30b ile zarzor gecinilir diyen işte bence bir daha dusun
Tamam.Sana bılare anlatırım ulu orta yazmayım katibim
Dısarıdan okuyanlarda var ya ondan dedim, yoksa bız bizeyiz ama..,Tamam.
Bıyıklı Mahmut abiler varDısarıdan okuyanlarda var ya ondan dedim, yoksa bız bizeyiz ama..,
Onu bilmem de biz küüüüt diye sevgili olduk.Ne yaptiniz direkt evlendiniz mi
Bi nevi öyle. 3.5 ayda sözledik. Anneler karambole getirdi biziNe yaptiniz direkt evlendiniz mi
O zaman sizden de eskiyiz bizBi nevi öyle. 3.5 ayda sözledik. Anneler karambole getirdi bizi
Aaa dur senin engin görüşlerini alacağım bir yere etiketleyeyim
Haketti kızlar gidiciydi bende dayanamadımelektra neden cevap verdiniz o akıllıya ya, banlanıcaksınız boşuna. Ben de yazmak istedim ama sustum
Ahhahaha delfino yine stalkerelektra neden cevap verdiniz o akıllıya ya, banlanıcaksınız boşuna. Ben de yazmak istedim ama sustum
O akıllı topiğe gelince ben forumdan çıktım. Dayanamayıp ben de banlanacak şeyler yazardım yoksaAhhahaha delfino yine stalkerkız buralar sana emanet biz banlancaz galiba
Bana yazdığını gördün müelektra neden cevap verdiniz o akıllıya ya, banlanıcaksınız boşuna. Ben de yazmak istedim ama sustum
Ailen benimkinin ailesinin olduğu yerde miydi yangın?Burda martı sesi ve deniz kokusu var, yemın ederım cennet.
Tamamını okuyacağım burayı bitirinceBana yazdığını gördün mü
Hayır istanbuldaAilen benimkinin ailesinin olduğu yerde miydi yangın?
Özelden yazayım, durHayır istanbulda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?