Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Ya kardeşim işime gelmedi belki hem oradaki calcifer kalp ışığıydı tatlıydı ne bilem ben bu gıcık arkadaşa lucifer demek istiyorum
Yokk öyle yağma muzkad karemallaya gelince kapitalist düzen, güçlü olan ayakta kalır ama sana gelince işime gelmedi yok yavvvvvv

Aklıma son sınıfta yurtta ilk kez yerleştiğim zaman ki anım aklıma geldi. Kızımız tıpçı odaya yerleşmek için girdim banyo kapısı açık su sesi geliyor bende temizlik yapıyor sandım bi baktım duşa kabın de açık duş alıyor ilk travmamı yaşattı . Kızdan özür diledim salak gibi birde san ki benim suçum görmem biri girer dikkat et dedim kaçtım odadan

Şu sinema olayı son nokta oldu ben de. Bu acaba sevince insanın içinden gelen bir şey mi yoksa önceden de böyle bir yol aklına gelir miydi
Ay kendimi sorguluyordum ben de Ne dedim kızcağızı bu kadar korkutacak, diye. Yok hiç aklıma gelmezdi öyle bir şey önceden. Bunu da 18 yaşındayken yaptım Normalde yapamazdım da zaten ama sinema bilgime güveniyordum, bu çocuğu o filmde etkilerim ben dedim. Kızı ekarte edişim çok doğaçlama gelişti çünkü benimki o zaman 'siz aranızda konuşup kararlaştırın, bana her saat uyar' demişti. Ben de dersim erken bitmesine rağmen 18'den önce bitmiyor diye tutturmuştum, oysa yoklama da alınmayan bir dersti gitmesem bile olurdu

Taşlanmayacaksam, benimkinin o zaman kız arkadaşı vardı sınırı aşmadan arkadaşça görüşüyorduk. Amacım sevgilisini benimle aldatması değildi, 'aklında yer edeyim, ayrılırlarsa bana yürüsün'dü. O şekilde iki filme gittik, ikinciden önce sevgilisinden ayrılmıştı ama aramızda bir şey olmadı. O sonra iki kişiyle daha görüştü falan benim de o süreçte iki kişi oldu hayatımda. Hep arkadaşça konuştuk, o son kız arkadaşından ayrıldıktan 2 ay sonra biz görüşmeye başladık O zamandan beri devam. Yalnız ne kadar çok iki sayısı geçmiş, her şeyde iki var iki film, iki kişi, iki ay

İkinci filmden önce birer bira içip sohbet etmiştik. Üzerinden bir yıl falan geçince üzerine konuştuk, meğer o akşam iki taraf da diğerinden hamle bekliyormuş O hamleyi birimiz yapsa neler olurdu acaba diye falan çok konuştuk. Boylesi daha iyiymiş

Kız Tıp okuyor diye anatomisini sergiliyordur belki de? Herşey bilim için olabilir
Sanat için soyunulurda Bilim için soyunulmaz mı hee

Şu olayı Bdv de açsan kafana yağacak meteorları düşünemiyorum.. Seni gidi senii

Kız Tıp okuyor diye anatomisini sergiliyordur belki de? Herşey bilim için olabilir
Sanat için soyunulurda Bilim için soyunulmaz mı hee
Ama benim gözümün suçu neeee zaten dengesizin tekiydi allah dan postaladık bir çikolata yerdik offf diye bağırıp pencereleri açardı biz 10 da ders çalışırdık uyucam kapatın lambayı derdi ama kendi 4 de pat lambaları açar ders çalışırdı Biz de bı bok demezdik. 11 de giyinip derse gitcez ses dahi yapmıyoruz uyanmasın diye yatakta oflayıp pufluyor ağzına çarpmamak için zor duruyordum ama lanet ağzımı açmayışım hep içimde kaldı

Şu olayı Bdv de açsan kafana yağacak meteorları düşünemiyorum.. Seni gidi senii
Bordo bereli gibi bir yıl bekledim çocuğun tek olmasını tek olduğumuz kısa zaman dilimlerinde de hep benimki beni çok çekici bulduğunu falan söylüyordu bir gece o yazdı, ertesi akşam onunla görüşmeden önceki son erkek arkadaşım mesaj attı, onunla görüştüm

1 yıl kadar samimi, güzel bir arkadaşlığımız oldu. Ben annemin rahatsızlığından dolayı okulu bırakıp Antalya'ya döndüm. O dönemde çok moral verdi, yanımda oldu. Görüşme imkanımız da olmadığı için gerçekten o dönemki iyi niyetine inanıyorum. Iyi arkadaş olduğumuz için by kadar uyumluyuz sanırım, @Karamellasepeti şahidim uyumumuza Iyi arkadaş olabileceğiniz birini bulun, hayat daha keyifli oluyor

evli misin şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…