- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
Biz de bi ara erkek sinekten dahi hoşlanır olmuştuk.Korıdordakı petege yaslanır, elimizde gazoz simit gelene gecene igrenerek bakardık bızde
Delfinonun da sevgilisi var
Yallah demedim gııı gelll bana gel banaaa gel bana gel sevgılıııım didim
Çok geniş bir skaladan seçiyormuşsunuz yavLisede kizlarla koridorda dikilir koseden cikan seninki benimki oynardik
Hahahahahahaha tam oturup aglamalıkmıs yalnız buBiz de bi ara erkek sinekten dahi hoşlanır olmuştuk.
Çocuğu bir sene sinsi sinsi izledim. Ne dinler ne izler ne beğenir diye.Aaa yok neden kinayayim nette duzgun adam bulanlar bence secilmis kisiAllahin sevdiği kullari
Uçan kaçan benim olabilir mi o oyunLisede kizlarla koridorda dikilir koseden cikan seninki benimki oynardik
Olsun geyiğe gelsınDelfinonun da sevgilisi varSevgilisi olanlari kibliycem çok fena fesatlandim Iyi niyetli olmadigim içün
Bu kız totem istiyo belli neyse du anlatım hay benide buralara soktunuz ya 2020 mart anacıklarından du gelıyomBu kadarcık mi
Arkadaşlar bu kadıın ajann kendisi evlidir. Derhal taşlayınBiz de bi ara erkek sinekten dahi hoşlanır olmuştuk.
Çok değişik kafalar yaşıyorduk. Cips ve kolayı fazla kaçırıyorduk galibaHahahahahahaha tam oturup aglamalıkmıs yalnız bu
Oysa tum hayatını biliyordun dı mıÇocuğu bir sene sinsi sinsi izledim. Ne dinler ne izler ne beğenir diye.
Sonra mesaj attım. Garibanım da denk geldik sanıyor
Yawww bana hep en tipsizler denk gelirdi o zamandan bahtsizmisim da anlamamisimÇok geniş bir skaladan seçiyormuşsunuz yav
Ahahhajajaa hayırlı kısmet çıkmadı demezsin artıkYawww bana hep en tipsizler denk gelirdi o zamandan bahtsizmisim da anlamamisimBir keresinde de koseden din kulturu hocasi ciktiydi aafahajaja tovbeler olsun
Oooo üstad parti kur oy verelimÇocuğu bir sene sinsi sinsi izledim. Ne dinler ne izler ne beğenir diye.
Sonra mesaj attım. Garibanım da denk geldik sanıyor
HahahahahahahahahaYawww bana hep en tipsizler denk gelirdi o zamandan bahtsizmisim da anlamamisimBir keresinde de koseden din kulturu hocasi ciktiydi aafahajaja tovbeler olsun
Bu gizli birşey değil kiArkadaşlar bu kadıın ajann kendisi evlidir. Derhal taşlayın
Bu kız totem istiyo belli neyse du anlatım hay benide buralara soktunuz ya 2020 mart anacıklarından du gelıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?