- 19 Mayıs 2020
- 47.915
- 215.495
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #7.961
Ne zaman kızdı? Hani nerde?benneyanginlargordum neden kiziyorsun bana yaw :))) zaten basligini gordukce yalnizligim aklima geliyor
Sana kızmadım, arkadasınla bes yil sevgili olup ne zaman evlencez dıyınce kız evlenmeyi dusunmuyorum diyen erkek musvettesıne kızdımbenneyanginlargordum neden kiziyorsun bana yaw :))) zaten basligini gordukce yalnizligim aklima geliyor
Hahahahahahahaha meraklı köfteNe zaman kızdı? Hani nerde?
Sana kızmadım, arkadasınla bes yil sevgili olup ne zaman evlencez dıyınce kız evlenmeyi dusunmuyorum diyen erkek musvettesıne kızdım
Sana kızılıe mı hıc ya ♥
Zaten baslıgı yalnızlığımız yuzumuze vurulsun diye actım afagahahahaha
Eglenıyoruz ya baslık altında, sıkılınca gel sen de eglen bizimle.. Kapımız yalnıza da cıftede acık:))Basligi her gordugumde kotu hissetiriyor. Keske baska baslik bulsaydin yaw :)
Eglenıyoruz ya baslık altında, sıkılınca gel sen de eglen bizimle.. Kapımız yalnıza da cıftede acık:))
Arefe yorgunluğu olabılırKizlar bu gece butun konulara ne olmus boyle ya :) okurken basima agrilar girdi :)
Yıllık izin, bayram, okullar tatil falan.Kizlar bu gece butun konulara ne olmus boyle ya :) okurken basima agrilar girdi :)
Bende evde geviş getiriyorumHerkesin isi zor yaw :)))
Bende evde geviş getiriyorum
Sigara deme deme durmadan içiyorum canım çekiyor bak kalkıp içiyorum hemen adfjkklBen de cigarami yaktim balkonda kahvemi iciyorum:)
Sigara deme deme durmadan içiyorum canım çekiyor bak kalkıp içiyorum hemen adfjkkl
İçtim bile hıhhhhhh
İçtim bile hıhhhhhh
İki dakika mutfak penceresinden itinayla içilirNe cabuk :) ben bayram baslamadan son kk dozumu aldigim icin sabaha kadar daha cok icerim:) bayramda girmeyecegim diye yogun mesai yapiyorum da :)))
Sonunda ben de kaşındım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?