- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #8.181
Ahahhaha kiyamam bilmiyor demek ki netten arastirip sana öyle gelcekEşime sordum üçlü ne diye adam suratıma baktı çekti gitti
Fırın var annanemgilin orda.Ebeden sonrasini tuhaf sekilde tamamladım ahhahahanapıyon katibimm ebe falan
Yavrumm dua hakkını bunun gibilere harcama bosverİnşallah yakınları vaziyete uyanır, tedaviye ihtiyacı var onun.
İnşallah yakınları vaziyete uyanır, tedaviye ihtiyacı var onun.
Benimki '' G.tüm çıktı çalışmaktan, biri olursa öp başına koy '' derdi.Eşime sordum üçlü ne diye adam suratıma baktı çekti gitti
Simdi daha aydnlatıcı olduFırın var annanemgilin orda.
Welcome to Mazhar Osman.En yakinina, yani esine bakilirsa toplu halde tedaviye ihtiyaclari var.
Organ.Simdi daha aydnlatıcı oldukolay gelsin ne pisirceksiniz bakem
Regen'in sincaplar bile çift olmus.Simdi daha aydnlatıcı oldukolay gelsin ne pisirceksiniz bakem
Onun yerine hepimizin başına gökten para yağsın dileyeyim o zaman.Yavrumm dua hakkını bunun gibilere harcama bosver
Ahahahha afiyet olsun sifa olur umarım yemedim ben hic cigere benzer diyorlar pek sevmiyorum cigerideOrgan.Dalak yemem lazım, kansızlık var bende.
Adam biliyor da sen nerden duysun diye baktı yüzümeAhahhaha kiyamam bilmiyor demek ki netten arastirip sana öyle gelcekburdaki herseyi sormayın kızlar denemeye kalkıyorlar bak ben o hatayı yaptım bikere
Dalak çok kanlı. Kandan olusuyor diyebiliriz.Ahahahha afiyet olsun sifa olur umarım yemedim ben hic cigere benzer diyorlar pek sevmiyorum cigeride
Niye biz duyamaz mıyız?Adam biliyor da sen nerden duysun diye baktı yüzüme
Hahahha ele gecrdim artık burayı yangınimi da evlendiriyoruz ohoooo sen dun okumadnmi yorumları sahil dugunu gelinlil falan konustukRegen'in sincaplar bile çift olmus.
Alin bu arkadasi burdan
Beklenti yükseltme başıma iş çıkarma demek istemiş olabilirNiye biz duyamaz mıyız?
Yok yiyemem o zaman ama kokorec kelle paca iskembe falan yiyorumDalak çok kanlı. Kandan olusuyor diyebiliriz.
Tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?