Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

İnşallah her şey gönlüne göre olur

Erken ya 24 daha bak bana 27 olcam Ağustos da ama hala erken geliyor

Erken ya 24 daha bak bana 27 olcam Ağustos da ama hala erken geliyor
O civarlar diyoruz biz de 27-30 gibi. Yaşıtız bir de, benden 6 ay büyük İkimiz de küçüğüz. İki tarafın da hazır olmasını, şartlarımızın olgunlaşmasını bekliyoruz.

Bilmiyorum, atanmam kendi paramı kazanıp çatır çatır yemem lazım önceOndan sonra olur.

Sen ne kadarlık evlisin? Bak ben 5 yılda taktıramadım yüzüğü sen 3.5 ayda taktırmışsın Senden taktik almamız lazım asıl
5 yıl oldu evleneli. Ya benim için şartlar olgunlaşmıştı o yüzden taktırması kolay oldu Bu arada eşim benden 2 yaş küçük

Ben de atanmak istiyorum da bu sene saldım 2021 sınavı için kasmam şart

Akdeniz bebesi olunca tuttuğunu koparıyorsun
Tuzlu denizin faydaları bunlar

Ya Evlenme kız beraber yaşayın gidin.. Doğada Evlenmiş bir orangutan veya evli sincap görüyor musun?
Valla bak evlilik insan doğasına ters bir durum Evliler şuan çemkiriyor bana..
C Calcifer , G gunces JES
"Tabii cınımmm senin tuzun kuruu diyorlar şuan "

Simdi burada senin kirlilerini fantezilerini ortaya dökeyim diye mi etiketlrdin beni

Bu arada sonuna kadar hedaciyiz

5 yıl sonrasından bildiriyorum. Evlenmeyin arkadaşlar ya da geç evlenin. Evlilik güzel tabiki ama ne kadar geç o kadar iyi

Olur mu canım...
Elimde iğne oya yapıyorum şuan kaynanama yazma yapıyorum...
Kocacığımınnnnnnnnn Anneciğine hamarat, becerikli görünmek önemli
hımm senden iyi gelin olur. KV evini saçlarınla süpürürsün o potansiyeli gördüm sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…