- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
Bu ay mezun oldum, 5 yıldır birlikteyiz, evlenmeyi yeni yeni düşünmeye başladık ama daha var vakti, imkan olursa tekrar birlikte yaşamak istiyoruz birkaç yıl.evli misin şimdi
İnşallah her şey gönlüne göre olurBu ay mezun oldum, 5 yıldır birlikteyiz, evlenmeyi yeni yeni düşünmeye başladık ama daha var vakti, imkan olursa tekrar birlikte yaşamak istiyoruz birkaç yıl.Bize göre yaşımız küçük ya daha evlilik için, 24'üz daha
Erken ya 24 daha bak bana 27 olcam Ağustos da ama hala erken geliyorBu ay mezun oldum, 5 yıldır birlikteyiz, evlenmeyi yeni yeni düşünmeye başladık ama daha var vakti, imkan olursa tekrar birlikte yaşamak istiyoruz birkaç yıl.Bize göre yaşımız küçük ya daha evlilik için, 24'üz daha
Sen ne kadarlık evlisin? Bak ben 5 yılda taktıramadım yüzüğü sen 3.5 ayda taktırmışsınİnşallah her şey gönlüne göre olur
O civarlar diyoruz biz deErken ya 24 daha bak bana 27 olcam Ağustos da ama hala erken geliyor
5 yıl oldu evleneli. Ya benim için şartlar olgunlaşmıştı o yüzden taktırması kolay olduSen ne kadarlık evlisin? Bak ben 5 yılda taktıramadım yüzüğü sen 3.5 ayda taktırmışsınSenden taktik almamız lazım asıl
Küçük alan zengin olur derler5 yıl oldu evleneli. Ya benim için şartlar olgunlaşmıştı o yüzden taktırması kolay olduBu arada eşim benden 2 yaş küçük
Ben de atanmak istiyorum da bu sene saldım 2021 sınavı için kasmam şartO civarlar diyoruz biz de27-30 gibi. Yaşıtız bir de, benden 6 ay büyük İkimiz de küçüğüz. İki tarafın da hazır olmasını, şartlarımızın olgunlaşmasını bekliyoruz.
Bilmiyorum, atanmam kendi paramı kazanıp çatır çatır yemem lazım önceOndan sonra olur.
Akdeniz bebesi olunca tuttuğunu koparıyorsunBordo bereli gibi bir yıl bekledim çocuğun tek olmasınıtek olduğumuz kısa zaman dilimlerinde de hep benimki beni çok çekici bulduğunu falan söylüyordu bir gece o yazdı, ertesi akşam onunla görüşmeden önceki son erkek arkadaşım mesaj attı, onunla görüştüm
1 yıl kadar samimi, güzel bir arkadaşlığımız oldu. Ben annemin rahatsızlığından dolayı okulu bırakıp Antalya'ya döndüm. O dönemde çok moral verdi, yanımda oldu. Görüşme imkanımız da olmadığı için gerçekten o dönemki iyi niyetine inanıyorum. Iyi arkadaş olduğumuz için by kadar uyumluyuz sanırım, @Karamellasepeti şahidim uyumumuzaIyi arkadaş olabileceğiniz birini bulun, hayat daha keyifli oluyor
Ya Evlenme kız beraber yaşayın gidin.. Doğada Evlenmiş bir orangutan veya evli sincap görüyor musun?O civarlar diyoruz biz de27-30 gibi. Yaşıtız bir de, benden 6 ay büyük İkimiz de küçüğüz. İki tarafın da hazır olmasını, şartlarımızın olgunlaşmasını bekliyoruz.
Bilmiyorum, atanmam kendi paramı kazanıp çatır çatır yemem lazım önceOndan sonra olur.
Simdi burada senin kirlilerini fantezilerini ortaya dökeyim diye mi etiketlrdin beniBordo bereli gibi bir yıl bekledim çocuğun tek olmasınıtek olduğumuz kısa zaman dilimlerinde de hep benimki beni çok çekici bulduğunu falan söylüyordu bir gece o yazdı, ertesi akşam onunla görüşmeden önceki son erkek arkadaşım mesaj attı, onunla görüştüm
1 yıl kadar samimi, güzel bir arkadaşlığımız oldu. Ben annemin rahatsızlığından dolayı okulu bırakıp Antalya'ya döndüm. O dönemde çok moral verdi, yanımda oldu. Görüşme imkanımız da olmadığı için gerçekten o dönemki iyi niyetine inanıyorum. Iyi arkadaş olduğumuz için by kadar uyumluyuz sanırım, @Karamellasepeti şahidim uyumumuzaIyi arkadaş olabileceğiniz birini bulun, hayat daha keyifli oluyor
Olur mu canım...Off siz daha tek misiniz yaaa
Bu arada sonuna kadar hedaciyiz
Kimi sevdiysek erken göçtü bu diyardan.. Of efkarlandım yineeeBu arada sonuna kadar hedaciyiz
5 yıl sonrasından bildiriyorum. Evlenmeyin arkadaşlar ya da geç evlenin. Evlilik güzel tabiki ama ne kadar geç o kadar iyi
Eferin Eferin, kayinannemle kayfe qeyfi diye de paylaş. Olcak bu is.Olur mu canım...
Elimde iğne oya yapıyorum şuan kaynanama yazma yapıyorum...
Kocacığımınnnnnnnnn Anneciğine hamarat, becerikli görünmek önemli
6 yil sonrasından (7.yıla giriş 101) bildiriyorum. Anca oturdu.5 yıl sonrasından bildiriyorum. Evlenmeyin arkadaşlar ya da geç evlenin. Evlilik güzel tabiki ama ne kadar geç o kadar iyi
bir marifetini göremedim halaKüçük alan zengin olur derler
hımm senden iyi gelin olur. KV evini saçlarınla süpürürsün o potansiyeli gördüm sendeOlur mu canım...
Elimde iğne oya yapıyorum şuan kaynanama yazma yapıyorum...
Kocacığımınnnnnnnnn Anneciğine hamarat, becerikli görünmek önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?