- 13 Ağustos 2016
- 2.613
- 5.592
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #8.801
O zaman şimdiden doldurmayalım seniEvli de değilim aday da yok
Ya ben takılırımBende bayılmıyorum iste ama naparsın, yasım geregı tum cevrem coluklu cocuklu.
Yırmı yasındakı kız da benimle takılmaz.
Mecbur katlanıyoruz
Neysekı Cocugum un olmadıgını biliyor cevrem ve agızlarını acmıyorlar.Bir de Cocuk icin gec kalma sakin takimi var. Zar zor hamile kalip ee hadi sira sende diye gun asiri darlayan var.
PırlantamYa ben takılırım
Yakama kırmızı bir gül takıp kadıköy starbucksta bekleyeceğim seni
Profildeki sen misin
Muhteşem bir kocaya sahipken bunu her yerde duyurmak lazım. Belki siz de istersiniz bir pembik gelin olmayı istersinizHer yerde evlilik, kv, görümceee, kaynım....ayy tatillerden bahsedelim güzel yerlerden gezip tozmaktan
Kızlar görüyorum bazen gelin kaynana ana kız gibiler. Burdakilerin kv konusu vahşet resmenhangisi yalan şimdi taktik verin
Onlar da siz diye mi hitap ediyorlar?Bizim iliskimiz gayet seviyeli :) sizli bizli takiliyorum en guzeli :) basta yadirgadilar sonra alistilar :)
Bende siz diyordumBizim iliskimiz gayet seviyeli :) sizli bizli takiliyorum en guzeli :) basta yadirgadilar sonra alistilar :)
Muhteşem bir kocaya sahipken bunu her yerde duyurmak lazım. Belki siz de istersiniz bir pembik gelin olmayı
Bide benimkine bak sakallı kadınYok değilim... Kayıt olurken kadınlar kulübü üyesi olarak profil resmine zekzii ya da aşırı güzel kadın fotoğrafı koymayanları almıyollarr sandıydımm...
Neysekı Cocugum un olmadıgını biliyor cevrem ve agızlarını acmıyorlar.
Ikıncı evliligi de dusunmuyorum kimse gene acamıyor agzını
Herkes isine baksin bence
Bos muhabbeti herkes kankısıne yapsın millete ne benım bebegım den evlılıgımden
İnsanlar bildigin yuk ya
Abla senin çocuğun var mıBende siz diyordum
Hıc pısman degılım, benım ıcın sızdıler cunku
Doğru hatırlıyormuşum, sevindimAyrıldı o müstakbel eşinden
Bide benimkine bak sakallı kadın
Kesinlikle insanlar yoruyorBu zaten kankiydi:))) Olmuyor dedim sirf sussun diye tedavi yontemi oneriyor:) simdi konusmuyorum anlamiyor :))))hayat degil de insanlar yoruyor.
Hayır canımAbla senin çocuğun var mı
Onlar da siz diye mi hitap ediyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?