- 18 Ekim 2014
- 7.982
- 37.024
- 748
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #8.821
Adami iste boyle celiskide birakirimKalbi kazan gibi kararmış team yani ben, lexa, yangın, eletra, daha sakini katip ve sen cledya dan emin değilim yumuşak bir tarafı var
Bu konuyla hatırlanmam üzdü ama hatırlanıyorum en azındanYaa ben senin fikirlerini beğeniyorum. Bi ara burda topik olmuştu tuvslet topiği eliyle yıkayanlar bir de kağıt, su ile falanilk o zaman aynı fikirde olduğumuzu gördüm sonra hep baktım benzer fikirlerimiz, ivit. gece gece 'mok' muhabbeti de yaptım
Onun değerini bilen olmamış pek ama naberDoğru hatırlıyormuşum, sevindimBir de “ev ev üstüne olmaz, evliliğini yaşayamazsın” diyenleri değerlerine sahip çıkmamakla suçlamıştı
Özellikle küçük bir yerde yaşıyorsanız potansiyel dedikodu yeriNeysekı Cocugum un olmadıgını biliyor cevrem ve agızlarını acmıyorlar.
Ikıncı evliligi de dusunmuyorum kimse gene acamıyor agzını
Herkes isine baksin bence
Bos muhabbeti herkes kankısıne yapsın millete ne benım bebegım den evlılıgımden
İnsanlar bildigin yuk ya
Bende siz diyordum
Hıc pısman degılım, benım ıcın sızdıler cunku
Herkesin birbirini tanıdıgı yerde buyudum.Özellikle küçük bir yerde yazıyorsanız potansiyel dedikodu yeri
O kadar hatirlamadim inanın. İkinci evlilik olduğu için daha aklıselim olur insan, o da sonunda öyle yaptiDoğru hatırlıyormuşum, sevindimBir de “ev ev üstüne olmaz, evliliğini yaşayamazsın” diyenleri değerlerine sahip çıkmamakla suçlamıştı
Bende öyle bir yerde yaşıyorum gelen görücüye kadar biliyorlar şaka gibiHerkesin birbirini tanıdıgı yerde buyudum.
Benı tanımayan babamı annemi tanır yanı.
Olaylar ısık hızıyla yayılır anında.
En cool müstakbel kaynana bendeBenim kendi ailem degiller. Bana bir kotuluklere olmadi ama firsat verseydim rahat olurdu :) basinda denemeler oldu cunku.
Ne güzel idare etmişsin maşallah diyeyimBenim kendi ailem degiller. Bana bir kotuluklere olmadi ama firsat verseydim rahat olurdu :) basinda denemeler oldu cunku.
En cool müstakbel kaynana bende
Müzik, film, dizi zevkimiz aynıAnime izleyip manga okuyor kadın
Henüz tanışmadık ama gözlemlediğim kadarıyla annemin hastalanmadan önceki haliyle çok fazla ortak yanı var
Şşşşşşt diğerleri öğrenmesinBurda anladığım kadarıyla bdv deki konuların dedikodusunu yapıyoruz, başlığı kandırmaca koymuşlar içerik en sevdiğim, dedikodu
Banlanınca canım sıkılıyor ya
Arada var öyle şanslı pislükler yav.Kızlar görüyorum bazen gelin kaynana ana kız gibiler. Burdakilerin kv konusu vahşet resmenhangisi yalan şimdi taktik verin
Mesela ben.Ben KV ile ilişkimi anlatmıyorum. İyi deyip geçiyorum. Çok kenafir var
Kim o değişik?Doğru hatırlıyormuşum, sevindimBir de “ev ev üstüne olmaz, evliliğini yaşayamazsın” diyenleri değerlerine sahip çıkmamakla suçlamıştı
Adını hatırlamıyorum yazarken hatırladımKim o değişik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?