- 30 Mart 2009
- 14.695
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.703
- 1.123
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #8.861
Ben de beyazim da, soyleye soyleye kizarmayi unuttumBen cok beyazım ve yanaklarım anında al al olur beni tanımayan biri bile o an yalan soyledıgımı veya mahcup oldugumu anlar.
Esmer olmak isterdim sırf buyuzden
Hahahahaha darısı basıma be keske benımde gecseBen de beyazim da, soyleye soyleye kizarmayi unuttum
Ben seni tek diye biliyordum. Birkaç yorumuna denk gelmiştim.Aaa ben buraya hiç uğramamışım:) Çift olduğumdan ötürü mü acabaDamlı giriliyor mu:))
Tek sayılırmis adam bir kac saat geliyor baksanaBen seni tek diye biliyordum. Birkaç yorumuna denk gelmiştim.
2. kere çiftim hatta:)Ben seni tek diye biliyordum. Birkaç yorumuna denk gelmiştim.
Boşamış herifi diye biliyordum.Tek sayılırmis adam bir kac saat geliyor baksana
Ne zaman yapıyonuz hayırlısı ile?2. kere çiftim hatta:)
2. evliliğimi yapacağım:)
Ay yok o beni boşadıBoşamış herifi diye biliyordum.
Aslında Eylül başındaydı ama seneye erteledik malum heryer coronoo:))Ne zaman yapıyonuz hayırlısı ile?
2.dalgadan bahsediyorlar, keşke ertelemeseydiniz eğer başka sıkıntı yok ise.Aslında Eylül başındaydı ama seneye erteledik malum heryer coronoo:))
E güzel. Mis gibi, akmadan kokmadan gitmiş.Ay yok o beni boşadıBir pazar sabahı vahiy geldi ve sevmiyorum dedi sonra baybaycılık
Annem hastalandı ve 10 gün hastanede yatıp tedavi oldu çok korkunçtu2.dalgadan bahsediyorlar, keşke ertelemeseydiniz eğer başka sıkıntı yok ise.
Geçmiş olsun. İyi mi şimdi?Annem hastalandı ve 10 gün hastanede yatıp tedavi oldu çok korkunçtuBi daha onu tehlikeye atmak istemedim kronik astımı var
Kısmet seneye de geçmezse düğün iptal nikah yapar geçeriz ki zaten düğün sevmiyorum:)
Teşekkürler çok şükür iyi:)Geçmiş olsun. İyi mi şimdi?
En güzeli. Memleketteyim şu an, insanlar kafayı yemiş. Düğünlerde maske takan yok, sosyal mesafe p.ç olmuş. Düğün yapıp başına iş mi alcan? O kadar insana nasıl laf anlatcan? Aile akraba arasında ufak bir etkinlik mis gibi olur.
Aaaaa neden canisi? Daha yeni basliyordu her sey
vücudumun hangi bölgesiyle sasiracagimi sasirdim inan
Ben daha yazmayacam, ama takip ediyorum.
Kardeş ben damlıyım da sen neden gidiyosun hayırlı olsun mu desek
Damlılar da girebilir sıkıntı yok Topıgın yarısı damlıKardeş ben damlıyım da sen neden gidiyosun hayırlı olsun mu desek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?