Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Yeni doğum yapmış biri yoksa dediğiniz gbidir burda takıla takıla insanın aklına her şey geliyor.
Uykusuzluktan halüsinasyon falan da görüyor olabilirim kadınların çoğu da 40 ve üstü ya, çok olasılık dahilinde değil gibi

Bayram bittiğinde de duyarsam apartmandan birinindir, duymazsam ya misafirdir ya da halüsinasyondur

Misafirdir umarım bir de sessizlikte her yerin sesi birbirine karışıyor. Kediler de geceleri bu tarz sesler çıkarıyor ya belki kedidir

Misafirdir umarım bir de sessizlikte her yerin sesi birbirine karışıyor. Kediler de geceleri bu tarz sesler çıkarıyor ya belki kedidir
Başta ben de kedi sandım Kedim hiç oralı olmadı. Bir de tek nefeste hiçbir canlı o kadar uzun ağlayamaz Geçen gün de duymuştum bir de

Sessizlikte karıştığından olabilir ama bak. Odam yan apartmanla birleşik. O apartmandan gelen sesi benim apartman gibi duyuyor olabilirim

Ay alt tarafı bir bebek sesine ne kadar kafa yordum

Tunaydın bebegım ♥
Aynen uyanıktı kızlar bende kaldım sonra sızmısım sayfa acıkken
Sen napıyosun cıcegım evınde mısın
Aynen kuzum evdeyim sıcak bir izmir sabahına uyandık yanıyoruz yapılacak islerim var bilgisayar bana bakıyor ben ona

Afiyet olsun kuzum serin mi istanbul azcık serin hava yollayın yaa
Yok valla hıc serin degıl dun gece iste sıcaktan uyuyamadım aslında ben.
Simdide gene sıcak ama gunes henuz balkonda degıl.
Birazdan bızım evde durulmayacak

Yok valla hıc serin degıl dun gece iste sıcaktan uyuyamadım aslında ben.
Simdide gene sıcak ama gunes henuz balkonda degıl.
Birazdan bızım evde durulmayacak
Nem de vardır orada Allahtan fazla nemli degil bizim burasi

kiz etiketlemesen varligindan haberim olmucak buranin, Mune nin gazabina ugramadan burada gömebiliyoruz ya hak edenleri
Yok be geyik yapıyoruz sadece haberi vardır Mune hanımında, sureklı aktıf topic gozden kacar mı
Konularda Guluyoruz ediyoruz, burda gulelım konu dısı gulmekten ban yemeyelim diye actım. O gunden beri de takılıyoruz, her zaman gel sende. Aktıf olmuyordun gorsem senı de en basında cagırırdım

bir ara aktif degildim evet neyse buralardayim artik hep birlikte güleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…