- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #8.901
Uykusuzluktan halüsinasyon falan da görüyor olabilirimYeni doğum yapmış biri yoksa dediğiniz gbidirburda takıla takıla insanın aklına her şey geliyor.
Misafirdir umarımUykusuzluktan halüsinasyon falan da görüyor olabilirimkadınların çoğu da 40 ve üstü ya, çok olasılık dahilinde değil gibi
Bayram bittiğinde de duyarsam apartmandan birinindir, duymazsam ya misafirdir ya da halüsinasyondur
Başta ben de kedi sandımMisafirdir umarımbir de sessizlikte her yerin sesi birbirine karışıyor. Kediler de geceleri bu tarz sesler çıkarıyor ya belki kedidir
Uykundan alıkoyacak kadar noldu ki?
Tunaydın bebegım
Aynen kuzum evdeyim sıcak bir izmir sabahına uyandık yanıyoruzTunaydın bebegım ♥
Aynen uyanıktı kızlar bende kaldım sonra sızmısım sayfa acıkken
Sen napıyosun cıcegım evınde mısın
Simdi aldim kahvemı sigaramı ciktım balkona, gunes gelmeden azcık keyif yapacamAynen kuzum evdeyim sıcak bir izmir sabahına uyandık yanıyoruzyapılacak islerim var bilgisayar bana bakıyor ben ona
Afiyet olsun kuzumSimdi aldim kahvemı sigaramı ciktım balkona, gunes gelmeden azcık keyif yapacam
Yok valla hıc serin degıl dun gece iste sıcaktan uyuyamadım aslında ben.Afiyet olsun kuzumserin mi istanbul azcık serin hava yollayın yaa
Nem de vardır orada Allahtan fazla nemli degil bizim burasiYok valla hıc serin degıl dun gece iste sıcaktan uyuyamadım aslında ben.
Simdide gene sıcak ama gunes henuz balkonda degıl.
Birazdan bızım evde durulmayacak
hosbuldum :)
14 yasinda canimDiana Bishop kızın kaç yaşında? Bugün BDV’de konuşmuştuk, merak ettim orada konu dışına çıkmayayım diye sormadım
Selamhosbuldum :)
14 yasinda canim
Selamlar Hatunlar
Yağmur hava da serin baya klima açmadan gidiyoruzYagmur bulutu mu varben de istiyorum
kiz etiketlemesen varligindan haberim olmucak buranin, Mune nin gazabina ugramadan burada gömebiliyoruz ya hak edenleriSelam♥
Hosgeldin
Yok be geyik yapıyoruz sadece haberi vardır Mune hanımında, sureklı aktıf topic gozden kacar mıkiz etiketlemesen varligindan haberim olmucak buranin, Mune nin gazabina ugramadan burada gömebiliyoruz ya hak edenleri
bir ara aktif degildim evetYok be geyik yapıyoruz sadece haberi vardır Mune hanımında, sureklı aktıf topic gozden kacar mı
Konularda Guluyoruz ediyoruz, burda gulelım konu dısı gulmekten ban yemeyelim diye actım. O gunden beri de takılıyoruz, her zaman gel sende. Aktıf olmuyordun gorsem senı de en basında cagırırdım♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?