- 17 Haziran 2019
- 1.899
- 6.106
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #8.881
Evet bugun yorum yazdigim konularin tamaminda ayni seyi dusundumkeske dünyadaki bazi insanlari uzay mekigine doldurup uzay bosluguna birakabilsekayni havayi soluyoruz ya haksizlik degilmi bu sizce de ?
cidden bazen rüyada olmak istiyorum , Allah im diyorum tam burnum yere cakilacakken uyandirsan beniEvet bugun yorum yazdigim konularin tamaminda ayni seyi dusundum
Teşekkür ederim öyleyse davet için. TakipteyimDamlılar da girebilir sıkıntı yok Topıgın yarısı damlı
Burnuna kıyamam yacidden bazen rüyada olmak istiyorum , Allah im diyorum tam burnum yere cakilacakken uyandirsan beni
bende kiyamam aslinda yani burdan anlayabilirsin ne kadar cok rüyada olmayi diledigimiBurnuna kıyamam ya
Geçmiş olsun, aşı bulunmuş 2021 in ortalarında piyasaya sürülmesi bekleniyormuş. İnşallah yaparsın o günler gelir deAnnem hastalandı ve 10 gün hastanede yatıp tedavi oldu çok korkunçtuBi daha onu tehlikeye atmak istemedim kronik astımı var
Kısmet seneye de geçmezse düğün iptal nikah yapar geçeriz ki zaten düğün sevmiyorum:)
Teşekkürler:) Valla düğün olmasa da olur da şu illetten kurtulalım inşallah.Geçmiş olsun, aşı bulunmuş 2021 in ortalarında piyasaya sürülmesi bekleniyormuş. İnşallah yaparsın o günler gelir de
Valla inşallah bir an önce bitse keşkeTeşekkürler:) Valla düğün olmasa da olur da şu illetten kurtulalım inşallah.
Uykundan alıkoyacak kadar noldu ki?Erkek arkadaşımla çok kötü kavga ettik uyku tutmuyor.
Senin bu yazdıklarını okurken gezmiş kadar olup yoruldumBen çift olsam da efsanee şekilde tek kafası yaşarımBazen evlenesim gelir, evlenmek isterim sonra sorumluluk almak istemem... Sonra gezmek gelir aklıma :) Deli gibi gezmek isterim ya, konsere gittim ama gitmek istediklerim var daha maça gitmek isterim... Yaaa dünyada gezilecek görülecek o kadar çok güzel yerler var ki, evlenip ütü yapmak hiç çekici gelmiyor. Annemin ütülediğini giyip tıngır mıngır süslenip gezmek dsha güzel
Sen sorduktan sonra uyumuş muUykundan alıkoyacak kadar noldu ki?
Konudan silinmiş o muhabbet, senin alıntında duruyor sadeceDayanamamışsınız kızlar
Size de büyü yapılmış olabilir tövbee tövbee
Aynen bende onu düşündüm. Heralde 2 dakikalığına kaçtı uykusuSen sorduktan sonra uyumuş mu
Apartmanımda bebek ağlıyor şu anAynen bende onu düşündüm. Heralde 2 dakikalığına kaçtı uykusu
Yeni doğum yapmış biri yoksa dediğiniz gbidirApartmanımda bebek ağlıyor şu anYakındaki en küçük çocuğun ortaokulda olması dışında sıkıntı yok Bayram için ziyarete gelen birinin bebeği vardır umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?