- 13 Ağustos 2016
- 2.613
- 5.592
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #8.841
Eminiz arkadaşıdır.Bi özel harekatci çocuk var yaziyo ciziyo ama içimden cevap veresim gelmiyor instagramı kiz dolu. Hepsi arkadaşıymışmış
Topıgın yarısından fazlası ciftEşi olan giremez mi
Bi kapıdan bakıp çakayım bari
Vala tek olanlara bazen özenmiyor değilim
Kızlar varlığı ayrı yokluğu ayrı dert denilesi durum
Hoş bulduk ❤Topıgın yarısından fazlası cift
Cıftlere de acık kapımız hosgeldın ♥
HahahahahahahaHoş bulduk ❤
Diğer çifti olanlar ne düşünür bilemem ama
Şöyle yanlız başına bir sahilde tatil yapıcaktı insan
Hayaller ve gerçekler
Feriştahı gelse yan gözle bakmazdım vallahi
Ben ve kendim yeterdik
Net ayip etmisÜf annemdeyım biliyosun kuzenlerle cıktık neyse.
Aksam daha kalabilirdim.
Oncekı aksam bir arkadasımla sozlestık bulusmak icin. Ben onun bulusucam dıye kalmadım kuzenlerle eve geldim.
Terledim falan ya. Dus alayım ustımu degıseyım dedım.
Nitekim ne arandım, ne nerde buluşuyoruz dendi.
Ben kesinlikle aramam boyle durumlarda çunku planı karsı taraf yaptı
Bende okeyledım.
Neyse uzandım ınstaya gırdım.
Storylerde kuzeni story atmıs, bunun evdeler ve keyıf yapıyorlar....
Bu arada bulusacaggım kisi kız arkadasım erkek degıl.
Velhasıl boyle oldu.
Bakıyorum lakin hiç biley göremiyorumHahahahahahaha
Kimde ne yoksa onu istiyorvar var senin gibi sahılde tatil yapmak kafayı dinlemek isteyen evlı arkadaslarımız tek degılsın
Goz ucuyla ınsan meraktan bakar ya
Niye hep boyle oluyor, bu tip insanlar dibimizde oluyor kahveyi eliyle ıcırcekler uzaktaNet ayip etmis
O plani benimle yapsaydin seni pamuklara sarip sarmalar, kahveni ellerimle icirirdim
İstedigin zaman yaz sen, ben her zaman iciririm kahveniNiye hep boyle oluyor, bu tip insanlar dibimizde oluyor kahveyi eliyle ıcırcekler uzakta
Valla bı de guzel sohbet ederdik ki sorma.
Ettıgı ayıbın bedelini odeyecek
Story kuzen attı izin almamıstır bundan, bu salak sonra fark etti storyı.İstedigin zaman yaz sen, ben her zaman iciririm kahveni
Odesin tabi ki, bi de story atiyorlar. Anlamiyorum bu insanlari, tamam plan yaptin ama sonradan kuzenin geldi diyelim. Arayip bunu soylemek, mazeretini iletmek bu kadar zor olmamali
Elbette giriliyor, hosgeldınAaa ben buraya hiç uğramamışım:) Çift olduğumdan ötürü mü acabaDamlı giriliyor mu:))
Hoş buldumElbette giriliyor, hosgeldın ♥
Ahahahha cok iyi, yalanlarina sadik olmakStory kuzen attı izin almamıstır bundan, bu salak sonra fark etti storyı.
Kiz ne bilsin biriyle sozlesıp evde onunla oturdugunu. Yoksa kendısı yalanlarına sadıktır dikkat eder, kendını ele vermez normalde.
Cıftımsı ama tekımtrakHoş buldum
Gerçi ben de eşini haftada 2 gün 2-3 saat gören bi kadın olarak çok da çift sayılmam
Ders verir ders... Mımıgı kıpırdamadan yalan soyler. Tam bir ısının ehli usta..Ahahahha cok iyi, yalanlarina sadik olmak
Ben çift olsam da efsanee şekilde tek kafası yaşarımTopıgın yarısından fazlası cift
Cıftlere de acık kapımız hosgeldın ♥
Tekimtrak çok iyiCıftımsı ama tekımtrak
Neden oyle?
Benim arada kaslar ele veriyor bak ama genele vurursak cogunlukla iyi yalan soylerim ben deDers verir ders... Mımıgı kıpırdamadan yalan soyler. Tam bir ısının ehli usta..
Ben cok beyazım ve yanaklarım anında al al olur beni tanımayan biri bile o an yalan soyledıgımı veya mahcup oldugumu anlar.Benim arada kaslar ele veriyor bak ama genele vurursak cogunlukla iyi yalan soylerim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?