Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Eşi olan giremez mi
Bi kapıdan bakıp çakayım bari
Vala tek olanlara bazen özenmiyor değilim
Kızlar varlığı ayrı yokluğu ayrı dert denilesi durum
Topıgın yarısından fazlası cift
Cıftlere de acık kapımız hosgeldın

Cıftlere de acık kapımız hosgeldın ♥
Hoş bulduk ❤
Diğer çifti olanlar ne düşünür bilemem ama
Şöyle yanlız başına bir sahilde tatil yapıcaktı insan
Hayaller ve gerçekler
Feriştahı gelse yan gözle bakmazdım vallahi
Ben ve kendim yeterdik

Hahahahahahaha
Kimde ne yoksa onu istiyor var var senin gibi sahılde tatil yapmak kafayı dinlemek isteyen evlı arkadaslarımız tek degılsın
Goz ucuyla ınsan meraktan bakar ya

Net ayip etmis
O plani benimle yapsaydin seni pamuklara sarip sarmalar, kahveni ellerimle icirirdim

Hahahahahahaha
Kimde ne yoksa onu istiyor var var senin gibi sahılde tatil yapmak kafayı dinlemek isteyen evlı arkadaslarımız tek degılsın
Goz ucuyla ınsan meraktan bakar ya
Bakıyorum lakin hiç biley göremiyorum
Yok hükmünde kararname
Benim için
Dava kapanmıştır

Net ayip etmis
O plani benimle yapsaydin seni pamuklara sarip sarmalar, kahveni ellerimle icirirdim
Niye hep boyle oluyor, bu tip insanlar dibimizde oluyor kahveyi eliyle ıcırcekler uzakta
Valla bı de guzel sohbet ederdik ki sorma.
Ettıgı ayıbın bedelini odeyecek

Niye hep boyle oluyor, bu tip insanlar dibimizde oluyor kahveyi eliyle ıcırcekler uzakta
Valla bı de guzel sohbet ederdik ki sorma.
Ettıgı ayıbın bedelini odeyecek
İstedigin zaman yaz sen, ben her zaman iciririm kahveni
Odesin tabi ki, bi de story atiyorlar. Anlamiyorum bu insanlari, tamam plan yaptin ama sonradan kuzenin geldi diyelim. Arayip bunu soylemek, mazeretini iletmek bu kadar zor olmamali

İstedigin zaman yaz sen, ben her zaman iciririm kahveni
Odesin tabi ki, bi de story atiyorlar. Anlamiyorum bu insanlari, tamam plan yaptin ama sonradan kuzenin geldi diyelim. Arayip bunu soylemek, mazeretini iletmek bu kadar zor olmamali
Story kuzen attı izin almamıstır bundan, bu salak sonra fark etti storyı.
Kiz ne bilsin biriyle sozlesıp evde onunla oturdugunu. Yoksa kendısı yalanlarına sadıktır dikkat eder, kendını ele vermez normalde.

Story kuzen attı izin almamıstır bundan, bu salak sonra fark etti storyı.
Kiz ne bilsin biriyle sozlesıp evde onunla oturdugunu. Yoksa kendısı yalanlarına sadıktır dikkat eder, kendını ele vermez normalde.
Ahahahha cok iyi, yalanlarina sadik olmak

Cıftlere de acık kapımız hosgeldın ♥
Ben çift olsam da efsanee şekilde tek kafası yaşarım Bazen evlenesim gelir, evlenmek isterim sonra sorumluluk almak istemem... Sonra gezmek gelir aklıma :) Deli gibi gezmek isterim ya, konsere gittim ama gitmek istediklerim var daha maça gitmek isterim... Yaaa dünyada gezilecek görülecek o kadar çok güzel yerler var ki, evlenip ütü yapmak hiç çekici gelmiyor. Annemin ütülediğini giyip tıngır mıngır süslenip gezmek dsha güzel

Cıftımsı ama tekımtrak

Neden oyle?
Tekimtrak çok iyi
Tv sektöründe çalışıyor eşim kişisi
Kızlar kızlar hazır tekken sakın sakın bu sektördekilerle çiftleşmeyin çiftlenmeyin aman her ne ise işte

Benim arada kaslar ele veriyor bak ama genele vurursak cogunlukla iyi yalan soylerim ben de
Ben cok beyazım ve yanaklarım anında al al olur beni tanımayan biri bile o an yalan soyledıgımı veya mahcup oldugumu anlar.
Esmer olmak isterdim sırf buyuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…