Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Aynen öyle hoş sohbet ediyoruz kuzum iyi ki topigin var benim gibi bdv takilmayanlara guzel bir alternatif oluyor

Benimde evde kedim var hiç takmaz o dışardaki kedi seslerini sizinki tepki gösteriyor mu normalde bilmiyorum da

Benimde evde kedim var hiç takmaz o dışardaki kedi seslerini sizinki tepki gösteriyor mu normalde bilmiyorum da
Benimki kavga eden kedilere çok şaşırıyor “Napıyor bu salaklar” diye bakıyor. Kulaklar arkada gözler kocaman o gergin pozla dinler kavga edenleri

Benimki kavga eden kedilere çok şaşırıyor “Napıyor bu salaklar” diye bakıyor. Kulaklar arkada gözler kocaman o gergin pozla dinler kavga edenleri
Benimki de dinler sadece. Evde büyüdüğünden olsa gerek köpek havlamalarını da hiç takmaz. Sadece kuş görünce bi dişlerini birbirine çarpar pencereye gidip

Şu an daha da tatsız hale geldi, doğum günümde de görüşmeyeceğiz sanırım.
O kadar büyük tartışmayı neden yaptınız? Eğer siz haklıysanız adam doğum gününüzde gelmeyecekse bence burnundan getirin onun. Umarım doğum günü masrafından kaçmak için küçük oyunlara girmemiştir

Benimki de dinler sadece. Evde büyüdüğünden olsa gerek köpek havlamalarını da hiç takmaz. Sadece kuş görünce bi dişlerini birbirine çarpar pencereye gidip
Mik mik mik ağlıyor benimki de kuşlara Pencerelerde tel yok. Yıllardır bu evdeyiz düşme tehlikesi yaşamadı diye rahattım. Bu yıl iki kere az kalsın düşüyordu. Cama çıkması yasak o yüzden. Pencerinin önündeki mermere yaklaştırmıyorum cam açıksa Sadece pencerenin yakınında küçük bir plastik dolabım var, onun üstüne çıkarak uzaktan dışarıyı izlemesine izin var. Alıştı hemen bıdık . Seninki kaç yaşında, tüyleri ne renk? Benim şapşik 4 yaşını yeni doldurdu, simsiyah

Benimki 2 yaşında. Yavruyken dışardan almıştım annesi terk etmiş hastaydı. Hala sağı solu emiyor o yüzden garibim grili beyazlı çok güzel bir kedim var. Evim yüksekte benim camları üstten açıyoruz atlamaya çalışmıyor hiç. Oturur öyle dışarıyı izler.

Regen_ yeminini bozup bdv ye tam cildirmalik konuya girmissin
Valla yettii dedim artık 2 cift laf ettim geri çıktım maaşıni eline verip hakaret isitmek siddet gormek nedir yaa cidden kendilerine gelsinler bu nasıl bir kör olma neyse sinirlenmeyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…