- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #8.921
Aynen öyle hoş sohbet ediyoruz kuzumYok be geyik yapıyoruz sadece haberi vardır Mune hanımında, sureklı aktıf topic gozden kacar mı
Konularda Guluyoruz ediyoruz, burda gulelım konu dısı gulmekten ban yemeyelim diye actım. O gunden beri de takılıyoruz, her zaman gel sende. Aktıf olmuyordun gorsem senı de en basında cagırırdım♥
Benimde evde kedim var hiç takmaz o dışardaki kedi seslerini sizinki tepki gösteriyor mu normalde bilmiyorum daBaşta ben de kedi sandımKedim hiç oralı olmadı. Bir de tek nefeste hiçbir canlı o kadar uzun ağlayamaz Geçen gün de duymuştum bir de
Sessizlikte karıştığından olabilir ama bak. Odam yan apartmanla birleşik. O apartmandan gelen sesi benim apartman gibi duyuyor olabilirim
Ay alt tarafı bir bebek sesine ne kadar kafa yordum
Tatlıya bağlayıp görüşseydiniz yineGece kavga etmiştik ya... Planımız vardı bugün için plan mlan yalan oldu. Zaten kaç haftadır buluşmadık.
Tatlıya bağlayıp görüşseydiniz yine
Niye kavga ettiniz özel değilse?Şu an daha da tatsız hale geldi, doğum günümde de görüşmeyeceğiz sanırım.
Benimki kavga eden kedilere çok şaşırıyorBenimde evde kedim var hiç takmaz o dışardaki kedi seslerini sizinki tepki gösteriyor mu normalde bilmiyorum da
Ne kadar zamandır berabersiniz? Ben de merak ettim kavga nedenini, özel değilseŞu an daha da tatsız hale geldi, doğum günümde de görüşmeyeceğiz sanırım.
Benimki de dinler sadece. Evde büyüdüğünden olsa gerek köpek havlamalarını da hiç takmaz. Sadece kuş görünce bi dişlerini birbirine çarpar pencereye gidipBenimki kavga eden kedilere çok şaşırıyor“Napıyor bu salaklar” diye bakıyor. Kulaklar arkada gözler kocaman o gergin pozla dinler kavga edenleri
O kadar büyük tartışmayı neden yaptınız? Eğer siz haklıysanız adam doğum gününüzde gelmeyecekse bence burnundan getirin onun. Umarım doğum günü masrafından kaçmak için küçük oyunlara girmemiştirŞu an daha da tatsız hale geldi, doğum günümde de görüşmeyeceğiz sanırım.
Mik mik mik ağlıyor benimki de kuşlaraBenimki de dinler sadece. Evde büyüdüğünden olsa gerek köpek havlamalarını da hiç takmaz. Sadece kuş görünce bi dişlerini birbirine çarpar pencereye gidip
Benimki 2 yaşında. Yavruyken dışardan almıştım annesi terk etmiş hastaydı. Hala sağı solu emiyor o yüzden garibimMik mik mik ağlıyor benimki de kuşlaraPencerelerde tel yok. Yıllardır bu evdeyiz düşme tehlikesi yaşamadı diye rahattım. Bu yıl iki kere az kalsın düşüyordu. Cama çıkması yasak o yüzden. Pencerinin önündeki mermere yaklaştırmıyorum cam açıksa Sadece pencerenin yakınında küçük bir plastik dolabım var, onun üstüne çıkarak uzaktan dışarıyı izlemesine izin var. Alıştı hemen bıdık . Seninki kaç yaşında, tüyleri ne renk? Benim şapşik 4 yaşını yeni doldurdu, simsiyah
Hangi
Eşimin hakaretleri
İçimi sıktı dün o konu, bakmadımEşimin hakaretleri
Brok deyince hemen Regen’in peofiline girip baktım meraklı melahat olarakİçimi sıktı dün o konu, bakmadım
Valla yettii dedim artık 2 cift laf ettim geri çıktım maaşıni eline verip hakaret isitmek siddet gormek nedir yaa cidden kendilerine gelsinler bu nasıl bir kör olma
Ben bilmiyorum :)
Ben de haricim.KK ya her girdiğimde kocama bir daha aşık oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?