- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.152
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #9.381
El kadar dona sığıyosun amaSığmıyorum kameraya
Hani nerde?
Yaşlar kaçBen de silmek istiyom.Ama eşim başka yerde bu maaşa çalışamam diyor.
Ahahhaha nasılda sinsice sızmıstım aranıza nasıl anladın yaa
Niye boyun kac kıBiz ölek o zaman.Hiç yoktan boyun var, taşır biraz. 1.50 olsan napcaktın
1.50Niye boyun kac kı
Donların bedeni vardır zaten delfinoda attıklarını gıydıgını soylemedı
31-36Yaşlar kaç
Pöfff meme görmek için forumda takılmakta ne bilimAhahhaha nasılda sinsice sızmıstım aranıza nasıl anladın yaa2 memintoo gorcektik
Hahahha zihninizde bu kaliplara oturtmayın diyosun delfinoyu ama hepimiz bunların icinde dusundukDonların bedeni vardır zaten delfinoda attıklarını gıydıgını soylemedı
Aslında küçük değilsiniz de planlar bağlıyor sanırım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Pöfff meme görmek için forumda takılmakta ne bilim
katıp ben buna sıgmam dıyınce o da ben sıgdım demedı demeyi kendime borc bildimHahahha zihninizde bu kaliplara oturtmayın diyosun delfinoyu ama hepimiz bunların icinde dusunduk
Ben düşünmedim bıyıklı arkadaş. Ne münasebet evli baraklı kocişkosuna aşık biriyim benHahahha zihninizde bu kaliplara oturtmayın diyosun delfinoyu ama hepimiz bunların icinde dusunduk
Amin, sizin de hakkınızda hayırlısı olsun.Aslında küçük değilsiniz de planlar bağlıyor sanırım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Baraklı derkenBen düşünmedim bıyıklı arkadaş. Ne münasebet evli baraklı kocişkosuna aşık biriyim ben
Teşekkurler yangınımkatıp ben buna sıgmam dıyınce o da ben sıgdım demedı demeyi kendime borc bildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?