- 19 Mayıs 2020
- 47.935
- 215.672
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #9.361
İyi tatiller yavrum.Ne işi ben tatildeyim
Yarım dünya halime kimse özenip nazar etmez de memintolar azıcık bir nazarı çekebilir
Aç kollarını geliyorumGeliyor geliyor havalı geliyor
Herkesin hayatına kimse karışamaz
Töbe estağfurullah
Teşekkür ederim canım. Sen nerdesin kiİyi tatiller yavrum.Kalabalık kafa bırakmıyır, bittim ya
Calcimm naptilar hacı hocaya okuttular mı seni yaa noldu sanaTöbe estağfurullah
Memleketteyim ya. Biraz misafir geldi. Benim kapasitemin üstünde. Sıkıntılı insanım ben, kalabalık yaramıyor.Teşekkür ederim canım. Sen nerdesin ki
Sen nerdesinİyi tatiller yavrum.Kalabalık kafa bırakmıyır, bittim ya
Memlekette. Ailemin yanındayım. Misafir geldi, çoookk geldi. Kalabalık yaramıyor bana.Sen nerdesin
Benim normalim bu. Ayarlarımla oynuyorlar aradaCalcimm naptilar hacı hocaya okuttular mı seni yaa noldu sana
ASLINDA ÖZÜNDE İYİ BİRİ yim diyosun yaniBenim normalim bu. Ayarlarımla oynuyorlar arada
Zilli yok da kedili varSenin donlar zilli değil mi aaaa çok şaşırdım
Yine de kendi ailenin yanındasın. Benim de kafam kaldırmıyor eskisi gibi. Gelecek planlarımdan İstanbul'u sildimMemlekette. Ailemin yanındayım. Misafir geldi, çoookk geldi. Kalabalık yaramıyor bana.
Sığmıyorum kameraya
Ben de silmek istiyom.Yine de kendi ailenin yanındasın. Benim de kafam kaldırmıyor eskisi gibi. Gelecek planlarımdan İstanbul'u sildim
Ben de boydan fotonu attın sandm kedili donların çıkti yaaZilli yok da kedili var
Beyle
Özde sözde nasıl hoşuna giderseASLINDA ÖZÜNDE İYİ BİRİ yim diyosun yani
Biz ölek o zaman.Sığmıyorum kameraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?