- 19 Mayıs 2020
- 47.935
- 215.672
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #9.341
Elleme, yarın işe gidecek demek, erken uyumuş. Şşşşşşşt
Erkek arkadaşım/kocam erken boşalmasın diye dua etmeyen de ne bileyimHer konuda asırı sanslı olman bir miktar kıskandirabilir cevreyı, anlatırken uc kuluf bir Elham oku ıcınden
Hee yatmaya gidiyorum dedi uyumam gelirim dedi amaElleme, yarın işe gidecek demek, erken uyumuş. Şşşşşşşt
Neyse kı cınsel hayatım evliyken sorunsuzduErkek arkadaşım/kocam erken boşalmasın diye dua etmeyen de ne bileyim
Kk’ya bir eski saçlarımın fotoğraflarını attım zehirlendim sonra da boynum tutuldu
Ablasına gıttı Calciferr dondu mu ki ise gıtsın? Ben kalacak sanıyorumElleme, yarın işe gidecek demek, erken uyumuş. Şşşşşşşt
Haaa pardon ya, unuttum. Dönmemiştir, daha yeni gitti.Ablasına gıttı Calciferr dondu mu ki ise gıtsın? Ben kalacak sanıyorum
Kk’ya bir eski saçlarımın fotoğraflarını attım zehirlendim sonra da boynum tutulduHemen gidip donlarımıza takmak için nazar boncuğu almam lazım
Aaa sana da mikimmel seks hayatina nazar degmesin büyüsü yapalım hemenKk’ya bir eski saçlarımın fotoğraflarını attım zehirlendim sonra da boynum tutulduHemen gidip donlarımıza takmak için nazar boncuğu almam lazım
Herkesin tuttuğu kendine
Ahhahha geliyor geliyor bizim calciii geliyor
Geliyor geliyor havalı geliyorAhhahha geliyor geliyor bizim calciii geliyor@Calciferr
Ne işi ben tatildeyimElleme, yarın işe gidecek demek, erken uyumuş. Şşşşşşşt
Yarım dünya halime kimse özenip nazar etmez de memintolar azıcık bir nazarı çekebilirYa boydan foto atsaydin kimbilir neler olurdu
Bu konu hakkında dua ettiğim kişiler olmuştu. Ama onlar bu durumdan muzdaripti. F/p çok iyiyimiş yoruyormuşErkek arkadaşım/kocam erken boşalmasın diye dua etmeyen de ne bileyim
Aaaa iyi dedinnn boydan fotonu merak ettim simdi atsana M MrsDelfino yuzun gorunmesinYa boydan foto atsaydin kimbilir neler olurdu
Senin donlar zilli değil mi aaaa çok şaşırdımKk’ya bir eski saçlarımın fotoğraflarını attım zehirlendim sonra da boynum tutulduHemen gidip donlarımıza takmak için nazar boncuğu almam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?