Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Barıs arduc cok yakısıklı cok cool cok sık damat olmamıs mı sizce de, bayıldım adama
Aynen öyle gupse biraz büyük duruyor yanında ama aferin barışa ne kizlar pesindedir adam gibi davrandı iliskisinde aldatma vs yapmadı

Aynen öyle gupse biraz büyük duruyor yanında ama aferin barışa ne kizlar pesindedir adam gibi davrandı iliskisinde aldatma vs yapmadı
Bır kıvancı bir barısı cok takdir ederim.
İkisi de uzun ılıskı evlilik insanı ve asırı efendiler.
Oysa ne isteseler yapabilirler hem asırı yakısıklı hem asırı zengin hem asırı unluler.
Ama ikisi de huzurlu yasam ve aile istiyor en basından beri.
Ufacik bir cırkınlıklerını duymadım ikisinin de.
Eslerı cok sanslı

Yalniz saka gibi, 0 neg arasan bulunmaz. Hayir ben de a negatifim de tovbe est Bunlar isaret bak bebeYim (y esprini de anlayip cumle icinde kullaniyorum bak ) kesin bulusmaliyiz
Senınle ilgili Kıbrıs hayalim var ama bir İstanbul turu da duzenleyebılırız bobreeem sana feda olsun dalagımı da calabılırsın

Aynen bende ikisini çok severim ozellikle kıvanci tabi karısına neler dediler nasıl guzel sahip çıktı

Senınle ilgili Kıbrıs hayalim var ama bir İstanbul turu da duzenleyebılırız bobreeem sana feda olsun dalagımı da calabılırsın
Kibris bende, bu gidisle grup indirimi bile isteyebiliriz bence
İstanbul sana kurban olsun, karacigerimle beraber bugun de icimden varotik bi tip cikti kizim daha ne istiyon bulusmak icin, diz cokup kahve mi teklif edeyim, ailenle mi tanisayim ne yapayim

Once ailemin gormesı gerek uygun gorurlerse ben Okeyım ahahahahaggagskajs

Once ailemin gormesı gerek uygun gorurlerse ben Okeyım ahahahahaggagskajs
Ohooooo ben her turlu asiri guven veren bi tipim, kesin izni kaptim o zaman bu arada istanbulda olan var mi? Valla sapik diilim, su muhabbet reele dokulsun istiyorum

Ohooooo ben her turlu asiri guven veren bi tipim, kesin izni kaptim o zaman bu arada istanbulda olan var mi? Valla sapik diilim, su muhabbet reele dokulsun istiyorum
Benım bildigim yok cıcegım, olan parmak kaldırsın

Yaaa ciddi misin
Basak dizer story atmıs, Basak cekıyor kıvanc kaslı ve efendi kollarıyla somıne ye odun atıp atesi harlıyor.
Evlerı asırı sırın, arka fonda muslum gurses calıyor.
Bakınca boyle resmen huzur vardı rahatlık vardı.
Ulan dedim bir kıvancim yok ama somınem olabilir, bende muslum dinleyip keyıf yapabilirim
Fıkır babası kıvanc fikir anası basak

Ben sayılır mıyım:) Aşırı yalnız İstanbullu Gelin Ay ne uzun nickname oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…