- 30 Mart 2009
- 14.697
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.717
- 1.123
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #9.461
@Brokolis nereye kayboldu @Katipyarisi hala ilk sex deneyimimde misin @Calciferr 2. Kez yatmaya gitti diye düsünüyorum @ebrydlts trip yaptı 15 dakika ancak dayanabildiwoman bi sen kaldın elimizde
Şömineyi veren Rabbim Kıvancını da versin insallahBasak dizer story atmıs, Basak cekıyor kıvanc kaslı ve efendi kollarıyla somıne ye odun atıp atesi harlıyor.
Evlerı asırı sırın, arka fonda muslum gurses calıyor.
Bakınca boyle resmen huzur vardı rahatlık vardı.
Ulan dedim bir kıvancim yok ama somınem olabilir, bende muslum dinleyip keyıf yapabilirim
Fıkır babası kıvanc fikir anası basak
İzmirrrOlursun olursun hem de sen benim hemserimsin yanlis gormediysem gecen gun bir profil mesajinda
Hahahahahahahahahahaha duanın guzellıgı....Şömineyi veren Rabbim Kıvancını da versin insallah
KoptummmmmŞömineyi veren Rabbim Kıvancını da versin insallah
Bisi sorcam seni etiketleyemiyor muyuznasil yardimci olabilirim
Onune bir pelus halı serip sarap keyfı.....Koptummmmmtabi ki kivanc icin somine oncelikli
Yooo harfler arasi bosluk birakBisi sorcam seni etiketleyemiyor muyuzpro üyelikten mi
Valla bana da uyar, sonunda kivanc garantiyse somineli eve bile tasinirim direkOnune bir pelus halı serip sarap keyfı.....
Ayyy çok guzellOnune bir pelus halı serip sarap keyfı.....
İvittttİzmirrr
Kızlarr hayallerinize dikkat edin benim ilk eşle böyle şömine keyfinde popomu yakmışlığım var ahahahahOnune bir pelus halı serip sarap keyfı.....
Harika
Bobrek var mi dicektimHarikapeki baska nasil yardimci olabilirim su an 5 kisilik misyon yuklenmis durumdayim
Ama oldu mu simdi sömineli hayal kurdugumda bir gülme gelecek hepKızlarr hayallerinize dikkat edin benim ilk eşle böyle şömine keyfinde popomu yakmışlığım var ahahahah
Aaa taze bitti, sonuncuyu az onceBobrek var mi dicektimsohbettesin ya yeterli canım
Ama oldu mu simdi sömineli hayal kurdugumda bir gülme gelecek hep
Akıyorsa koronadır diyorlardı ama...Kızlar 2 haftadır burnum tıkalı korona olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?