- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.153
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #9.481
Ne aldatmaması. Adamın kırmadığı ceviz kalmadıAynen öyle gupse biraz büyük duruyor yanında ama aferin barışa ne kizlar pesindedir adam gibi davrandı iliskisinde aldatma vs yapmadı
Ohooooo ben her turlu asiri guven veren bi tipim, kesin izni kaptim o zamanbu arada istanbulda olan var mi? Valla sapik diilim, su muhabbet reele dokulsun istiyorum
Hastaneye git hemen yavrum.Kızlar 2 haftadır burnum tıkalı korona olabilir mi
Haftaya olacağım.Ohooooo ben her turlu asiri guven veren bi tipim, kesin izni kaptim o zamanbu arada istanbulda olan var mi? Valla sapik diilim, su muhabbet reele dokulsun istiyorum
Ciddi misin hic duymadm yaaNe aldatmaması. Adamın kırmadığı ceviz kalmadı
Zaten ortaya dökülmedi. Kıvanç ta karısını dövdü meselaCiddi misin hic duymadm yaa
ay yok bee bu kadının neresi aşırı güzel , gözleri çok korkunçyüz hatları falan çok kaba 4/10 'luk bi abla kendisi bence
Yaaa olamaz sen nerden haber aldın gozumden dustu ikisideZaten ortaya dökülmedi. Kıvanç ta karısını dövdü mesela
neeee şakaaa :O kıvanç karısını dövdü müüüüüZaten ortaya dökülmedi. Kıvanç ta karısını dövdü mesela
Hıc ıhtımal vermiyorum hayatı o kadar duzgun yasayan adam... Dedıkodudur zaten basakla evlendi dıye adamı habıre taslıyorlarneeee şakaaa :O kıvanç karısını dövdü müüüüü
Yaaa olamaz sen nerden haber aldın gozumden dustu ikiside
Bir kaç magazin sayfalarında paylaşıldı zamanında.neeee şakaaa :O kıvanç karısını dövdü müüüüü
Iyi tandklari var demek ki olayi kapattrmislarBir kaç magazin sayfalarında paylaşıldı zamanında.
Barışın Gupse'yi aldattığı kamera kayıtlarıyla çıktı.
Kıvanç olayı hemen kapatıldı
barış'ınkini ben de gördüm kıbrıs vakasını özellikle.ama kıvanç'a şokk olurum.lost mudur nedir ondan bi ara okudum ama o da pek tekin bi tip değilmiş diye amaan salla demiştim.Bir kaç magazin sayfalarında paylaşıldı zamanında.
Son Türk ünlü aşkım, ikinci çocuğuna hamile karısını dövdüğünden beri hiçbirine güvenmiyor, hiçbirini beğenmiyorumBir kaç magazin sayfalarında paylaşıldı zamanında.
O kim yaaSon Türk ünlü aşkım, ikinci çocuğuna hamile karısını dövdüğünden beri hiçbirine güvenmiyor, hiçbirini beğenmiyorumBenimkinin eşi de bir garipmiş.
2009’da bekarlığa veda partisinde adam çapkınlık yaptı diye düğünden çok kısa bir süre önce ayrılmışlar. İki kere daha barışıp ayrılmışlar. 2014’te ben üniversite sınavındayken evlendilerBenim yaşadığım şehirde bir de Baya aşk acısı çekmiştim ergen ergen.
İkinci çocuklarına yurtdışında hamile kaldı kadın, 4 aylık hamileyken eşinin kürtaja zorlayıp şiddet uygulamasıyla konsolosluğa sığınarak boşanmıştı. 2019’da tekrar barışmışlar “mutlu”larmış
Burak YılmazO kim yaa
Burak Yılmaz
Keko bir tipBurak Yılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?