Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

ay yok bee bu kadının neresi aşırı güzel , gözleri çok korkunç yüz hatları falan çok kaba 4/10 'luk bi abla kendisi bence

Konuya bayadır cevap gelmemiş, üste çıkmasın hem de geyiği orda yapmayalım diye buradan yazayım dedim

Ay gözlerinden korkan tek ben değilmişim Geçen yıl bir Momo vardı çocukların çok korktuğu. Ben ona benzetiyorum biraz

Bir kaç magazin sayfalarında paylaşıldı zamanında.
Barışın Gupse'yi aldattığı kamera kayıtlarıyla çıktı.
Kıvanç olayı hemen kapatıldı
barış'ınkini ben de gördüm kıbrıs vakasını özellikle.ama kıvanç'a şokk olurum.lost mudur nedir ondan bi ara okudum ama o da pek tekin bi tip değilmiş diye amaan salla demiştim.

Bir kaç magazin sayfalarında paylaşıldı zamanında.
Barışın Gupse'yi aldattığı kamera kayıtlarıyla çıktı.
Kıvanç olayı hemen kapatıldı
Son Türk ünlü aşkım, ikinci çocuğuna hamile karısını dövdüğünden beri hiçbirine güvenmiyor, hiçbirini beğenmiyorum Benimkinin eşi de bir garipmiş.

2009’da bekarlığa veda partisinde adam çapkınlık yaptı diye düğünden çok kısa bir süre önce ayrılmışlar. İki kere daha barışıp ayrılmışlar. 2014’te ben üniversite sınavındayken evlendiler Benim yaşadığım şehirde bir de Baya aşk acısı çekmiştim ergen ergen.

İkinci çocuklarına yurtdışında hamile kaldı kadın, 4 aylık hamileyken eşinin kürtaja zorlayıp şiddet uygulamasıyla konsolosluğa sığınarak boşanmıştı. 2019’da tekrar barışmışlar “mutlu”larmış

O kim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…