- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #9.501
Umut Bulut da ilk karısını dövüp boşanmış iki yıl sonra Rus bir kadınla evlenmiştiTam adamı
Futbolcular kadar sonradan görme yok bence
Galatasaray’a ilk geldiğinde çok yakışıklı ve sevimli bir tipi vardı yaKeko bir tip
Misafirmiş bu akşam gördüm küçük de bayaMisafirdir umarımbir de sessizlikte her yerin sesi birbirine karışıyor. Kediler de geceleri bu tarz sesler çıkarıyor ya belki kedidir
İyiyim regencım arada buraya bakıyorum arada ınternetten elbise bakıyorum
Boş boş takılıyorum onedio testleri çözüyorum
Yorucu bir gündü uzaniyorum bende kuzum bide benm telefon giremedi ya kk ne ahahhha dedim engelledilr beniİyiyim regencım arada buraya bakıyorum arada ınternetten elbise bakıyorum
Sen napıyosun ♥
Yok yok Bı ara bende gıremedım cok yavastı, genel bir sıkıntıydı bence.Yorucu bir gündü uzaniyorum bende kuzum bide benm telefon giremedi ya kk ne ahahhha dedim engelledilr beni
Ahhahahah ah o testler yok muBoş boş takılıyorum onedio testleri çözüyorumbir yıla kalmadan evlenecekmişim meğer Sen napıyorsun
Başım ağrıyor da birkaç gün mola verdimAhhahahah ah o testler yok musenin kpss testi cozmen gerekmiyor mu
Iyi bari benden kaynakli degilmisYok yok Bı ara bende gıremedım cok yavastı, genel bir sıkıntıydı bence.
O ara elbise bakmaya basladım bende
Ahhahha bani kalkmiss hissettim demek ki
Salas ufulufulIyi bari benden kaynakli degilmisnasıl elbiseler bakiyosun delfinonun kedili donlari gibi foto at sende
Acılmıs banı
Sen begen bakalim yollarsınSalas ufuluful
Renkli ama duz, cıcek boceksızdaha begenmedım begendıgım de atarım fıkır verirsin cıcegım♥
TimimSen begen bakalim yollarsın
Kuması ic gostrrmez gibi geldi banaRegen simdilik sadece bu var, ıcımı gosterır mı emin olamıyorum ya
Beyaz olan seyleri giyip almayı severim ama dısarıda beyaz boyle elbise hıc gormedım.Regen_
Dısarıda hıc goremedım sile bezi dısında beyaz elbiseye hıc denk gelmedim onlarda boyle degıl askılı falanlarKuması ic gostrrmez gibi geldi banacok bu tarz giyinen bir milet olmadgmz icin denk gelmemissindr canım netten mi alcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?