- 31 Aralık 2017
- 6.466
- 22.159
- 348
- 29
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #9.541
Mudo’ya baktım şimdi orada salaş şeyler oluyor diye orda da yok elbiselerdenHahahahahahahah zaten bende hep oyle buldum ya elbise modelli ya da boyle bolero gıbı kısacık.
Ben boyle standart belime gelen normal bısı ıstedım Ama yok bulamadım vallahi
Yok be bayadır bakıyorum ben, bu aksam degıl.Mudo’ya baktım şimdi orada salaş şeyler oluyor diye orda da yok elbiselerden
Senin icin baktım bende zormuş ya renkli cok varAynen ya bu tip elbise dolu ama beyaz yok, varsa da askılı falan.
Beyaz ceket istiyordum bir ara denim kumas.
Allah inandırsın bulamadım, vazgectim aramaktan.
Geçende kumaş alıp 65 tl’ye terziye 22 tane tayt diktiren vardıYok be bayadır bakıyorum ben, bu aksam degıl.
Hıc rastlamadım. Bir bu gosterdıgımı buldum iste.
Emınım onda da beden kalmaz veya stokta yok der hahahahahahahaha
Halbuki beyaz daha cok olması lazım degıl mı, dumduz beyaz iste.Senin icin baktım bende zormuş ya renkli cok var
Aklıma gelmedi degıl biliyor musun hahahahahahaGeçende kumaş alıp 65 tl’ye terziye 22 tane tayt diktiren vardısen de al kumaşını 20 tane diktir tüm ay çamaşır yıkamadan gezersin
H&M de deneme yapılamıyor bu süreçte ama aslında gidip kumaşlara bakılabilir. Belli olur içini gösterip göstermediği. 2. Elbiseyi beğendim bendehttps://m2.hm.com/m/tr_tr/productpage.0901754001.html Zimmerman gibi bu bak.
https://m2.hm.com/m/tr_tr/productpage.0895376004.html Bu açık sarıymış gerçi
Bravo oyle bır kural koyup uyguluyorlarsa takdır ettımH&M de deneme yapılamıyor bu süreçte ama aslında gidip kumaşlara bakılabilir. Belli olur içini gösterip göstermediği. 2. Elbiseyi beğendim bende
Evet H&M hiç denetmiyor. Mavide de kontrollü bir şekilde yapıp her müşteriden sonra dezenfekte ettiklerini gördüm. Kabinlerde kıyafet bırakmıyorlardı. Ama siz İstanbul'da yaşıyordunuz galiba belki daha kalabalıktır, mağaza mağaza da değişebilir. Uygulamayı aksatanlar olabilir bilmiyorum orasını da. Marka olarak kontrollü davranıyor h&m ve mavi.Bravo oyle bır kural koyup uyguluyorlarsa takdır ettım
İnsanlar ac kopek gibi deneme kabınlerınde elli tane giysi deniyor olmayanı gıdıp asıyor geri bır tane calısanın mudahale ettıgını gormedım baska kurumlarda
Hatta buyuzden bir kadınla kavga dahi ettım.
Hm gozumde baya yuceltı suan
Ben istanbulda yasamiyorum ama istanbulda bır magazada gordum bu yazdıgımı evet.Evet H&M hiç denetmiyor. Mavide de kontrollü bir şekilde yapıp her müşteriden sonra dezenfekte ettiklerini gördüm. Kabinlerde kıyafet bırakmıyorlardı. Ama siz İstanbul'da yaşıyordunuz galiba belki daha kalabalıktır, mağaza mağaza da değişebilir. Uygulamayı aksatanlar olabilir bilmiyorum orasını da. Marka olarak kontrollü davranıyor h&m ve mavi.
Oradakiler daha düzensiz oluyormuş duyduğuma göre. Bir de zaraya bakın uzun kollu beyaz elbise var orda. Kapri ve kısa kollular da var. Bu sezon çok beyaz elbise modeli vardı. Mangoda da vardı sanırımBen istanbulda yasamiyorum ama istanbulda bır magazada gordum bu yazdıgımı evet.
Ben baktım yokOradakiler daha düzensiz oluyormuş duyduğuma göre. Bir de zaraya bakın uzun kollu beyaz elbise var orda. Kapri ve kısa kollular da var. Bu sezon çok beyaz elbise modeli vardı. Mangoda da vardı sanırım
Burcunun ınstasında kesin etiketlidir dediklerin, baktın mı?Burcu Esmersoy'un YouTube kanalında bir videosunda (ayakkabı çanta videosuydu galiba) giydiği beyaz elbise çok güzeldi. Ona benzer bir şey bulsam kapıcam bende direktşimdi baktım zaraya, arama bölümüne "beyaz elbise" yazın çıkıyor. Uygulama biraz karışık ya bulamamışsınızdır. M MrsDelfino benneyanginlargordum
Ya baktım da modacı tasarımı heralde, bilindik bir marka değildi. 3-5 bindir kesin şimdi o elbiseBurcunun ınstasında kesin etiketlidir dediklerin, baktın mı?
Mangoda yokmuş. Ya kısa kollu ya da sıfır kollu elbisesi varBen baktım yokÖnceki yıllarda oluyordu Zara’da Mudo’da çok oluyordu yıllardır ama şimdi yok. Belki mağazada internettekinden farklı şeyler vardır
Hahahahaha haklısın. Onların neleri uygun kı bunlar uygun olsunYa baktım da modacı tasarımı heralde, bilindik bir marka değildi. 3-5 bindir kesin şimdi o elbise
Valla aynen öyle maalesefHahahahaha haklısın. Onların neleri uygun kı bunlar uygun olsun
Canım bır konuda değerli fikirlerine ihtiyacım var msj atamıyorumBurcunun ınstasında kesin etiketlidir dediklerin, baktın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?