- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #9.561
Haberi yok daha heralde
Hahahah biri dürtsünHaberi yok daha heralde
Mesaj attım. Bunu gönderdim. ''Hahahah biri dürtsünsen napiyosun katibim
Ahhaha iyi yapmissim öpücüğü görür gormez gelirMesaj attım. Bunu gönderdim. ''''
Cuma günü yola çıkacağım. Stres bastı.
Çocuk var, bavul var, koli var. Garaja kimse gelemeyecek, taksiye atlayacam. 9 saat yol. Düşündükce cinleniyorum.Ahhaha iyi yapmissim öpücüğü görür gormez geliryaa niye stres yapiyon kociskona kavuscaksın
Gidia guzel oluyorda dönüs hep boyle hissetttiyor insana kolay gelsinÇocuk var, bavul var, koli var. Garaja kimse gelemeyecek, taksiye atlayacam. 9 saat yol. Düşündükce cinleniyorum.
Gitmek de sıkıntı oluyor. Aynı şey.Gidia guzel oluyorda dönüs hep boyle hissetttiyor insana kolay gelsin
Napayım cıcegım, hayır bulamadım malesef.
Giderken oraya duyulan ozlem sevdiklerine kavusma falan olunca ben yol nasil geciyor hic anlamiyorum ama donüste huzunlu oluyorumGitmek de sıkıntı oluyor. Aynı şey.
2 yıl oldu heralde kaynanaya gitmeyeli.Giderken oraya duyulan ozlem sevdiklerine kavusma falan olunca ben yol nasil geciyor hic anlamiyorum ama donüste huzunlu oluyorumeve dönerken tek mutlu oldugum yer kv ler
Bende sabahtan makale islerimi yaptım simdi biraz dinleniyorum kuzumNapayım cıcegım, hayır bulamadım malesef.
Tekırdaga gıdıcem birazdan isleri toparlıyorum sıgara ıcıyorum sımdı
Sen napıyosun
Oh kolay gelsin sana da bebegımBende sabahtan makale islerimi yaptım simdi biraz dinleniyorum kuzumsonra yine çalışıcam
Benim 1 yil oldu korona var diye gitmeyiz insallah2 yıl oldu heralde kaynanaya gitmeyeli.
Sagol kuzumOh kolay gelsin sana da bebegım ♥
Yok bebegım balık yemek ıcın.Sagol kuzumtekirdaga is icin mi gidiyosun
Niye ki?Benim 1 yil oldu korona var diye gitmeyiz insallah
Hahah bends tekirdag kofte ye benim icin dicektimYok bebegım balık yemek ıcın.
Bı dahakine senın ıcın kofte yerım regencımHahah bends tekirdag kofte ye benim icin dicektimbalıkta olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?