- 31 Aralık 2017
- 6.466
- 22.159
- 348
- 29
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #9.601
Ödem atıcı bitki çayları içiyor musun günlük olarak? Yeşil çay, beyaz çay, adaçayı, hibiskus çayı, kuşburnu, karışık çok güzel bitki çayları da var aklıma gelen.ayak bileklerimde ödem oluyor çok sık
çözüm öneriniz var mı ?
doktorlara çok gittim, neden olduğu pek anlaşılmalı. genelde kan değerlerim düştüğünde oluyor ama alternatif önerilere açığım.
MerhabaKızlar herkese merhaba,;
ben tek sayılırım kabul eder mısınız;gerçi içerde horlayan bir öküz var
Öbür geyik topiğine gitmişnickimi feriha koydum burayı beğenmedin mi ?
Ödem atıcı bitki çayları içiyor musun günlük olarak? Yeşil çay, beyaz çay, adaçayı, hibiskus çayı, kuşburnu, karışık çok güzel bitki çayları da var aklıma gelen.
Bunun dışında bizde bir krem varmasaj kremi, varislere ödemlere sakatlanmalara iyi geliyordu. Benim menisküs sakatlığı gibi bir durumum vardı, yırtık kadar büyük değildi ama yürürken bile çok canımı yakıyordu. Çok kısa sürede geçirdi. Özelden fotoğrafını atayım.
Bende aynı sekilde kafa dagıtmaya geliyorum topigimiz iyi geliyorTeşekkür ederim sizlere,hayat hikayem eskiden gelir giderdim sohbet,Hamilelik için çabaladım olmuyor ,olmuyor.
kafa dağıtmalyım
Regen napıyosun cıcegım
Evet bir de evlilik Kv koca çocuk muhabbeti yoksa geleyim dedi.Öbür geyik topiğine gitmiş
Evet bir de evlilik Kv koca çocuk muhabbeti yoksa geleyim dedi.
Orası hiç uymaz sana hep evli onlarsusmuştunuz ondan
Gençleri akademiden soğutmaya çalışıyorumRegen napıyosun cıcegım ♥
Bdvden cıkamadım geldıgımden beriGençleri akademiden soğutmaya çalışıyorumtopigimizin atesini harlattım seni bekliyodumm bebemm
Sen aç bir konu topla senin gibi olanları rahat edersin işte. Evliliklerde ister istemez konu KV çocuk eş olur yaniÖyle bi yer yok(
ayak bileklerimde ödem oluyor çok sık
çözüm öneriniz var mı ?
doktorlara çok gittim, neden olduğu pek anlaşılmalı. genelde kan değerlerim düştüğünde oluyor ama alternatif önerilere açığım.
Bdv sağlığa sigaradan daha zararlı bence.Bdvden cıkamadım geldıgımden beri
Ahhaha biraz gerginim bugun bdv de konusursam sert konusurum diye okumadmBdvden cıkamadım geldıgımden beri
Hibiskus ve kuşburnu çaylarının tadları çok güzelayyy yeşil çay hiç sevmem, maydanoz kaynatıp suyunu içiyordum o da bir tık iyi gelmişti.
kremi merak ettim :)
bu arada gece yatınca sabaha dek iniyor. sarkınca şişiyor genelde. damar filmi çekildi, kaçak yok. nasıl olcak anlamadım
KatılıyorumBdv sağlığa sigaradan daha zararlı bence.
Evde bir kaba su koy deniz tuzu varsa ilave et ayaklarini icinde beklet 10 15 dk falan iyi gelebilirayak bileklerimde ödem oluyor çok sık
çözüm öneriniz var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?