- 25 Ekim 2015
- 19.367
- 99.158
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #9.701
Bakarım cıcegım buna da duymustum adınıbenneyanginlargordum The Invisible Man bu da son önerim olsun daha taze film 2020 nette var mı bilemedm
Mad man deki kadın oynuyor guzel bir film... evet ya pandemi film sektorunude vurdu napcaz bilmiyorumBakarım cıcegım buna da duymustum adını
Izledıgım bir dizideki kadın basroldu yanlıs hatırlamıyorsam.
Soguk kıs gecelerinde cok daha lazım olcak filmler.
Bu sene pandemı yuzunden hıc filmde çekilmedı, ne tr de ne yurtdısında
Film o kadar sıkıntı değil de dizilerMad man deki kadın oynuyor guzel bir film... evet ya pandemi film sektorunude vurdu napcaz bilmiyorum
nickimi feriha koydum erkek arkadaşınla aranız düzeldi mi?
Nasıl yürütüyorsunuz öyle iki senedir?Ayyyy düzeldiği anda bozuluyor, birbirine batan iki kirpi misaliyiz.
Nasıl yürütüyorsunuz öyle iki senedir?Biz bir tartışsak baya üzülüyoruz
Kızıl saçlı harika olan kadın mıMad man deki kadın oynuyor guzel bir film... evet ya pandemi film sektorunude vurdu napcaz bilmiyorum
Yok yok cok güzel olmayan sekreter kız vardı ama oyunculuğu süperdi onun filmi... hahahhaa film sektorunden degilim baya uzagım hattaKızıl saçlı harika olan kadın mı
Sektör çalışanı mısınız kaderdaş mıyız
Günaydın. Sabır çekiyorum.Yok yok cok güzel olmayan sekreter kız vardı ama oyunculuğu süperdi onun filmi... hahahhaa film sektorunden degilim baya uzagım hattaben izleyiciyim
Günaydınlar kızlar
Çıktnz mı yolaGünaydın. Sabır çekiyorum.
Yok. Yarın gece çıkıyorumÇıktnz mı yola
Bende yoldasnz sandm niye sabır cekiyosun bakayımYok. Yarın gece çıkıyorum
Bdv de bir konu var. Milleti kanser etti. Bu kadar slk bir kadın olabilemez.Bende yoldasnz sandm niye sabır cekiyosun bakayım
Ajjahahhaja erken baslamisin bdv yeBdv de bir konu var. Milleti kanser etti. Bu kadar slk bir kadın olabilemez.
Bildirim gelip duruyor.Ajjahahhaja erken baslamisin bdv ye
Bildirim gelip duruyor.Millete beddua falan etmeye başladı, ban geliyorum diyor
Toplu ban merasimi olacak bu gidişle.aman bırakta banlansın...
Hııı o çok güzel olana bayılıyorum daYok yok cok güzel olmayan sekreter kız vardı ama oyunculuğu süperdi onun filmi... hahahhaa film sektorunden degilim baya uzagım hattaben izleyiciyim
Günaydınlar kızlar
Konu ne kiToplu ban merasimi olacak bu gidişle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?