Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

kızlar delirdiniz mi sadece kendinizin cevap verdiginizi hayal ediyosunuz peki o anlamsz seyleri yazanların cemkirik sesleriyle duysanz daha da delirirsiniz en azından yazılanları kendi güzel ic sesimle okuyorum
Ne delirecem be sesi kısarım

kızlar delirdiniz mi sadece kendinizin cevap verdiginizi hayal ediyosunuz peki o anlamsz seyleri yazanların cemkirik sesleriyle duysanz daha da delirirsiniz en azından yazılanları kendi güzel ic sesimle okuyorum

ahahah çok mantıklı
bazı üyelerin hani şu sürekli aynı konuyu açanların seslerini hayal ediyorum da, töbe estağfurullah bişi :)

İzledim canım, keske izlemediğim bir film bulsam oyle sonunda sok olacagım

şimdi baktım da netten, 2.si gelmiş bunun
ama şu an gerilim kaldırıcak kafam yok
eltilerin savaşını 2. kez izleyip "kimiiiğğnn koğğcasııığğ buuuğğ, buuuğğğ beniiiğğğm koğğcağğğm" moduna mı girsem acaba dfksdjs

Neyin ikincisi gelmıs?

O soruşturma dosyalarının içine neler neler giriyor, royal daire vajinismus üçlü orgazm falan çok masum kalır.

Ben onu kasada bir denedim. Kasım ayındaydı. Bileğime sıktım, tüm gün avmde mağaza mağaza dolaşıp akşam eve geldim. Sabah sıktığım gibi duruyordu Gayet terledim koşturdum, tek bir fıs bir de. Cildine uyması lazım sanırım, uyunca kalıcı oluyor. Ben pudra kokusu gibi hafif, bazen de biraz çiçekli kokuları tercih ediyorum, cildime yakışanları da bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…