- 19 Mayıs 2020
- 48.884
- 220.241
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #9.721
Eşimin hakaretleri. Heralde küfürcü, şiddet gösteren hanzo kocayı kendine bağlama taktikleri falan istiyo da açık söyleyemiyor.Konu ne kiKapandı mı gitti mi ayy çok merakkk
Sinir olmuştum bir daha bakmamıştım ben onaEşimin hakaretleri. Heralde küfürcü, şiddet gösteren hanzo kocayı kendine bağlama taktikleri falan istiyo da açık söyleyemiyor.
Evet. Millete bedduaya da başladı slk karı. Eşinize de böyle ediyor musunuz beddua diye sorana da ediyom dedi. Eşinin duyamayacağı şekilde sessizce ediyor galiba.Sinir olmuştum bir daha bakmamıştım ben ona
Dünya kadar saçmalık yazıp sonra merhametli benim kocam diyen dimi
Eşi sonra hakaret ediyor oluyorEvet. Millete bedduaya da başladı slk karı. Eşinize de böyle ediyor musunuz beddua diye sorana da ediyom dedi. Eşinin duyamayacağı şekilde sessizce ediyor galiba.
Şaka gibi yaEvet. Millete bedduaya da başladı slk karı. Eşinize de böyle ediyor musunuz beddua diye sorana da ediyom dedi. Eşinin duyamayacağı şekilde sessizce ediyor galiba.
Ay nasıl korkuyor boşayacak diye. Niye boşasın yav, enayi mi herif?Eşi sonra hakaret ediyor oluyor
Ben çok güzel tavsiye verdim.Şaka gibi ya
Hayır konu açarak acaba bizden ne bekliyorlar
Ay evet kocan çok afedersin ağzına s.çmış ama merhametliyse sorun yok devam et kocanın paçasına yapış dememizi mi
Ben gereksiz ciddiye alıp üzülüyorum bu insanlara valla Bdv benim psikolojimi bozacak
Derdi o kocayı kimseye kaptırmamakmış gerçektenEşimin hakaretleri. Heralde küfürcü, şiddet gösteren hanzo kocayı kendine bağlama taktikleri falan istiyo da açık söyleyemiyor.
Evettttt.Derdi o kocayı kimseye kaptırmamakmış gerçekten
Aaa ciddi misin bakmamıştım son mesajlaraBildirim gelip duruyor.Millete beddua falan etmeye başladı, ban geliyorum diyor
Canını seviyorsan bakma. Migrenim azdı.Aaa ciddi misin bakmamıştım son mesajlara
Öyle demeyelim koca önemliEvettttt.Baksana, çok yahuşukluymuş, manken gibi kızlar kapısında kuyruk olmuş. Tüp kuyruğunu geçmiş diyolla.
Kocişine tapmayan da, ne bileyim.Öyle demeyelim koca önemli
Ay hâlâ özler miyim acaba diyorCanını seviyorsan bakma. Migrenim azdı.
Senin de azdi de mi.?
Ne hali varsa görsün be. O adam kanının son damlasını da içince basacak tekmeyi zaten. Öffff. Banane ya. Hiç kendi derdim yok sanki.Ay hâlâ özler miyim acaba diyorBen böylelerinin sado mazoşist ilişki içinde mutlu olduğunu, hakaret aşağılanma ve dayaktan haz aldıklarını düşünüyorum gerçekten. Bdsm gibi fantezi bir nevi bu da bence.
Yüzlerce BDV konusu okudum böyle. Hâlâ bir ilişkiyi savunma, sahip çıkma çabaları, çok da kötü değil aslında, özünde iyi, aslında merhametli, aramız iyiyken çok iyi (katlansın diye adam ağzına bir parmak bal çalıyor), bana çok güzel bakıyorvs vs. Bu insanlar aslında hallerinden memnunlar. Memunlar ki çocuk da yapıyorlar. Arada bir hayatta kalma içgüdüleri yokluyor. Bu ilişki sağlıksız mı diye bir sorguluyorlar, sonra aynen devam. Bizlerin de bir sinirlerini zıplatıyorlar işte.
Anlamadığım şey madem boşamıyosun, madem toz kondurmuyosun niye KK'ya konu açıyorsun burdaki kadınların %99 boşan dicek zatenSenin de azdi de mi.?
Benim tavsiyemi yapacak en son zaten. Sıkıntı yokAnlamadığım şey madem boşamıyosun, madem toz kondurmuyosun niye KK'ya konu açıyorsun burdaki kadınların %99 boşan dicek zaten
Bende canım sıkıldıkça bdv ye bakıyorum, sıkıntım öfkeye dönüşüyor ahdhhdjfAy nasıl korkuyor boşayacak diye. Niye boşasın yav, enayi mi herif?
Ben çok güzel tavsiye verdim.2 kaşık bulgur pilavına köle hayatını seçerse kocişi boşamaz onu.
Ben de sinir hastasıyım, b.k mu işim var acaba bdv de?
Bir koca kolay bulunmuyorÖyle demeyelim koca önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?