- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #9.861
Kiz sevabina girip 2 yorum yazin ben sordum bakalim cevap vercek mi kime gonderiyoo meraktayimIcımızden kim biliyorsa bodoslama sansını dememıs
Gece gece gunahım hıc yokmuscasına fal bakıp gunah girememKiz sevabina girip 2 yorum yazin ben sordum bakalim cevap vercek mi kime gonderiyoo meraktayim
Hee birinin bakmasni bekliyor azmine hayran kaldımGece gece gunahım hıc yokmuscasına fal bakıp gunah giremem
İnternette bedava tarot falları var. Acsın ordan baksın, kimse bakmaz o fala karma karısık
Ben evlenme teklifi bile almadım ayol sen koc diyosun, bayramın ucuncu gunu senı istemeye gelelim mı tum akrabalarımız aynı sehırde olacakken dedı.O degilde benimde bir koçum olmadı
Ben de evlenme teklifi almadım simdi bunada üzüleyimBen evlenme teklifi bile almadım ayol sen koc diyosun, bayramın ucuncu gunu senı istemeye gelelim mı tum akrabalarımız aynı sehırde olacakken dedı.
Tamam dedım
Tşk. Dedı
Ö.d dedim
Sozlendık
HahahahahahaahhaBen de evlenme teklifi almadım simdi bunada üzüleyim
Benim de olmadıO degilde benimde bir koçum olmadı
Cidden almadım uzun yillar cikinca evlenelim dedikHahahahahahaahha
ahahahhaahah net insanları severim misssBen evlenme teklifi bile almadım ayol sen koc diyosun, bayramın ucuncu gunu senı istemeye gelelim mı tum akrabalarımız aynı sehırde olacakken dedı.
Tamam dedım
Tşk. Dedı
Ö.d dedim
Sozlendık
Bız de oyle.Cidden almadım uzun yillar cikinca evlenelim dedik
Konusma cidden ıkı dk surdu. Evimin onundeydık benı eve bırakıyordu agsgsgagagagaahahahhaahah net insanları severim misss
Yollasalar o koyunu tek başıma yerdim deBenim de olmadı
Zaten vejeteryanım ve koyunu canlı severim
Benim takilarımida aldilarBız de oyle.
Neyse ki cok altın taktılar farkı kapattılar sfagagahahah
Kim aldıBenim takilarımida aldilar
Kaynvalide aldı kaynpeder bizde adet oyle dedi dertlendim tam bdv lik konum var aslindaKim aldı
Bana arkadasım bıkere sana kuzu getireyim mi demıstı memletındeydıYollasalar o koyunu tek başıma yerdim deyollamadilar iste
Kaynvalide aldı kaynpeder bizde adet oyle dedi dertlendim tam bdv lik konum var aslinda
Yuh.Kaynvalide aldı kaynpeder bizde adet oyle dedi dertlendim tam bdv lik konum var aslinda
Konusma cidden ıkı dk surdu. Evimin onundeydık benı eve bırakıyordu agsgsgagagaga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?