- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
Bankacının ordan yazmıştın tekrar başlayalım diye valla ben izlerim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bankacının ordan yazmıştın tekrar başlayalım diye valla ben izlerim
Astronomiden sonra telepatinin de bilimsel olduğunu öğrendim... var ol.Evet bunun bir zara rı yokkı telapatik olaylar bunlar bilimsel :) ama insani yoruyor. O dogru. Neyse gı beni cok konusturman yarın herıfım gecede calısıyor tırsmıyım![]()
Benı yakma lutfen dıye aglıyormusAstronomiden sonra telepatinin de bilimsel olduğunu öğrendim... var ol.
Korkman yav mum gelip sana mı üfleyecek gece söndür beni söndür beni mi diyecek akskdkd
Yaa evet basliycam, yarin baslarimBankacının ordan yazmıştın tekrar başlayalım diye valla ben izlerimbaşla sende özlemişindir
Şaka biyana tabükü :)Astronomiden sonra telepatinin de bilimsel olduğunu öğrendim... var ol.
Korkman yav mum gelip sana mı üfleyecek gece söndür beni söndür beni mi diyecek akskdkd
“Senin tuzun kuru tabi,sanırım mum değilsin”Benı yakma lutfen dıye aglıyormus![]()
Ayyy kahkaha attimHayırlı olsun başlık :) Çift-tek kelimelerini okuyunca aklıma sayılar geldi. Durumum vahim mi![]()
BiliyorumAman en iyisi bile saç baş yolduruyo be abla![]()
Ehh bizden hallice diyelimHayırlı olsun başlık :) Çift-tek kelimelerini okuyunca aklıma sayılar geldi. Durumum vahim mi![]()
Ben yakan atesim........“Senin tuzun kuru tabi,sanırım mum değilsin”
Bu bana bi tütün ürünü tükettirir..Ben yakan atesim........
Efkarım birikti sıgmaz içime.......Bu bana bi tütün ürünü tükettirir..
Biliyorumbarıstınız mı
![]()
Kamu spotu gibi mesaj ahahagahha tütün ürünü tükettirir neBu bana bi tütün ürünü tükettirir..
Burs kesildi geçen ay, artık sigara içmek basit bir eylem değil. Paraları bir lira bir lira toplayınca kutsal bir törene dönüşüyorKamu spotu gibi mesaj ahahagahha tütün ürünü tükettirir ne![]()
Başla başlaYaa evet basliycam, yarin baslarimUnutmusum çogu seyi
![]()
Konu senin diye geldimyalnız mısın, tum yakısıklılar baskaları tarafından kapılmış, herkes cift sen tek mısın!?
Gel ozaman dök içini![]()