- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #10.101
Aynı dileğim geçerli içinizle meelesinlerTatli olduklari icin yiyoruz valla niahahhahah
Suan nerdesınBenim balkonum ve salıncağım bile yok
4 gün sonra İzmir'e gideceğim ama orada daha da sinir bozucu olacak bu pandemi konusuBurda zaten çok çıkmıyorum dışarı ama İzmirde evde oturmak işkence olacak
Yuppiİyidir canikom sen nasilsin? Taytli konuya koptum gunduz ama yazamadimhepinize benden taytlik kumas
Hosgeldin ♥
İstanbulSuan nerdesın
Herkese benden cay, sakir e yokİyidir canikom sen nasilsin? Taytli konuya koptum gunduz ama yazamadimhepinize benden taytlik kumas
İyidir canikom sen nasilsin? Taytli konuya koptum gunduz ama yazamadimhepinize benden taytlik kumas
Olmaz artik 3’e 5’e bakmadan kime kac tane ne cikarsaİyiyim yavrum Nolsun hep aynı, bana tayt al direkt ahahahahaha
İyiyim cok sukur sen nasılsın, erkek arkadasınla hallettın mı meselen? Iyı mı keyfin?Hoş buldum :) Nasılsın?
Büyük olay kaçırdın:))O konu hangi konu göremedim :)
Cakmakli konuda alintilanmis, ayni uyenin konusuO konu hangi konu göremedim :)
Sohbet muhabbet ne olsunne var ne yok :) nasılsınızlar?
Gercek gercek sacma olduklarını kendısı de kabul ediyor hatta ahahahahaOlmaz artik 3’e 5’e bakmadan kime kac tane ne cikarsayok benimki tayt degil t-shirt olmus, yok cakmagimi cok kullandin gazi bitti falan anlamam fake mi o konular yoksa arkadas ciddi mi cozemedim ama cok guldum
İssizlikte nirvana yemin ediyorumGercek gercek sacma olduklarını kendısı de kabul ediyor hatta ahahahaha
Bende ilaç yutamıyorum ya şaka gibi. O ilaç ya 2 ye bölünecek ya da güc bela yutulacak.Kesin ona da vardır alerjim:)
Çok uyuz bir insanımdır canım kendim:))
Ic sesimiz meee olsun hattaAynı dileğim geçerli içinizle meelesinler
Ne diyem mahmut mu diyemHerkese benden cay, sakir e yok
Ve bana ben zaten Aydınım diye çemkirip nokta koyduİssizlikte nirvana yemin ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?