- 17 Haziran 2019
- 1.177
- 5.354
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #10.081
Yaa hiç sorma ben bide tüm bunlara ek kimsemin olmadığı şehire taşındımYa evde olanı ikram edeyim de huzunlendım alev. Gecen sene pandemı yokken, balkonda arkadaslarımla karpuz yiyip ne gıybetler dondururduk.
Bu sene aldıgım karpuz bitmeden ıcı geciyor, tek basıma ne kadar yıycem kı.
Yuzyuze yapılmayan gıybette hıc keyifli olmuyor
Eskiden amma mutlu insanlarmısız meger ya.
Ahahhahaha supermis sevdim bunu bankardeşHahahahaha kesin yorum yazıyordur.
Cok ban yedikDiana Bishop ile aynı konudan
Benım eskı arkadaslarımdan..bankardesım
ahahahahahahaha
Diana ban yeme sakın buraya gel kız
fructose alerjin olabilir mi ? benim bir arkadasimda meyve yiyemiyor , alerjisi var meyve sekerine :)Karpuz midemi ağrıtıyor benim çok saçma dimi
Gerçi tüm meyveler beni rahatsız ediyor meyve asidini sevmiyor midem sanırım
Kavun da peynir ve rakı olmadan gitmiyor
zaten
Balkonun tadı bile yok, gecen sene balkona Salıncak aldım eglenelim dıye, yaz sonlarıydı.Yaa hiç sorma ben bide tüm bunlara ek kimsemin olmadığı şehire taşındım
Benim de içimi hüzün kapladı şimdii
Tatli olduklari icin yiyoruz valla niahahhahahKızlar kuzuları yemeyin çok tatlılar
bu sitede öyle konular psikolojimi bozdu ki bazen haftalarca giremedim burayao konudan sonra psikolojim bozuldu herkesi tayt olarak görmeye başladım
Kesin ona da vardır alerjim:)fructose alerjin olabilir mi ? benim bir arkadasimda meyve yiyemiyor , alerjisi var meyve sekerine :)
Tatile gıtmıstın atmabu sitede öyle konular psikolojimi bozdu ki bazen haftalarca giremedim buraya
Selamselam...
benimde bir sürü seye alerjim var ya , bosver biz böyle güzelizKesin ona da vardır alerjim:)
Çok uyuz bir insanımdır canım kendim:))
yaaaa birazcik bende aglayip sizlanip duygu sömürüsü yapsam ne olur ha ? ne olur ?Tatile gıtmıstın atma
Hosgeldinselam...
İyidir canikom sen nasilsin? Taytli konuya koptum gunduz ama yazamadimSelam cıcegım hosgeldın ♥
Nasılsın?
Tamam tamam bastan alalım, Diana buraya psikolojisi bozuldu dıe gırememıstıyaaaa birazcik bende aglayip sizlanip duygu sömürüsü yapsam ne olur ha ? ne olur ?
Benim balkonum ve salıncağım bile yokBalkonun tadı bile yok, gecen sene balkona Salıncak aldım eglenelim dıye, yaz sonlarıydı.
Tadını bile cıkaramadık.
Sallanmıyorum hıc.
Hayat paylasıldıkca guzel derler ya hani vallahi dogruymus.
Salıncak bile insanla keyifli
İyiyim yavrum Nolsun hep aynı, bana tayt al direkt ahahahahahaİyidir canikom sen nasilsin? Taytli konuya koptum gunduz ama yazamadimhepinize benden taytlik kumas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?