- 16 Ağustos 2016
- 3.710
- 9.418
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #1.321
İleride işine yarayacak ama bunlar :)Yok ya bazen ayar oluyorum yine aynı dönem okuluma gitmiştim hocamı görmeye müdür yardıöcısı sen bıranın öğrencisi değil misin demez miBir dönemde arkadaşlarla alkollu bır mekandaydık ıcmem ama oturduk polis geldi ufak çocuklu varsa topluyordu benıde götürüyordu kimlikte diğer çantadaydı inanmamıştı zor yırttım
Aslında çok güzel de bazen insanların lafları sinir ediyorBen de 30uma geldim halen 20 falan sanıyorlar
Doğru diyorsunİleride işine yarayacak ama bunlar :)
Laf sokan akraba.. İçimden bir şey yazmak geçmedi şimdi akrabalara. Aslında şuan gergin olduğum bir dönemdeyim. İyi çatarım akrabaya, hazır çatacak yer arıyorkenDoğru diyorsunama laf sokan akrabalar yaşlanmamda etkili olur bu konuda eminim ssdghjn
Bende 0.20lik var bir kaç kere kullandım serumdan önce. Rollerin geçtiği bazı yerlerde hissiyat oluyor ilk dakikalarda. Etkisi var mı çok şey kullandığım için bilemiyorum ama mutlaka oluyordurDaha ortalaması var ama işe yarıyor bence. Masaj yaptığı için kan dolaşımı oluyor ve cilde fayda ediyor
. Dermaroller merak ediyorum ben de
Sana da mı laf sokan fesat akrabalar varLaf sokan akraba.. İçimden bir şey yazmak geçmedi şimdi akrabalara. Aslında şuan gergin olduğum bir dönemdeyim. İyi çatarım akrabaya, hazır çatacak yer arıyorken
Eneemmm 0.20 ne ya. Millet 1cm kullanıyorBende 0.20lik var bir kaç kere kullandım serumdan önce. Rollerin geçtiği bazı yerlerde hissiyat oluyor ilk dakikalarda. Etkisi var mı çok şey kullandığım için bilemiyorum ama mutlaka oluyordur
Pahalı-ucuz Çoğu markada var,tek bir şişede olan var ,ampul şeklinde olanlar varHylurodık asıt yuz de ne faydası var dolgularda vs kullanılıyorda yüze sürülünce etkisi var mı? Bir de pahalı bir şey mi
Vardı. Şimdi görüşüyor olsam hâlâ varlıklarını hatırlatmış olurlar.Sana da mı laf sokan fesat akrabalar var
Kitap ve örgü ortak noktamızYüzümüze bakim yaptık peki ruhumuza ne yapıyoruz. Meditasyon yapan var mı aranızda veya dinlenmek için yalnız yaptığınız aktiviteler örnek olsun bilmediğimiz şeyler
Ben müzik dinler nefes egzersizi yaparım
Meditasyon yaparım kitap okurum örgü örerimsiz ne yaparsiniz
Kız yok ben yüze diyorum. 0.50 den sonrası riskliymişEneemmm 0.20 ne ya. Millet 1cm kullanıyor
Salıncakta balkonda oturup arabesk dinliyorum geceleri gahahagagahaYüzümüze bakim yaptık peki ruhumuza ne yapıyoruz. Meditasyon yapan var mı aranızda veya dinlenmek için yalnız yaptığınız aktiviteler örnek olsun bilmediğimiz şeyler
Ben müzik dinler nefes egzersizi yaparım
Meditasyon yaparım kitap okurum örgü örerimsiz ne yaparsiniz
Şimdi Erdal demirkiranin gelişim kitabindayim eğlenceli oluyor sen ne tarz okursun var mı önerecegin kitapKitap ve örgü ortak noktamız
Ben de onu diyorum ya. 1cm kullanan varmış yüzüne. Artık nasıl bir cilt varsaKız yok ben yüze diyorum. 0.50 den sonrası riskliymiş
Dur şimdi onu bende yaparım iki de iç çekerimSalıncakta balkonda oturup arabesk dinliyorum geceleri gahahagagaha
Aldanma cocuksu Mahsun Yuzune mutlaka terk edip gidecek bir gun
Bana özelden resımlerını markasıyla atabilir misinizPahalı-ucuz Çoğu markada var,tek bir şişede olan var ,ampul şeklinde olanlar var
Ben ampul şeklinde kullanıyorum şuan
Gel dedım sana gelmedin ask dedım sana bos dedın ayrılığı bıle sen sectın sımdı sana bensiz oyalan gecelerdeDur şimdi onu bende yaparım iki de iç çekerimyıldız Tilbe Sezen aksu hastasıyım
Türk yazarlarını keşfetmeyi seviyorum. Tahsin Yücel, Nermin yıldırım, Latife Tekin, Mine Söğüt ilk aklıma gelenler. Yaşar Kemal'i severim.Şimdi Erdal demirkiranin gelişim kitabindayim eğlenceli oluyor sen ne tarz okursun var mı önerecegin kitaproman tarzı olur
Aaaa arada bende mahsun kurmuzıgül dinle parçasını dinler eski yıllara dönerim asdghjkSalıncakta balkonda oturup arabesk dinliyorum geceleri gahahagagaha
Aldanma cocuksu Mahsun Yuzune mutlaka terk edip gidecek bir gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?