Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

İleride işine yarayacak ama bunlar :)

Doğru diyorsun ama laf sokan akrabalar yaşlanmamda etkili olur bu konuda eminim ssdghjn
Laf sokan akraba.. İçimden bir şey yazmak geçmedi şimdi akrabalara. Aslında şuan gergin olduğum bir dönemdeyim. İyi çatarım akrabaya, hazır çatacak yer arıyorken

Daha ortalaması var ama işe yarıyor bence. Masaj yaptığı için kan dolaşımı oluyor ve cilde fayda ediyor
. Dermaroller merak ediyorum ben de
Bende 0.20lik var bir kaç kere kullandım serumdan önce. Rollerin geçtiği bazı yerlerde hissiyat oluyor ilk dakikalarda. Etkisi var mı çok şey kullandığım için bilemiyorum ama mutlaka oluyordur

Bende 0.20lik var bir kaç kere kullandım serumdan önce. Rollerin geçtiği bazı yerlerde hissiyat oluyor ilk dakikalarda. Etkisi var mı çok şey kullandığım için bilemiyorum ama mutlaka oluyordur
Eneemmm 0.20 ne ya. Millet 1cm kullanıyor

Yüzümüze bakim yaptık peki ruhumuza ne yapıyoruz. Meditasyon yapan var mı aranızda veya dinlenmek için yalnız yaptığınız aktiviteler örnek olsun bilmediğimiz şeyler
Ben müzik dinler nefes egzersizi yaparım
Meditasyon yaparım kitap okurum örgü örerim siz ne yaparsiniz

Kitap ve örgü ortak noktamız

Salıncakta balkonda oturup arabesk dinliyorum geceleri gahahagagaha
Aldanma cocuksu Mahsun Yuzune mutlaka terk edip gidecek bir gun

Salıncakta balkonda oturup arabesk dinliyorum geceleri gahahagagaha
Aldanma cocuksu Mahsun Yuzune mutlaka terk edip gidecek bir gun
Dur şimdi onu bende yaparım iki de iç çekerim yıldız Tilbe Sezen aksu hastasıyım

Dur şimdi onu bende yaparım iki de iç çekerim yıldız Tilbe Sezen aksu hastasıyım
Gel dedım sana gelmedin ask dedım sana bos dedın ayrılığı bıle sen sectın sımdı sana bensiz oyalan gecelerde
Bi ara bu sarlıya takmıstım yıldızın

Şimdi Erdal demirkiranin gelişim kitabindayim eğlenceli oluyor sen ne tarz okursun var mı önerecegin kitap roman tarzı olur
Türk yazarlarını keşfetmeyi seviyorum. Tahsin Yücel, Nermin yıldırım, Latife Tekin, Mine Söğüt ilk aklıma gelenler. Yaşar Kemal'i severim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…