Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Bende evden çıkmiyorum çıkınca işte az susleniyorum yoksa herkes hastamisin diyor ruhlar Aleminden sena beyazimm
Bana onu manyak bir komsum var o yapardı, tasındı da kurtuldum.
Kapıda karsılasıyoruz dı mı, aaaaa benneyanginlargordum hiiiii dıye bagırıyor. Allahım memem gozukuyor heralde dıyıp ustume basıma bakıyorum, bisey yok.
Noldu ya diyorum, bembeyazsın.. Hasta mısın.. Mutsuz musun... Diyor.
Tam bir ruh hastası idi.

Bıgun essek saatime denk geldi, gene yaptı bunu.
Yok be ne mutsuzu, baksana ozgur özgür hayatın tadını cıkarıyoru..sankı senin kocan gibi kocam mı varda mutsuz olayım askolsun demıstım..
Ve benı boyle dedim diye ayıplamıstı agagagagagaggaah

Çokta tınnnn deseydın

Bizim de genetik ya beyaziz ne yapalım soranlara bende hasta değilim diyorum ama ister istemez tuhaf oluyorum
Birde arap kızı olduğum için aaaa Araplar beyaz mi olur diye tepki görüyorum zenci olsam mutlu olacaklar yemenliyiz gardaş diyecem konya agziyla

Bır insana her gordugun de bembeyazsın hasta mısın mutsuz musun denmez ya.
İnsan bazen cıddı sanıp nasıl gorunuyorum acana diye uzulebılıyor.
Bende beyazım ve mutsuz gozukyorum makyajsız agahahahahaha

Aman birsürü patavatsiz var herseye yorumları var konussunlar anca guzeliz çekemiyorlar tribine girerim görürler sonra

yaa benim saçlarım koyu, tenim bembeyaz. bir kere röfle yaptırdım, allah affetsin o sapsarı saçlarla makyajsız ben bile kendimden korkuyodum ama
elm sokağı kabusu gibiydim
afjklsjdfsl

yaa benim saçlarım koyu, tenim bembeyaz. bir kere röfle yaptırdım, allah affetsin o sapsarı saçlarla makyajsız ben bile kendimden korkuyodum ama
afjklsjdfsl
Deme oyle deme.... Ben platinim ustune ustluk..

afjklsjdfsl
Ben ne yapayım kuzum bı kere kuzenıme gıttık enişte beni övüyor yiğenim öğretmen olucak vs diye kadınlar yaa bız onu 13 yaşında çocuk sandık üstüne diğer kuzenimin eşi gelip ya saçınımı boyasan yaşını gösterirsin belki diye Gittim saçları kesip boyattım allahtan sevdım bu halimi

Küçük gözükmek iyi ama :)

Daha ortalaması var ama işe yarıyor bence. Masaj yaptığı için kan dolaşımı oluyor ve cilde fayda ediyor
. Dermaroller merak ediyorum ben de
Bende bak onu çok merak ediyorum almayı düşünüyorum ben lise zamanı çok gür saçlarımı ütülemiştim o dönem yapmayan yoktu malum inceldi saçlarım yağ vs sürüyorum dermorelle daha etkili oluyormuş bır de yuz ıcın alıcam

Evet faydası olduğunu söyleyen çok . Ben yüz için düşünüyorum. Bu c vitamini ve hylurodik asit için.

Küçük gözükmek iyi ama :)
Yok ya bazen ayar oluyorum yine aynı dönem okuluma gitmiştim hocamı görmeye müdür yardıöcısı sen bıranın öğrencisi değil misin demez mi Bir dönemde arkadaşlarla alkollu bır mekandaydık ıcmem ama oturduk polis geldi ufak çocuklu varsa topluyordu benıde götürüyordu kimlikte diğer çantadaydı inanmamıştı zor yırttım

Ben de 30uma geldim halen 20 falan sanıyorlar

Hylurodık asıt yuz de ne faydası var dolgularda vs kullanılıyorda yüze sürülünce etkisi var mı? Bir de pahalı bir şey mi
Kopyala yapıştır yapacağım
Hyalüronik asit nemi çok iyi tuttuğu için, yaşlanma karşıtı ürünlerde ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı olmak için sıklıkla kullanılır
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…