Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Cosrx güneş kremini deneyeceğim. Daha önce la Roche kullandım onu da beğenmiştim.
Avene la Roche ile aynı seviyede ve ikisini de doktorlar öneriyor dediğin gibi
Yves Rocher inkini kullanıyorum ben şuan. Çok memnunum,nemli gösteriyor makyaj altında da iyi duruyor

Kisin da kullanilmali deniliyor ama bilemedim insan gunes gormeyince icinden de gelmiyor Bide pahali meretler. Yazin bide gun icin de tazeleyin diyorlar. Minicik de boyutlari. Butun maasi gunes kremine gomelim o zaman
Ya sorma sepete ne atsam kargo bedava oluyor. O kadar pahalı işte

Bende de başka ürünü yok, annem almış bana verdi denedim gayet iyi kuru ciltli olanlar için bence. Bitince bir de misshanınkileri deneyeceğim bakalım
Benim cildim karma. Bir de yağlıya dönük karma. Kullandığım ürünleri her zaman istediğimi vermiyor. Kötü marka değil ama bana iyi gelmedi. Ya bir de BİM gibi her sokağa 2 tane açmışlar Yves Rocher i

Selam ben geldim. Dün baya yazdım ama sen yoktum. Öyle dan diye girdim
Hosgeldin dan dıye girmek ıcın actık konuyu zaten cok ıyı ettın cildime ne yarar yorumlarınızı soyle bi gozden gecıreyım dedım

Bana cok komik geliyor ya Hahahahaha ben ruj surmeyı unuttum.
Maske yuzumu kapatıyor diye makyaj yapmayı da unuttum desem abartmış olmam
Bende evden çıkmiyorum çıkınca işte az susleniyorum yoksa herkes hastamisin diyor ruhlar Aleminden sena beyazimm

Jel kullan yağlıysa kuzum yaa bu makıneler var herkes öneriyor ama pahalı onla daha verimli oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…