- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #1.281
Yves Rocher inkini kullanıyorum ben şuan. Çok memnunum,nemli gösteriyor makyaj altında da iyi duruyorCosrx güneş kremini deneyeceğim. Daha önce la Roche kullandım onu da beğenmiştim.
Avene la Roche ile aynı seviyede ve ikisini de doktorlar öneriyor dediğin gibi
Ya sorma sepete ne atsam kargo bedava oluyor. O kadar pahalı işteKisin da kullanilmali deniliyor ama bilemedim insan gunes gormeyince icinden de gelmiyorBide pahali meretler. Yazin bide gun icin de tazeleyin diyorlar. Minicik de boyutlari. Butun maasi gunes kremine gomelim o zaman
Ben de öyle yapiyorumAynen. Maaşımı sanırım cilt bakımına yatıracağım
Direk aloe vera yetistiriyorum ben gerçi annem aldı elimdenAynen. Maaşımı sanırım cilt bakımına yatıracağım
Yves Rocher cilt ürünlerinden memnun kalmadım. O yüzden bakla birşey kullanmak istemedim ondanYves Rocher inkini kullanıyorum ben şuan. Çok memnunum,nemli gösteriyor makyaj altında da iyi duruyor
2 tane var bende de. Azıcık çoğasın krem yapacağım ondanDirek aloe vera yetistiriyorum ben gerçi annem aldı elimdençok iyi olur kes sür yüzüne miss
Gel yanıma otur hemenBende gelemmibırazcık evli ve gebe olabilirim ama ruhum yalnız benim
Hemen geldim küçük birseyim zatenGel yanıma otur hemen ♥
Yiyenler var onu ya ben cesaret edemem ama sürmesi maskesi zevkli oluyor yumurta akı gibi2 tane var bende de. Azıcık çoğasın krem yapacağım ondan
Benim de t bolgem yaglıBenim t bölgem yagli bence yagi da aliyor bi nebze.
Bende de başka ürünü yok, annem almış bana verdi denedim gayet iyi kuru ciltli olanlar için bence. Bitince bir de misshanınkileri deneyeceğim bakalımYves Rocher cilt ürünlerinden memnun kalmadım. O yüzden bakla birşey kullanmak istemedim ondan
Benim cildim karma. Bir de yağlıya dönük karma. Kullandığım ürünleri her zaman istediğimi vermiyor. Kötü marka değil ama bana iyi gelmedi. Ya bir de BİM gibi her sokağa 2 tane açmışlar Yves Rocher iBende de başka ürünü yok, annem almış bana verdi denedim gayet iyi kuru ciltli olanlar için bence. Bitince bir de misshanınkileri deneyeceğim bakalım
Selam ben geldim. Dün baya yazdım ama sen yoktum. Öyle dan diye girdimKızlar ruj suruyor musunuz maskelerinizin altına
SürüyorumKızlar ruj suruyor musunuz maskelerinizin altına
HosgeldinSelam ben geldim. Dün baya yazdım ama sen yoktum. Öyle dan diye girdim
Bana cok komik geliyor ya Hahahahaha ben ruj surmeyı unuttum.Sürüyorumama mat ve bulasmayan ten rengine yakın seksü olanlardan
Bende evden çıkmiyorum çıkınca işte az susleniyorum yoksa herkes hastamisin diyor ruhlar Aleminden senaBana cok komik geliyor ya Hahahahaha ben ruj surmeyı unuttum.
Maske yuzumu kapatıyor diye makyaj yapmayı da unuttum desem abartmış olmam
Jel kullan yağlıysa kuzum yaa bu makıneler var herkes öneriyor ama pahalı onla daha verimli oluyormuşBenim cildim karma. Bir de yağlıya dönük karma. Kullandığım ürünleri her zaman istediğimi vermiyor. Kötü marka değil ama bana iyi gelmedi. Ya bir de BİM gibi her sokağa 2 tane açmışlar Yves Rocher i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?