- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.308
- 308
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #1.341
Aklımda bulunsun teşekkür ederimTürk yazarlarını keşfetmeyi seviyorum. Tahsin Yücel, Nermin yıldırım, Latife Tekin, Mine Söğüt ilk aklıma gelenler. Yaşar Kemal'i severim.
Ben artık şakayla karışık haddlerini bildiriyorumVardı. Şimdi görüşüyor olsam hâlâ varlıklarını hatırlatmış olurlar.Mecburi kalmadıkça görüşmüyorum. Birde usulünce cevap vermeye çalışıyorum.
Rica ederimAklımda bulunsun teşekkür ederim
MükemmelGel dedım sana gelmedin ask dedım sana bos dedın ayrılığı bıle sen sectın sımdı sana bensiz oyalan gecelerde
Bi ara bu sarlıya takmıstım yıldızın
Hahahahahahaha eski yıllar guzeldı be.Aaaa arada bende mahsun kurmuzıgül dinle parçasını dinler eski yıllara dönerim asdghjk
İyi geceler, bende yavas yavas gidiyorumİyi geceler herkese
Ben ne yapayım kuzum bı kere kuzenıme gıttık enişte beni övüyor yiğenim öğretmen olucak vs diye kadınlar yaa bız onu 13 yaşında çocuk sandıküstüne diğer kuzenimin eşi gelip ya saçınımı boyasan yaşını gösterirsin belki diye Gittim saçları kesip boyattım allahtan sevdım bu halimi
Oldu ya gittim bob kesip sarıya boyattım şimdi de çekemiyorlar açık giymem ama laf sokarlarahah yok artık ya, resmen mahalle baskısı olmuş
İyi geceler, bende yavas yavas gidiyorum ♥
İyi geceler herkese
Aman allahımBen de onu diyorum ya. 1cm kullanan varmış yüzüne. Artık nasıl bir cilt varsabir de yazmış acımadı kiiiii diye
Sen zaten 29 değil misin yaa yasittik hani biz seninleHahahahahahaha eski yıllar guzeldı be.
Yirmili yaslarıma donmek isterdim 29 bile olur agagagagaga
No, 36yımSen zaten 29 değil misin yaa yasittik hani biz seninle
Kisi orada ruhun 20'lerde demek istedi hemen de boz zatenNo, 36yım
Kım soyledi yasıt oldugumuzu agagagga
Abla mi diyecem gencecik hatuna aaaNo, 36yım
Sen 36 mısın yok artık hiç göstermiyorsunNo, 36yım
Ay askolsun bozmadım yaKisi orada ruhun 20'lerde demek istedi hemen de boz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?