Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Hiç içime çekemem ki zaten bikere okulun çardağında arkadaşım demişti içine böyle çek diye, öksüre öksüre kusmuştum irezil oldum
Aman cıgerlerın rezil olacagina sen ol
Keske bırakabilsem ama, tek yaptıgım keske bırakabilsem demek

Resim cizmek gibi bir yeteneğim olsa iki dk durmam kiz Ciziktiririm bolll bolll
Edebiyat candir ama itiraf edeyim gram şiir sevmiyorum ben de
Yetenegim var baya iyi çizimlerim de var ama gelistirilmesi lazım amatörüm
Şiir ne diyeceğim şimdi kitabın sonu gelmiyor bazı şiirler aşırı saçma bana göre şiir taladro falan Ergence mi oldu

Şimdi ben 4 + 2 yüksek lisans ile bir bölümden mezun oldum falan ama nedense içimde bir heves oluştu aşçılık okumak istedim ama ilk defa bukadar heyecan yaptım bir bölüme.

Şuan bebek olduğu içinde örgün okuyamam, açıköğretim düşünüyorum. Lisans mezunları sınavsız okuyabiliyor.

Ama tüm çevrem karşı çıkacak biliyorum o yüzden gizli okumayı düşünüyorum. Sorum şu
Sizce saçma mı, daha yüksek bölümü bırakıp 30 umda kariyer değişim planı yapmak

Bence sacma degıl, sevdıgın ısı yapacaksın su hayatta.
Eger seni bu mutlu edecekse bunu yap.
Dıyelım kı basarisiz oldun, on sene sonra denedim de olmadı dersin
On sene sonra, bu tur konuda sessiz kalıp acaba o zaman yapsam nasıl olurdu demek insanı üzer. Hem de baya üzer.

Kariyer degısımı yas falan bunlar alakasız.
Hıc sorun etme bunu. Millet elliden sonra neler yapıyor yeter ki iste

Yaaaa gözlerim yaşardı valla
Hayatımı sorguladığım bir dönemdeyim şuan. Ve gerçekten yemek yaparken çok iyi hissettiğimi keşfettim.

Ki şöyle birşey de var, gerçekten yemek konusunda epey yetenekli olduğumu keşfettim ve herzaman severek yapıyorum...
Bır ısı severek yapmak var, bır de okudum mecbur yapıcam var.
Hangısı insanı genc ve zinde tutar sen soyle?

Yetenegim var baya iyi çizimlerim de var ama gelistirilmesi lazım amatörüm
Şiir ne diyeceğim şimdi kitabın sonu gelmiyor bazı şiirler aşırı saçma bana göre şiir taladro falan Ergence mi oldu
Çok guzel bir yetenek geliştir mutlaka
Ben hiç romantik bir insan olamadim ondan galiba. Hele ask siirleri bayginlik gecirtir bana. Ustume realist romanlar atsinlar aski ben onlarla yasarim

Bır ısı severek yapmak var, bır de okudum mecbur yapıcam var.
Hangısı insanı genc ve zinde tutar sen soyle?
araştırma görevlisi olma planlarım vardı ama hep bir soğuk gelirdi, şuan varya aşçılık tan mezun olup şantiye yemekhanesinde bile çalıştığımı hayal ederken bile bir sıcak geliyor düşüncesi

Yaaaa gözlerim yaşardı valla
Hayatımı sorguladığım bir dönemdeyim şuan. Ve gerçekten yemek yaparken çok iyi hissettiğimi keşfettim.
İyi hissettiğin sey neyse ona yogunlas.
Hayat kısa.. Mutlu anne ol. İsten eve donen yorgun argın sabah ise gıdıcem off dıyen enerjisiz anne olma.

Oldu da basarili olamadın ki, sevdıgın bıseyde basarısız olman dusuk ıhtımal.
Denedim ve olmadı dersin
Denedim ve olmadının hafifliği cok guzel

Denemen taraftarıyım. Santıye mutfağından bes yıldızlı otel mutfağına gecersın Belkı.
Hayat bu.

Birde diyorum ki 2 sene sonunda belki para biriktirmiş olursam, ünlü şeflerin kursları oluyor 1 senede öyle gitsem...
Kendi restoranımı açsam falan

Hicbir sey icin gec değil kuzu. Icinden ne geliyorsa onu yap. Cevrenin ne dedigine de bakma herkes kendi hayatina baksin.
Gastronominin aciktani var miymis ama? Cunku teorikten bir sure sonra pratige gecilmesi gereken bir bolum gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…