- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #1.381
Serseri serbest stilimBazen benimde cigaraya başlayasım geliyor ya, şöyle Marilyn Monroe gibi püfür püfür
Nisanlisi instada bir seyler ceviren uyenin konusuHangi konudasınız
Hiç içime çekemem ki zatenSerseri serbest stilim
Sakinnn baslama.. Fırt bile cekme
Disardan okumak çok koyar insana yaaaTamam birbirimizi sıkıca tutalımyada beraber volta atarız birkaç gün
Aman cıgerlerın rezil olacagina sen olHiç içime çekemem ki zatenbikere okulun çardağında arkadaşım demişti içine böyle çek diye, öksüre öksüre kusmuştum irezil oldum
Resim cizmek gibi bir yeteneğim olsa iki dk durmam kizBende tekrar resim çizmeye basliyacagim güzel oluyoredebiyat severim derslerim de iyiydi ama bir saatten sonra kafam almıyor ince sözleri
Yaaa dışarıdan okumak diyince bişey paylaşmak istiyorum sizlerleDisardan okumak çok koyar insana yaaa
DinliyoruzYaaa dışarıdan okumak diyince bişey paylaşmak istiyorum sizlerlebenneyanginlargordum
Yetenegim var baya iyi çizimlerim de var ama gelistirilmesi lazım amatörümResim cizmek gibi bir yeteneğim olsa iki dk durmam kizCiziktiririm bolll bolll
Edebiyat candir ama itiraf edeyim gram şiir sevmiyorum ben de
Bence sacma degıl, sevdıgın ısı yapacaksın su hayatta.Şimdi ben 4 + 2 yüksek lisans ile bir bölümden mezun oldum falan ama nedense içimde bir heves oluştu aşçılık okumak istedim ama ilk defa bukadar heyecan yaptım bir bölüme.
Şuan bebek olduğu içinde örgün okuyamam, açıköğretim düşünüyorum. Lisans mezunları sınavsız okuyabiliyor.
Ama tüm çevrem karşı çıkacak biliyorum o yüzden gizli okumayı düşünüyorum. Sorum şu
Sizce saçma mı, daha yüksek bölümü bırakıp 30 umda kariyer değişim planı yapmak
Yaaaa gözlerim yaşardı vallaBence sacma degıl, sevdıgın ısı yapacaksın su hayatta.
Eger seni bu mutlu edecekse bunu yap.
Dıyelım kı basarisiz oldun, on sene sonra denedim de olmadı dersin
On sene sonra, bu tur konuda sessiz kalıp acaba o zaman yapsam nasıl olurdu demek insanı üzer. Hem de baya üzer.
Bır ısı severek yapmak var, bır de okudum mecbur yapıcam var.Ki şöyle birşey de var, gerçekten yemek konusunda epey yetenekli olduğumu keşfettim ve herzaman severek yapıyorum...
Çok guzel bir yetenek geliştir mutlakaYetenegim var baya iyi çizimlerim de var ama gelistirilmesi lazım amatörüm
Şiir ne diyeceğim şimdi kitabın sonu gelmiyor bazı şiirler aşırı saçma bana göre şiir taladro falanErgence mi oldu
araştırma görevlisi olma planlarım vardı ama hep bir soğuk gelirdi, şuan varya aşçılık tan mezun olup şantiye yemekhanesinde bile çalıştığımı hayal ederken bile bir sıcak geliyor düşüncesiBır ısı severek yapmak var, bır de okudum mecbur yapıcam var.
Hangısı insanı genc ve zinde tutar sen soyle?
İyi hissettiğin sey neyse ona yogunlas.Yaaaa gözlerim yaşardı valla
Hayatımı sorguladığım bir dönemdeyim şuan. Ve gerçekten yemek yaparken çok iyi hissettiğimi keşfettim.
Denemen taraftarıyım. Santıye mutfağından bes yıldızlı otel mutfağına gecersın Belkı.araştırma görevlisi olma planlarım vardı ama hep bir soğuk gelirdi, şuan varya aşçılık tan mezun olup şantiye yemekhanesinde bile çalıştığımı hayal ederken bile bir sıcak geliyor düşüncesi
Birde diyorum ki 2 sene sonunda belki para biriktirmiş olursam, ünlü şeflerin kursları oluyor 1 senede öyle gitsem...İyi hissettiğin sey neyse ona yogunlas.
Hayat kısa.. Mutlu anne ol. İsten eve donen yorgun argın sabah ise gıdıcem off dıyen enerjisiz anne olma.
Oldu da basarili olamadın ki, sevdıgın bıseyde basarısız olman dusuk ıhtımal.
Denedim ve olmadı dersin
Denedim ve olmadının hafifliği cok guzel
Hicbir sey icin gec değil kuzu. Icinden ne geliyorsa onu yap. Cevrenin ne dedigine de bakma herkes kendi hayatina baksin.Şimdi ben 4 + 2 yüksek lisans ile bir bölümden mezun oldum falan ama nedense içimde bir heves oluştu aşçılık okumak istedim ama ilk defa bukadar heyecan yaptım bir bölüme.
Şuan bebek olduğu içinde örgün okuyamam, açıköğretim düşünüyorum. Lisans mezunları sınavsız okuyabiliyor.
Ama tüm çevrem karşı çıkacak biliyorum o yüzden gizli okumayı düşünüyorum. Sorum şu
Sizce saçma mı, daha yüksek bölümü bırakıp 30 umda kariyer değişim planı yapmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?