Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Rıca ederim ınsallah dıledıgını yapar basarili olursun.
Gunun yarısı CALISMAK la geciyor, Sevmedıgın ısı yapmak cehennem.
İnsan kendine bunu yapmamalı bence
İnşallah, teşekkür ederim güzel dileklerin için
Aslında araştırma işini de çok seviyorum, sürekli zaten kitap okuyorum ama, belli bir düzen ve zaman içinde yapmak pek bana göre değil

Hayatın herhangi bir döneminde yapmak istediğin şeyler için hiç bir zaman geç değil. Aradan bir kaç yıl geçince diyeceksin ki "keşke okusaydım. Şimdi bitirmiş olurdum". İşte hayat bu kadar hızlı geçiyor

Birde diyorum ki 2 sene sonunda belki para biriktirmiş olursam, ünlü şeflerin kursları oluyor 1 senede öyle gitsem...
Kendi restoranımı açsam falan

Önce başkalarının yerlerinde çalışıp yükselerek adını duyurman daha iyi olur bence. Sonra kendi yerini açtığında 'x yerin aşçısı yeni yer açmış' diye bedava reklamın olur. Hem de önceden orada yemiş insanlar tanıdıklarına önerir. Kullanıcı yorumları ve tanıdıklarına önermesi en etkili reklam stratejisiymiş.

Bir de çat pat da olsa iş yeri jargonu açısından Almanca, Rusça gibi bir dil eklemeni tavsiye ederim. Otellerde yükselmeye faydası olur. Türkiye'de İngilizce'den sonra en çok aranan dil bu ikisi. Kalıplar halinde, aşçılık jargonlarını dahi öğrensen çok faydası olur. Yapılmayacak şey değil, önünde zaman da var. Kurslar sertifakalar toplayabilirsin 2-3 yılda bir yandan ❤

Teşekkür ederim öneriler için. Hepsini dikkate alacağım İngilizce ileri seviye, orta seviye İspanyolca var ama hemen evde Almanca çalışmaya başlayayım o halde.

Demi ama en azından keşke demem

Benim kuzenim de 37 yaşına kadar üç lisans bitirdi, şimdi ilköğretim matematik öğretmeni oldu, atanmayı bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…