- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #1.421
Bende ceketimi satar okuturum agsgsgagsgsgsgsgBen okumak isteyenin her zaman arkasindayim (annemin sozudur) aafagahaja
İnşallah, teşekkür ederim güzel dileklerin içinRıca ederim ınsallah dıledıgını yapar basarili olursun.
Gunun yarısı CALISMAK la geciyor, Sevmedıgın ısı yapmak cehennem.
İnsan kendine bunu yapmamalı bence
Hayatın herhangi bir döneminde yapmak istediğin şeyler için hiç bir zaman geç değil. Aradan bir kaç yıl geçince diyeceksin ki "keşke okusaydım. Şimdi bitirmiş olurdum". İşte hayat bu kadar hızlı geçiyorŞimdi ben 4 + 2 yüksek lisans ile bir bölümden mezun oldum falan ama nedense içimde bir heves oluştu aşçılık okumak istedim ama ilk defa bukadar heyecan yaptım bir bölüme.
Şuan bebek olduğu içinde örgün okuyamam, açıköğretim düşünüyorum. Lisans mezunları sınavsız okuyabiliyor.
Ama tüm çevrem karşı çıkacak biliyorum o yüzden gizli okumayı düşünüyorum. Sorum şu
Sizce saçma mı, daha yüksek bölümü bırakıp 30 umda kariyer değişim planı yapmak
Tünaydınnnnnn ❤Günaydınlar
Birde diyorum ki 2 sene sonunda belki para biriktirmiş olursam, ünlü şeflerin kursları oluyor 1 senede öyle gitsem...
Kendi restoranımı açsam falan
Teşekkür ederim öneriler için. Hepsini dikkate alacağımÖnce başkalarının yerlerinde çalışıp yükselerek adını duyurman daha iyi olur bence. Sonra kendi yerini açtığında 'x yerin aşçısı yeni yer açmış' diye bedava reklamın olur. Hem de önceden orada yemiş insanlar tanıdıklarına önerir. Kullanıcı yorumları ve tanıdıklarına önermesi en etkili reklam stratejisiymiş.
Bir de çat pat da olsa iş yeri jargonu açısından Almanca, Rusça gibi bir dil eklemeni tavsiye ederim. Otellerde yükselmeye faydası olur. Türkiye'de İngilizce'den sonra en çok aranan dil bu ikisi. Kalıplar halinde, aşçılık jargonlarını dahi öğrensen çok faydası olur. Yapılmayacak şey değil, önünde zaman da var. Kurslar sertifakalar toplayabilirsin 2-3 yılda bir yandan ❤
Demi ama en azından keşke dememHayatın herhangi bir döneminde yapmak istediğin şeyler için hiç bir zaman geç değil. Aradan bir kaç yıl geçince diyeceksin ki "keşke okusaydım. Şimdi bitirmiş olurdum". İşte hayat bu kadar hızlı geçiyor
GünaydııııııınnnnnnGünaydınn hatunlar
İspanyolca dedin bu parçayı hakettin çekirgem.Teşekkür ederim öneriler için. Hepsini dikkate alacağım ❤İngilizce ileri seviye, orta seviye İspanyolca var ama hemen evde Almanca çalışmaya başlayayım o halde.
İspanyolca dedin bu parçayı hakettin çekirgem.
Hayatın herhangi bir döneminde yapmak istediğin şeyler için hiç bir zaman geç değil. Aradan bir kaç yıl geçince diyeceksin ki "keşke okusaydım. Şimdi bitirmiş olurdum". İşte hayat bu kadar hızlı geçiyor
Bunu İspanyolca öğrenmeden önce dinlediğimde, yerooo yerorirorirororiiiii, diyor gibi geliyordu.
azimli hatunlara bayılıyorum ♥Benim kuzenim de 37 yaşına kadar üç lisans bitirdi, şimdi ilköğretim matematik öğretmeni oldu, atanmayı bekliyor ❤
Hatun olduğu çıkarımını nerden yaptınazimli hatunlara bayılıyorum ♥
bu forumda erkek övmüyoruz çünküHatun olduğu çıkarımını nerden yaptın
Aklımda şuan bu soru var. Çabuk cevap ver calciferrrr
Biri dedi bile ahahahhaKızbenneyanginlargordum bdv de son zamanlarda pamuk şeker gibi oldun yorumlara bakıyorum hiç öyle 1 ay önceki sen değilsin Lexacommander de hala ota b*ka kahkaha emojisi atıp duruyor. Biri bir gün ciddi yorumuma ne gülüyorsun diye çatacak da hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?