- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #1.401
Olur, standartlarını bilmiyorum. ama boyle bır hayalin varsa gerceklestırmene engel cevredeki bos konusan insanlar olmasın.Birde diyorum ki 2 sene sonunda belki para biriktirmiş olursam, ünlü şeflerin kursları oluyor 1 senede öyle gitsem...
Kendi restoranımı açsam falan
Ben arastirma gorevlisiyimaraştırma görevlisi olma planlarım vardı ama hep bir soğuk gelirdi, şuan varya aşçılık tan mezun olup şantiye yemekhanesinde bile çalıştığımı hayal ederken bile bir sıcak geliyor düşüncesi
İşte benimki gastronomi değil, aşçılık. 2 yıl.Hicbir sey icin gec değil kuzu. Icinden ne geliyorsa onu yap. Cevrenin ne dedigine de bakma herkes kendi hayatina baksin.
Gastronominin aciktani var miymis ama? Cunku teorikten bir sure sonra pratige gecilmesi gereken bir bolum gibi.
Istedıgın bu degıl mı pekiBen arastirma gorevlisiyim
Oooo karada ölüm yok.İşte benimki gastronomi değil, aşçılık. 2 yıl.
Ama geçiş şansı varmış. Birde şöyle bir durum var İngilizce ve İspanyolca biliyorum. Belki kendimi geliştirirsem, dil artısınıda eklersem falan...
Oooo karada ölüm yok.
Harika olur o zaman. Hem aciktanmis yaa ne kaybedersin ki hem cocugunla ilgilenip hem de pek ala okuyabilirsin.İşte benimki gastronomi değil, aşçılık. 2 yıl.
Ama geçiş şansı varmış. Birde şöyle bir durum var İngilizce ve İspanyolca biliyorum. Belki kendimi geliştirirsem, dil artısınıda eklersem falan...
Buydu uniye baslamadan once dahi istiyordum. Hic kpss falan dusunmedim direkt bu amaçla calistimIstedıgın bu degıl mı peki
Elbette, otellerde dil aranıyor. Bir adım ondesın bu açıdan. Gelıstırırsen kendını dıger alanda da, neden olmasın?Gerçekten mi
Aslında güzel, sürekli arşiv araştırması yapılan bir bölüm ise. Sadece beni yemek yapmak daha çok mutlu ediyormuşBen arastirma gorevlisiyim
Iste yanı bak hayalini yasıyorsun, emınım mutlusun kalp fıskıran goz emojınden belli mutlu oldugunBuydu uniye baslamadan once dahi istiyordum. Hic kpss falan dusunmedim direkt bu amaçla calistim
Okumaktan arastirmaktan zevk alan biri için cidden çok güzelAslında güzel, sürekli arşiv araştırması yapılan bir bölüm ise. Sadece beni yemek yapmak daha çok mutlu ediyormuş
Aynen oyleOkumaktan arastirmaktan zevk alan biri için cidden çok güzelSeni ne mutlu ediyorsa onu yapmalisin
Evet çok sukur mutluyumIste yanı bak hayalini yasıyorsun, emınım mutlusun kalp fıskıran goz emojınden belli mutlu oldugun
Rıca ederim ınsallah dıledıgını yapar basarili olursun.
Ben buraya nerden dustum u her insan hayatında bir kez de olsa demistir yalnız degilsinEvet çok sukur mutluyumZor zamanlarimda oldu. Ben nerden dustum buraya dedigim zamanlardi. Akademi guzel de egolu insan yuvasidir. Onlarla ugrasmak zor oluyor. Yukselme hirsindan insanliklarini kaybedenler çok.
Evet oyle oldugunu bildiğim için pes etmedimBen buraya nerden dustum u her insan hayatında bir kez de olsa demistir yalnız degilsin
Romanla da aşk yaşanır yaniÇok guzel bir yetenek geliştir mutlaka
Ben hiç romantik bir insan olamadim ondan galiba. Hele ask siirleri bayginlik gecirtir bana. Ustume realist romanlar atsinlar aski ben onlarla yasarim
Ben okumak isteyenin her zaman arkasindayim (annemin sozudur) aafagahaja
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?