Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Birde diyorum ki 2 sene sonunda belki para biriktirmiş olursam, ünlü şeflerin kursları oluyor 1 senede öyle gitsem...
Kendi restoranımı açsam falan
Olur, standartlarını bilmiyorum. ama boyle bır hayalin varsa gerceklestırmene engel cevredeki bos konusan insanlar olmasın.

Hicbir sey icin gec değil kuzu. Icinden ne geliyorsa onu yap. Cevrenin ne dedigine de bakma herkes kendi hayatina baksin.
Gastronominin aciktani var miymis ama? Cunku teorikten bir sure sonra pratige gecilmesi gereken bir bolum gibi.
İşte benimki gastronomi değil, aşçılık. 2 yıl.
Ama geçiş şansı varmış. Birde şöyle bir durum var İngilizce ve İspanyolca biliyorum. Belki kendimi geliştirirsem, dil artısınıda eklersem falan...

Harika olur o zaman. Hem aciktanmis yaa ne kaybedersin ki hem cocugunla ilgilenip hem de pek ala okuyabilirsin.
Acikogretim sinavlarinda goruyordum ne teyzeler amcalar geliyordu gorsen agzin acik kalir.

Iste yanı bak hayalini yasıyorsun, emınım mutlusun kalp fıskıran goz emojınden belli mutlu oldugun
Evet çok sukur mutluyum Zor zamanlarimda oldu. Ben nerden dustum buraya dedigim zamanlardi. Akademi guzel de egolu insan yuvasidir. Onlarla ugrasmak zor oluyor. Yukselme hirsindan insanliklarini kaybedenler çok.

Evet çok sukur mutluyum Zor zamanlarimda oldu. Ben nerden dustum buraya dedigim zamanlardi. Akademi guzel de egolu insan yuvasidir. Onlarla ugrasmak zor oluyor. Yukselme hirsindan insanliklarini kaybedenler çok.
Ben buraya nerden dustum u her insan hayatında bir kez de olsa demistir yalnız degilsin

Çok guzel bir yetenek geliştir mutlaka
Ben hiç romantik bir insan olamadim ondan galiba. Hele ask siirleri bayginlik gecirtir bana. Ustume realist romanlar atsinlar aski ben onlarla yasarim
Romanla da aşk yaşanır yani
Ben fantastik severim çok realist olması gerekmiyor güzel zevklerin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…