- 26 Mayıs 2020
- 7.101
- 37.288
- 548
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #14.241
Annem de kıyamam üzülmeyim diye; Kızım sana olur da rahat etmek için ni büyüğüne mi baksan diyorYaa ne güzel bebis alisverisine bayilirim.
Iyimis motivasyon kaynağın
Teşekkür ederiz canım Aralıkta teyze olcamm:) Angara bebesi geliyoorrHayırlı olsun
Ahahha benimkide oyle bence o eskilerden kalma aliskanliklari hep 1 beden buyuk almaya alismislarAnnem de kıyamam üzülmeyim diye; Kızım sana olur da rahat etmek için ni büyüğüne mi baksan diyor
Napıyon sincap bacım su? Ben bugün sıkıldım ya sporumu yaptım bakım yaptım ama sıkıldım neden mi? Benimkini göremedim diye jsjsjsHosgeldin mahmut abi
Yok kuzum benimki şeyden diyo şu an 36 bedene sığmam imkansızAhahha benimkide oyle bence o eskilerden kalma aliskanliklari hep 1 beden buyuk almaya alismislar
Ee o zmn 38 beden aldinYok kuzum benimki şeyden diyo şu an 36 bedene sığmam imkansızDiyet yapıyorum da kendimi motive etmek için aldım bunları
Ahhahahah acilen görmen lazım korktummmNapıyon sincap bacım su? Ben bugün sıkıldım ya sporumu yaptım bakım yaptım ama sıkıldım neden mi? Benimkini göremedim diye jsjsjs
Onu 1 2 saat görünce sıkıntımı alıyordu( hani derler ya harımı alıyordu şuan çok pis buna gülüyorum hshshshsh psikolojim hiç iyi değil.) merhaba
Eki Görüntüle 2680925
HahahahahahaAhhahahah acilen görmen lazım korktummmbir harını alsin
Bdv ve un kurabıyesıNe yapıyosunuz kızlar
Yok canım 36 aldım, şu an 42-44 giyiyorumEe o zmn 38 beden aldindiyete ne gerek var iyisin bence
Çok severim un kurabiyesi..Bdv ve un kurabıyesı
Merhaba diyet yapıyor musunuz? Spora başlamak motive olmka diyete daha motive devam etmek isterseniz benim bir topiğim var beklerimYok canım 36 aldım, şu an 42-44 giyiyorum
Un kurabiyesi yiye yiye g.tümüz büyüyoÇok severim un kurabiyesi..Ellerinize sağlık...
Un kurabiyesine feda olsunUn kurabiyesi yiye yiye g.tümüz büyüyo
Keske ikram etme sansım olsaydı, ben yapmadım. Hazır aldım. Tesekkur ederımÇok severim un kurabiyesi..Ellerinize sağlık...
Merhaba diyet yapıyor musunuz? Spora başlamak motive olmka diyete daha motive devam etmek isterseniz benim bir topiğim var beklerim
Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)
Benım ki ideal katıpUn kurabiyesi yiye yiye g.tümüz büyüyo
Benim 46 bedenBenım ki ideal katıp
Olsun o aldığın paketi açtın tabağa koydun yanına çay koydunKeske ikram etme sansım olsaydı, ben yapmadım. Hazır aldım. Tesekkur ederım
Ben 38 40 arası degısıyorum ayakkabı numaramda 39 40 arası degısıyorBenim 46 beden
Kahvem de var, sigaram da. Balkonda temiz hava da var.Olsun o aldığın paketi açtın tabağa koydun yanına çay koydunellerine sağlık
Yakın olsak isterdim hayatta çekinmem
Anneme hadi helva yapta yiyelim dedim,Benim 46 beden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?