- 19 Mayıs 2020
- 47.935
- 215.672
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #14.261
Un helvası da seviyom. Bu g.t kolay büyümedi.Anneme hadi helva yapta yiyelim dedim,
Oldu başka emrin bu sıcakta, sultan hazretleri sabaha istermisin bişey diyorson helva bükücü anam
Bende hatlı seviyorum sevdiriyorumBen 38 40 arası degısıyorum ayakkabı numaramda 39 40 arası degısıyor
Basen severım ben
Tatlının her turlusunu severım, serbetlıler harıc.Un helvası da seviyom. Bu g.t kolay büyümedi.
Bana zorla un kavurtcanızUn helvası da seviyom. Bu g.t kolay büyümedi.
Bende baklava hastasıyım yarım tepsi yerim gelir gider.. Kaymaklı kadayıf da severim bide Halep tatlısı...Tatlının her turlusunu severım, serbetlıler harıc.
Serbetli sadece ev baklavası seviyorum onun dısında ı ıhh.
Şerbetli beni de bayıyor.Tatlının her turlusunu severım, serbetlıler harıc.
Serbetli sadece ev baklavası seviyorum onun dısında ı ıhh.
Kaymaklı kadayıfı ramazanda seviyorum, orucun ustune mis..Bende baklava hastasıyım yarım tepsi yerim gelir gider.. Kaymaklı kadayıf da severim bide Halep tatlısı...
Ama sütlü lerim yeri başka... Yanık fındıklı sütlaç kazandibi keşküll....
Ben herşeyi sabh kadar seviyorum zaten.. Allah beni sabahlara kadar yiyim diye yaratmış herşeyi...Kaymaklı kadayıfı ramazanda seviyorum, orucun ustune mis..
Bana ver cıkolatalı sutlu tatlı, sabaha kadar yerim
Mor ve otesı bu sabahların bir anlamı olmalı derken senden bahsetmıs olabılır mı acabaBen herşeyi sabh kadar seviyorum zaten.. Allah beni sabahlara kadar yiyim diye yaratmış herşeyi...
Varya şuan delirmeeeeemm geliyor
En leoparlımız lexac dır dur etiketleyeyimHahahahahahayarın gidiyor muhtemelen pazartesiye kadar görüşemeyiz..
İzmir'in çıtır gevrekleri yağsız boyozları gelin siz anlatın napıyorsunuz... Nerde bu grubun ateş saçan leoparlı gırgırlı hatunları.....
Fark fazlaymisYok canım 36 aldım, şu an 42-44 giyiyorum
Keskeee suradan gönderilseydiKeske ikram etme sansım olsaydı, ben yapmadım. Hazır aldım. Tesekkur ederım
A hahahahahaha bence olabilitesi varMor ve otesı bu sabahların bir anlamı olmalı derken senden bahsetmıs olabılır mı acaba
Hu huuuuu lexa yavrum üşüdüysen montumu vereyim? (Nike mont)
Ahahgah bizim topigin kadınları böylede diyet yapanı bozdururlar canımBana zorla un kavurtcanız
(kavurmadı)Ahahgah bizim topigin kadınları böylede diyet yapanı bozdururlar canım
Aferin sen ki diyet sayfasinin sahibisin demez mi oradakiler baklavalari un kurabiyelerini götürüyor ahhaha(kavurmadı)
Reglime 2 hafta var diye bir mazaret olabilir miAferin sen ki diyet sayfasinin sahibisin demez mi oradakiler baklavalari un kurabiyelerini götürüyor ahhaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?