- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #14.281
Hahaha 2 hafta çok sankim yemezlerReglime 2 hafta var diye bir mazaret olabilir mi
Ya gideyim bir tane salatalık yiyelim..Hahaha 2 hafta çok sankim yemezlerben regl yim suan ondan bahanem var yiyorum dondurmami
Ahhahah afiyet olsunYa gideyim bir tane salatalık yiyelim..
Şöyle tuzlu tuzlu
Salatalık deme, canım soyle bol limonlu bır salata istiyor usenmekten yapamadımAhhahah afiyet olsunbenneyanginlargordum yanginim yesin un kurabiylerini sen salatalikla idare et hayat acimasz iste
Dur simdi kurabiyenin ustune salata yapmaSalatalık deme, canım soyle bol limonlu bır salata istiyor usenmekten yapamadım
Hayat işte kurabiye yerken salata ister canınSalatalık deme, canım soyle bol limonlu bır salata istiyor usenmekten yapamadım
Hastanelik oluyormusumagagagagagaDur simdi kurabiyenin ustune salata yapma
Gozu doymazlık bu bende ki patates kızartması da istiyor ama, yapmıycamHayat işte kurabiye yerken salata ister canın
HahahahqqhqhqhhqHastanelik oluyormusumagagagagaga
Bak şimdiiiiii sen bana oynuyorsun sanki...Gozu doymazlık bu bende ki patates kızartması da istiyor ama, yapmıycam
Nayır nolamazGozu doymazlık bu bende ki patates kızartması da istiyor ama, yapmıycam
Fazla pısmıs asırı cıtır????? Yanına limonu bol salata??? Of yapıcam galibaBak şimdiiiiii sen bana oynuyorsun sanki...
Şöyle biraz fazla kızarmış tuzlu ketçapla...
Hattta ekmeğin arasına peynir patates domates koyup yiyebiliriz
Bissürü güzel var ama çok seksili ya
Oyhhh yapma yapma gece gece fırında iyice sıcak eder içeriyi bide gece boyu uykunda ejderhalar kovalar bu saaten sonra...Fazla pısmıs asırı cıtır????? Yanına limonu bol salata??? Of yapıcam galiba
Ahahhahah sonra noldu rtük burayada yasak mı koymaya başladıBissürü güzel var ama çok seksili yamilletin gözüne batar sonra..
Burası eskiden profiller ışıl ışıl gifler koyulurken görecektib sen beni... Kaç kişi ziyaret ettiğide yazardı... Her profil Ankaradaki yan yana pavyonlar gibiydi nasıl ışıl ışıl nasıl seksi nasıl komik ti
Zaten yapmama sebebim o, uyuyacağım ve erımeyecek yediklerim.Oyhhh yapma yapma gece gece fırında iyice sıcak eder içeriyi bide gece boyu uykunda ejderhalar kovalar bu saaten sonra...
Yeni dünyaya ayak uydurdukAhahhahah sonra noldu rtük burayada yasak mı koymaya başladı
Aferin sakinlesin simdi ikinizde bi buz gibi soguk su icin su iciniz sogusun kızceler gece gece olmas bunlarZaten yapmama sebebim o, uyuyacağım ve erımeyecek yediklerim.
Sekiz dokuz olsa saat cokta yapmıstım
Kızlar bana bir korku veya gerılım fılmı onersenıze?Aferin sakinlesin simdi ikinizde bi buz gibi soguk su icin su iciniz sogusun kızceler gece gece olmas bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?