Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

O ev kalori almak için döşenmiş... Bende baktım bizde patates bile yok istesem de yapamam yarının menüsü belli oldu ama
Cok seviyorum boyle zararlı seyleri, kahvelerımı gorsen hele.
Yaglı kafeınlı ne ararsan var. Sıgara gırla.
Ama mesela meyve var mı diye sor, yok.
Neden? Cunku ben saglıksız beslenenin tekiyim.

Cok seviyorum boyle zararlı seyleri, kahvelerımı gorsen hele.
Yaglı kafeınlı ne ararsan var. Sıgara gırla.
Ama mesela meyve var mı diye sor, yok.
Neden? Cunku ben saglıksız beslenenin tekiyim.
Bende yakın zamanda tamamen sigarayı bıraktım 2 ay oldu..
Şekerli kremalı kahve içemem içersem 1 şekerli
Bence kendine yapacağın en iyi şey sigarayı bırakmak olur.. Keşke bıraksan..
Ben kendime gerekirse 10 kg daha alıcam ama bunu içmicem dedim... Bne çom istiyordum ama bırakmak... Kokusu. Tadı beni iğrendiyordu..
Kioo almadım neden mi? Senelerdir insanlar içme bırak kötü sevgilimle çok büyük kavgalar oldu bu sebepten inat biriyim seviyorum ama biri bana dikte edince ruhen bedenen aklen yapamıyorum onu. Bu sefer ben istedim diye bitti..
Umarım sende bırakırsın.
Bende çok seviyorum sağlıksız olan heeeerrşeyii kim sevmezki tadları harika... Ama yiyerek ömür geçmiyor nefsi en boş olan insan benim ama nefsimi terbiye etmeye çalışıyorum.. Yiyorum ama çok ölçülü... Sana sen lazımsın kendine iyi bak

Sigarayı 21 senedir ıcıyorum, bırkere bile bırakmayı dusunmedım. Oruc harıc Bıgun bile uc saat ıcmemıslıgım olmadı.
Denesem bırakabilir mıyım bilmiyorum, severek ıcıyorum. Icmeyene asla tavsiye etmem saglıga zararlı evet.
Gunde uc dort turk kahvem ve sayısız nescafem var.
Belkı Bıgun bırakırım neden olmasınshshsjsjss
Yazarken inanmadım ınsallah sen inanmışsındır

Allah seni ya..... Ne diyelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…