- 15 Kasım 2014
- 4.158
- 11.070
- 558
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #14.301
Burnuma sarımsaklı mayonez kokusu geldiZaten yapmama sebebim o, uyuyacağım ve erımeyecek yediklerim.
Sekiz dokuz olsa saat cokta yapmıstım
Tövbesteyşın zor kurtuldukAferin sakinlesin simdi ikinizde bi buz gibi soguk su icin su iciniz sogusun kızceler gece gece olmas bunlar
Var bılıyo musun, o da var evde Allah kahretsınBurnuma sarımsaklı mayonez kokusu geldi
Ya aslında benim izlemediğim film kalmadı eskisi yenisi ama isim hafızam şahane olduğu için asla hatırlamıyorum....Kızlar bana bir korku veya gerılım fılmı onersenıze?
Seve seveKızlar bana bir korku veya gerılım fılmı onersenıze?
O ev kalori almak için döşenmiş... Bende baktım bizde patates bile yokVar bılıyo musun, o da var evde Allah kahretsınacılı da var ketçapta var, dost musun dusman mı karar ver?
Bakiciiimm regencım, sagolasın.Seve seveen sevdigim tür... "Annabelle" izlemedysen tavsiye ederim
Cok seviyorum boyle zararlı seyleri, kahvelerımı gorsen hele.O ev kalori almak için döşenmiş... Bende baktım bizde patates bile yokistesem de yapamam yarının menüsü belli oldu ama
Korku seansi 1 ve 2 side var
İskelet anahtarı cok begenmıstımKorku seansi 1 ve 2 side variskelet anahtar onuda cok sevmistim vudu buyusu yapiyorlar falan korkmustum ondanda
Bende yakın zamanda tamamen sigarayı bıraktım 2 ay oldu..Cok seviyorum boyle zararlı seyleri, kahvelerımı gorsen hele.
Yaglı kafeınlı ne ararsan var. Sıgara gırla.
Ama mesela meyve var mı diye sor, yok.
Neden? Cunku ben saglıksız beslenenin tekiyim.
Korku seansı çok başarı seri... Bayılıyorum.Korku seansi 1 ve 2 side variskelet anahtar onuda cok sevmistim vudu buyusu yapiyorlar falan korkmustum ondanda
Eyvahlar olsun kötü izlenim verdim senin yüzünden
Sigarayı 21 senedir ıcıyorum, bırkere bile bırakmayı dusunmedım. Oruc harıc Bıgun bile uc saat ıcmemıslıgım olmadı.Bende yakın zamanda tamamen sigarayı bıraktım 2 ay oldu..
Şekerli kremalı kahve içemem içersem 1 şekerli
Bence kendine yapacağın en iyi şey sigarayı bırakmak olur.. Keşke bıraksan..
Ben kendime gerekirse 10 kg daha alıcam ama bunu içmicem dedim... Bne çom istiyordum ama bırakmak... Kokusu. Tadı beni iğrendiyordu..
Kioo almadım neden mi? Senelerdir insanlar içme bırak kötü sevgilimle çok büyük kavgalar oldu bu sebepten inat biriyim seviyorum ama biri bana dikte edince ruhen bedenen aklen yapamıyorum onu. Bu sefer ben istedim diye bitti..
Umarım sende bırakırsın.
Bende çok seviyorum sağlıksız olan heeeerrşeyii kim sevmezki tadları harika... Ama yiyerek ömür geçmiyor nefsi en boş olan insan benim ama nefsimi terbiye etmeye çalışıyorum.. Yiyorum ama çok ölçülü... Sana sen lazımsın kendine iyi bak
Allah seni ya.....Sigarayı 21 senedir ıcıyorum, bırkere bile bırakmayı dusunmedım. Oruc harıc Bıgun bile uc saat ıcmemıslıgım olmadı.
Denesem bırakabilir mıyım bilmiyorum, severek ıcıyorum. Icmeyene asla tavsiye etmem saglıga zararlı evet.
Gunde uc dort turk kahvem ve sayısız nescafem var.
Belkı Bıgun bırakırım neden olmasınshshsjsjss
Yazarken inanmadım ınsallah sen inanmışsındır
Bende eski filmdir ama hala aklımdaİskelet anahtarı cok begenmıstım
Gelcem gelcemEyvahlar olsun kötü izlenim verdim senin yüzündenbenneyanginlargordum herşey o un helvası mesajıyla bozuldu
Gel gel kesinlikle benim grupta muhabbet çok farklı
Valla canım topigi var diye sey ettiydim bizim kedi oldu sana aslan ahahhaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?