Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Vadesi dolmus oyleyse delfı baya olmus cunku.
Hatta ıyı bıle dayanmıs.
Sana masraflı yollar gorunuyor

Belki idarelik bir şey alabiliriz 1-2 yıllığına. Taksit de kalktı maalesef, taksit yapılması için çok uygun fiyatlı olması lazım
Malesef bende taksitli almadım bı de o var, haklısın.
Sen en iyisi uygun simdilik Isını gorecek modellere bak
İleride gonlunce begendıgımin telefonu alırsın elbette.

Malesef bende taksitli almadım bı de o var, haklısın.
Sen en iyisi uygun simdilik Isını gorecek modellere bak
İleride gonlunce begendıgımin telefonu alırsın elbette.
Xiaomi Redmi Note 9’u çok duyuyorum. Peşin 3.600 ama 12 ay taksit, ayda 325₺. Öğrenci evinden çıkıp ailemin yanına dönüyorum zaten. Bir aylık kiram kadar neredeyse Belki onu alırız. Bu bir yıl daha idare etmez bu gidişle. Bataryasını daha nisanda değiştirdim.

E tamam iste aılenın yanına donuyorsan uygun yollu bısey alabilirsin.
Guvenılır bir tanıdık varsa, ıkıncı el de bakabilirsin

E tamam iste aılenın yanına donuyorsan uygun yollu bısey alabilirsin.
Guvenılır bir tanıdık varsa, ıkıncı el de bakabilirsin
Tanıdıktan değil de operatör kendisi satmaya başlamış. Temizlenmiş yenilenmiş ikinci el telefonları. Ama peşin . Babamın kartlarında limit olmaz asla. Yıllardır böyledir bu. Faturaya ek taksitle alabiliriz anca maalesef. O durumda whatsapp kullanabileceğim çok kasmayacak bataryası sağlam uygun bir şey almak en mantıklısı şu an için. Atanmayı becerebilirsem kendim alırım o zaman anca artık

İnsallah atanır ve gonlundekını alırsın

T timesinfinity banlıydım ve soramadım.
Simdı begenılerını gordum sorayım, annen nasıl herhangi bir degısıklık oldu mu?

Bugün ameliyat oluyor canım. Hastaneye gitmeden bi foruma bakayım demiştim,mesajını gördüm.Dualarınızı beklerim.

(Polip nüksedebilen bişeymiş ve bi önceki ameliyatında da vardı ve temizdi.Artık kötü bişi olduğunu düşünmüyorum. Temiz çıkar die düşünüyorum(umuyorum) ama yine de genel anestezi alacak.Allahın izniyle bunu da atlatırız inşallah)

Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun.

Çok gecmis olsun sağlıkla çıksın ameliyattan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…