- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #14.341
Vadesi dolmus oyleyse delfı baya olmus cunku.Sana da afiyet olsunŞarjda tutuyorum. Öyle çalışacak artık herhalde. Bataryası ölmüştü zaten, değiştirmiştim. Şimdi de %100 oluyor çıkarıyorum şarjdan10 dakikada %16 olmuş geri taktım, yavaş yavaş doluyor . Artık ömrü doldu herhalde. 2013’te çıkan bir model bu,
Yenisi 400$ ama 5.800₺Vadesi dolmus oyleyse delfı baya olmus cunku.
Hatta ıyı bıle dayanmıs.
Sana masraflı yollar gorunuyor
Ben bir kac ay once aldım 5bını buldu, yapacak bisey yok telefonsuz olmuyor. Elimiz ayagımız resmenYenisi 400$ ama 5.800₺
ios’tan vazgeçemiyorumBen bir kac ay once aldım 5bını buldu, yapacak bisey yok telefonsuz olmuyor. Elimiz ayagımız resmen
Daha uygun telefonlara bakabilirsin ama delfı
Valla ben bu sefer ıostan vazgectim ve Huawei'nin prosunu aldım.ios’tan vazgeçemiyorumen uygunu bu maalesef
Belki idarelik bir şey alabiliriz 1-2 yıllığına. Taksit de kalktı maalesef, taksit yapılması için çok uygun fiyatlı olması lazımValla ben bu sefer ıostan vazgectim ve Huawei'nin prosunu aldım.
Tum ozellklerı aynı nerdeyse, cok memnunum aklında bulunsun
Malesef bende taksitli almadım bı de o var, haklısın.Belki idarelik bir şey alabiliriz 1-2 yıllığına. Taksit de kalktı maalesef, taksit yapılması için çok uygun fiyatlı olması lazım
Xiaomi Redmi Note 9’u çok duyuyorum. Peşin 3.600 ama 12 ay taksit, ayda 325₺. Öğrenci evinden çıkıp ailemin yanına dönüyorum zaten. Bir aylık kiram kadar neredeyseMalesef bende taksitli almadım bı de o var, haklısın.
Sen en iyisi uygun simdilik Isını gorecek modellere bak
İleride gonlunce begendıgımin telefonu alırsın elbette.
E tamam iste aılenın yanına donuyorsan uygun yollu bısey alabilirsin.Xiaomi Redmi Note 9’u çok duyuyorum. Peşin 3.600 ama 12 ay taksit, ayda 325₺. Öğrenci evinden çıkıp ailemin yanına dönüyorum zaten. Bir aylık kiram kadar neredeyseBelki onu alırız. Bu bir yıl daha idare etmez bu gidişle. Bataryasını daha nisanda değiştirdim.
Tanıdıktan değil de operatör kendisi satmaya başlamış. Temizlenmiş yenilenmiş ikinci el telefonları. Ama peşinE tamam iste aılenın yanına donuyorsan uygun yollu bısey alabilirsin.
Guvenılır bir tanıdık varsa, ıkıncı el de bakabilirsin
İnsallah atanır ve gonlundekını alırsınTanıdıktan değil de operatör kendisi satmaya başlamış. Temizlenmiş yenilenmiş ikinci el telefonları. Ama peşin. Babamın kartlarında limit olmaz asla. Yıllardır böyledir bu. Faturaya ek taksitle alabiliriz anca maalesef. O durumda whatsapp kullanabileceğim çok kasmayacak bataryası sağlam uygun bir şey almak en mantıklısı şu an için. Atanmayı becerebilirsem kendim alırım o zaman anca artık
Sözde bu gece geç yatmayacaktımİnsallah atanır ve gonlundekını alırsın
Bende yatacaktım ama son kahvemı onıkıde ıcınce boyle oldu.Sözde bu gece geç yatmayacaktımyine geçe kaldım
İyi gecelerBende yatacaktım ama son kahvemı onıkıde ıcınce boyle oldu.
Geldım yataga sımdı yatacağım
Yarın gorusuruz ıyı geceler♥
T timesinfinity banlıydım ve soramadım.
Simdı begenılerını gordum sorayım, annen nasıl herhangi bir degısıklık oldu mu?
Geçmiş olsun.Bugün ameliyat oluyor canım. Hastaneye gitmeden bi foruma bakayım demiştim,mesajını gördüm.Dualarınızı beklerim.
(Polip nüksedebilen bişeymiş ve bi önceki ameliyatında da vardı ve temizdi.Artık kötü bişi olduğunu düşünmüyorum. Temiz çıkar die düşünüyorum(umuyorum) ama yine de genel anestezi alacak.Allahın izniyle bunu da atlatırız inşallah)
Geçmiş olsun.Bugün ameliyat oluyor canım. Hastaneye gitmeden bi foruma bakayım demiştim,mesajını gördüm.Dualarınızı beklerim.
(Polip nüksedebilen bişeymiş ve bi önceki ameliyatında da vardı ve temizdi.Artık kötü bişi olduğunu düşünmüyorum. Temiz çıkar die düşünüyorum(umuyorum) ama yine de genel anestezi alacak.Allahın izniyle bunu da atlatırız inşallah)
Ooo hoşgeldinGünaydın kızlar,
Ben geldim.benneyanginlargordum hoş geldin. Gözlerim yollarda kaldı valla.
Ben yokken o arkamdan atıp tutanLexacommander nerde
Çok gecmis olsun sağlıkla çıksın ameliyattanBugün ameliyat oluyor canım. Hastaneye gitmeden bi foruma bakayım demiştim,mesajını gördüm.Dualarınızı beklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?