- 15 Kasım 2014
- 4.158
- 11.070
- 558
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #14.321
Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)Gelcem gelcemBulursam inşallah
Kızlar bana bir korku veya gerılım fılmı onersenıze?
Ucunude izledim cherry cıgımThe others, Us (2019 yapımı), contratiempo(izlediğim ve üstüne hiçbir film koyamadığım en iyi gerilim filmi)
Tamammdır malzemeleri alıp geliyorum
Ayy başlıktan bile motive oldum
Yazıkklaaarrr olsun sana beeee hani kardeşlik hani söz dinlemek hani fit yaşam hani un kurabiyesi hani helvası helva kurabiye hep birbirine girdi bugun HahahahahahahahaTamammdır malzemeleri alıp geliyorum.
bunlar yeterli mi hocam
Ahahhahah tamam tamamYazıkklaaarrr olsun sana beeee hani kardeşlik hani söz dinlemek hani fit yaşam hani un kurabiyesi hani helvası helva kurabiye hep birbirine girdi bugun Hahahahahahahaha
Aaa cherry sen mi geldinThe others, Us (2019 yapımı), contratiempo(izlediğim ve üstüne hiçbir film koyamadığım en iyi gerilim filmi)
İyi geceler üstadKızlar Behlül kaçariyi geceler
Telefonum yine bozuldu da. Durup dururken kapandı falan sinirim bozuldu. Daha yeni BDV’ye girebildimM MrsDelfino nerdesın hıc yoktun bugun, aksam, gece?
Nasıl gecsın sıkıcıydı aksam ustu yoğundu.Telefonum yine bozuldu da. Durup dururken kapandı falan sinirim bozuldu. Daha yeni BDV’ye girebildimSenin günün nasıl geçti?
Umarım tatil dönüşünden kaynaklıdır.Nasıl gecsın sıkıcıydı aksam ustu yoğundu.
Ben galiba depresyona girdim, hıcbıseyden zevk almıyorum canım hıcbısey yapmak istemiyor ve hızlı sekılde geriliyorum.
Tatilden dondum diye mı boyleyım yoksa depresyonda mıyım adını koymaya calısıyorum
Senın nasil gectı
Oh afiyet olsun, bende bu aksam doner pilav yedım ne zamandır canım istiyordu.Umarım tatil dönüşünden kaynaklıdır.
Telefonla uğraştım işte kuzum. Şarj aletim temassızlık yapıyordu. Yeni bir kablo aldım. Telefondan dolayı moralim bozuktu. Akşam lahmacun söyledim. Bana sürpriz yapmışlar. Bir tane kaşarlı fındık lahmacun gibi bir şey hazırlamışlar. “Ustamızdan ikramımız, afiyet olsun” diye Canımın bu kadar sıkıldığı, mutsuz olduğum bir günde güzel bir sürpriz oldu
Bende döner pilav yedimOh afiyet olsun, bende bu aksam doner pilav yedım ne zamandır canım istiyordu.
İnsallah sorun cikarmaz telin, ben yokken hep onlaynmıssın ben geldim yoksun
Sana da afiyet olsunOh afiyet olsun, bende bu aksam doner pilav yedım ne zamandır canım istiyordu.
İnsallah sorun cikarmaz telin, ben yokken hep onlaynmıssın ben geldim yoksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?