Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Telefonum yine bozuldu da. Durup dururken kapandı falan sinirim bozuldu. Daha yeni BDV’ye girebildim Senin günün nasıl geçti?
Nasıl gecsın sıkıcıydı aksam ustu yoğundu.
Ben galiba depresyona girdim, hıcbıseyden zevk almıyorum canım hıcbısey yapmak istemiyor ve hızlı sekılde geriliyorum.
Tatilden dondum diye mı boyleyım yoksa depresyonda mıyım adını koymaya calısıyorum

Senın nasil gectı

Umarım tatil dönüşünden kaynaklıdır.

Telefonla uğraştım işte kuzum. Şarj aletim temassızlık yapıyordu. Yeni bir kablo aldım. Telefondan dolayı moralim bozuktu. Akşam lahmacun söyledim. Bana sürpriz yapmışlar . Bir tane kaşarlı fındık lahmacun gibi bir şey hazırlamışlar. “Ustamızdan ikramımız, afiyet olsun” diye Canımın bu kadar sıkıldığı, mutsuz olduğum bir günde güzel bir sürpriz oldu

Oh afiyet olsun, bende bu aksam doner pilav yedım ne zamandır canım istiyordu.
İnsallah sorun cikarmaz telin, ben yokken hep onlaynmıssın ben geldim yoksun

Oh afiyet olsun, bende bu aksam doner pilav yedım ne zamandır canım istiyordu.
İnsallah sorun cikarmaz telin, ben yokken hep onlaynmıssın ben geldim yoksun
Sana da afiyet olsun Şarjda tutuyorum. Öyle çalışacak artık herhalde. Bataryası ölmüştü zaten, değiştirmiştim. Şimdi de %100 oluyor çıkarıyorum şarjdan10 dakikada %16 olmuş geri taktım, yavaş yavaş doluyor . Artık ömrü doldu herhalde. 2013’te çıkan bir model bu,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…