- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.152
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #14.361
hoşbuldum kedi ❤Ooo hoşgeldin
Ya hahahahha ben bunu benimkine yapıyorum arıyorum bazen hişş diyorum benim yine mazlumu getirin bana mazlum lazım (o an onun adını zikrediyorum) damarım tuttu gel burayaaa diyorum
Dualarım annenle ve senınleBugün ameliyat oluyor canım. Hastaneye gitmeden bi foruma bakayım demiştim,mesajını gördüm.Dualarınızı beklerim.
(Polip nüksedebilen bişeymiş ve bi önceki ameliyatında da vardı ve temizdi.Artık kötü bişi olduğunu düşünmüyorum. Temiz çıkar die düşünüyorum(umuyorum) ama yine de genel anestezi alacak.Allahın izniyle bunu da atlatırız inşallah)
Hosgeldin Calciferrcım sende, sorma denk gelemedik ben gittim, geldım. Sen yoksunGünaydın kızlar,
Ben geldim.benneyanginlargordum hoş geldin. Gözlerim yollarda kaldı valla.
Ben yokken o arkamdan atıp tutanLexacommander nerde
İyiyim çok şükür. KK detoksu yaptım biraz :) Sensiz ıssızdı buralarHosgeldin Calciferrcım sende, sorma denk gelemedik ben gittim, geldım. Sen yoksun
Nasılsın
İyiyim sukur aynı devam ben. Yok bi degısıklık bende de.İyiyim çok şükür. KK detoksu yaptım biraz :) Sensiz ıssızdı buralar
Sen nasılsın ?
Gülme lexa buraya gel
Hoşgeldin yivrum. Ben de kk detoksu yapsam iyi olurdu, missss gibi de konu vardı, uyuyakalmışım kapanmış. Tüh.İyiyim çok şükür. KK detoksu yaptım biraz :) Sensiz ıssızdı buralar
Sen nasılsın ?
Hoşbuldun canikomHoşgeldin yivrum. Ben de kk detoksu yapsam iyi olurdu, missss gibi de konu vardı, uyuyakalmışım kapanmış. Tüh.
Onunla hesabım var
Ne konusmus yoktum, merak ettimOnunla hesabım varArkamdan konuşmuş mazlum
Hoşgeldin dondurmalı güzel
Terbiyesiz yaaNe konusmus yoktum, merak ettim
Demek ondan bizim Calciferr ağzından düşürmüyordu. Bu gariplikte bir iş olduğunu anlamıştım. Taşlar şimdi yerine oturdu.
Benim az sürdü banım cabuk geldim sen hosgeldin...Onunla hesabım varArkamdan konuşmuş mazlum
Hoşgeldin dondurmalı güzel
Burdan derken bizim topikten mi anlamadım sincabımBenim az sürdü banım cabuk geldim sen hosgeldin...
Okudunmu sincabimi satmissin diye yazmistiLexacommander ...
Çok sacma sapan bisekilde ban yedim hala kızgınım gereksiz yere hedef gösterildim sonrada buradan bazı kisiler tarafından çok tartışmış ilan edildim falan baya sinirime dokunan bir ban oldu... söyle sövüp sayıp ban yesem guzel bir ohhh cekerdim ama neysee artık...
Aynen buradan sordum hatta worshipe sonra mervede demis anlam veremedim ofkeli kizgin anlarinda mi yazdiklarimi okudular artık ruh halleriniBurdan derken bizim topikten mi anlamadım sincabım
Hımm bu sözü lexa yazdığı için ciddiye alamıyorum. konu sen bildiğin için satış olmadığını biliyorsun ❤Benim az sürdü banım cabuk geldim sen hosgeldin...
Okudunmu sincabimi satmissin diye yazmistiLexacommander ...
Çok sacma sapan bisekilde ban yedim hala kızgınım gereksiz yere hedef gösterildim sonrada buradan bazı kisiler tarafından çok tartışmış ilan edildim falan baya sinirime dokunan bir ban oldu... söyle sövüp sayıp ban yesem guzel bir ohhh cekerdim ama neysee artık...
Kahvaltı ediyim gelip, cevap vericemAynen buradan sordum hatta worshipe sonra mervede demis anlam veremedim ofkeli kizgin anlarinda mi yazdiklarimi okudular artık ruh hallerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?