- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #14.381
Grup olmanin sakıncasi yok sosyallestigimiz ortam tabiki birileri birilerine yakın hissedecek bende tanidiklarima selam verdim hic bir topige hadi gidip dalga gecelim diye gitmedim yapmam zaten biyikliysa konu sahibi dalga gecmisimdir yoksa toplasin arkadaslar alay edelim demem zaten ondan oyle soyleyene tepki gosterdim ama olan bize oldu banlanan biz olduk tartismacidaHımm bu sözü lexa yazdığı için ciddiye alamıyorum. konu sen bildiğin için satış olmadığını biliyorsun ❤
Senin söz dağları aştı maşallah ne büyüttüler ne büyüttüler. Ama grup olma ekuri olma konusunu doğru bulmuyorum hala. topluca gidip kimseye saldırmıyoruz. Bir ara konu vardı Vahşet Team aynı ona döndürdüler muhabbet,
İşte orda o oldu. Hadi gelin dalga geçelim milletle uğraşalım gibi lanse edildi. Sanki çeteyizGrup olmanin sakıncasi yok sosyallestigimiz ortam tabiki birileri birilerine yakın hissedecek bende tanidiklarima selam verdim hic bir topige hadi gidip dalga gecelim diye gitmedim yapmam zaten biyikliysa konu sahibi dalga gecmisimdir yoksa toplasin arkadaslar alay edelim demem zaten ondan oyle soyleyene tepki gosterdim ama olan bize oldu banlanan biz olduk tartismacidabundan sonra gebelik testi yorumu yapicam sadece
Yok canım neden kusura bakayım sohbet topıgı burası konuşuyorsunuz sızdeKuzum topikte sen yokken bunlar oldu kusura bakma biraz fazla yazdım ban konusuyla ilgilibenneyanginlargordum
Aynen öyle kuzumYok canım neden kusura bakayım sohbet topıgı burası konuşuyorsunuz sızde
Yedıgınız bandan bahsediyorsunuz anladıgım kadarıyla
Lexa kaçar
Ben kahvaltı edip gelicem yazdın diye bekledim bısey diyeceksin diye degıl, Regende sessizlik oldu yazınca lexa kahvaltıya gıttı dedımbenneyanginlargordum Regen_ ahagahagahha. Cevap vericem diyince beklenti oluşmuş gibi olmuş genel konuşucaktım ben ahahagah
Ben şey dicektim yaaa...
Kimin kimi Lınc ettıgını bılmıyorum okadarına vakıf degılım konunun, olaylara alınıp gucenmek gibi bi durum varsa onu da normal gorurum hepimiz insanız.Ben şey dicektim yaaa...
Biz burda sohbet edip eğleniyoruz ya işte bazen o samimiyete güvenip herşeyi söyleyebiliyor insan maksat gırgır şamata olsun diye ama işte arada sırada söylenenler ciddiye alınıp gerginlik oluşunca güzel olmuyor. Daha evvelde ufak tefek şeyler oldu hepsinde üzülmüştüm. Sincapta diyor ya işte burdan bazı arkadaşlar tarafından linç edildim falan, her zaman her konuda aynı fikirde olunmayabilir bunda sorun yok zaten ancak işte bu tarz olaylardan alınıp, gücenip burdaki sohbet muhabbete de yansırsa işte o zaman can sıkıcı oluyor biz diğerleri için...
Ben misal burdaki arkadaşlar arasında calciferi kişilik olarak kendime benzetiyorum o yüzden hep en en en ağır lafları, sürtüşmeleri onla yaşayıp ona laf atıyorum çünkü o da benim gibi ne söylersem söyleyeyim amacın eğlenmek olduğunu bildiği için kolay kolay alınmıyor veya ciddiye alıp gerginlik yaratmıyor. Bende öyleyim burda bana ne söylerseniz söyleyin gülerim, kötü niyet olmadığını bilirim, ayak uydururum. Neyse aradan zaman geçince toparlayamıyor insanama anladınız inş.
kendini açıklama sevindim ırgat. İlk defa seni bu kadar ciddi yazarken görünce sen olduğuna emin olamadımBen şey dicektim yaaa...
Biz burda sohbet edip eğleniyoruz ya işte bazen o samimiyete güvenip herşeyi söyleyebiliyor insan maksat gırgır şamata olsun diye ama işte arada sırada söylenenler ciddiye alınıp gerginlik oluşunca güzel olmuyor. Daha evvelde ufak tefek şeyler oldu hepsinde üzülmüştüm. Sincapta diyor ya işte burdan bazı arkadaşlar tarafından linç edildim falan, her zaman her konuda aynı fikirde olunmayabilir bunda sorun yok zaten ancak işte bu tarz olaylardan alınıp, gücenip burdaki sohbet muhabbete de yansırsa işte o zaman can sıkıcı oluyor biz diğerleri için...
Ben misal burdaki arkadaşlar arasında calciferi kişilik olarak kendime benzetiyorum o yüzden hep en en en ağır lafları, sürtüşmeleri onla yaşayıp ona laf atıyorum çünkü o da benim gibi ne söylersem söyleyeyim amacın eğlenmek olduğunu bildiği için kolay kolay alınmıyor veya ciddiye alıp gerginlik yaratmıyor. Bende öyleyim burda bana ne söylerseniz söyleyin gülerim, kötü niyet olmadığını bilirim, ayak uydururum. Neyse aradan zaman geçince toparlayamıyor insanama anladınız inş.
Yaa son konularla çok alakası yoktu belki ama işte regen biraz kırılmış gibiydi ve daha öncede adını hatırlamadığım 2 kişi burda bir anda gerilmişlerdi falan... Adı üstünde mizah geyik alanı burda her lafı çok ciddiye alıp gard almamak gerekiyor. Spesifik birine karşı söylemedim öyle genel aklıma gelince yazdım o yüzden etiketleme çok önemli gelmedi...Kimin kimi Lınc ettıgını bılmıyorum okadarına vakıf degılım konunun, olaylara alınıp gucenmek gibi bi durum varsa onu da normal gorurum hepimiz insanız.
Reelde de boyle bu. Cok sevdıgın insana da alınabılıyorsun , cok ıyı bırı dur alınmayım diyemiyorsun bende alınırım sevdiklerime cogu zaman.
Mevzu bunları halletmekte.
Keske regen ı etiketleseydın, konuyu merak eden asil oydu.
Kendi adıma konudan bagımsız soyleyım, burda da reelde de bana soylenırse soylensın gulen bir insan degılım, bende kimseye aklıma ilk geleni soylemem kırmaktan korkarım. Dedıgım gıbı ınsan oglu alıngan cunku. Kimseyi gucendırmek istemem.
Ahahaha sen bana alınmışmıydınkendini açıklama sevindim ırgat. İlk defa seni bu kadar ciddi yazarken görünce sen olduğuna emin olamadım
Malesef bazen kırgınlıklar oluyor. bizim de gardımız düşüyor duygusal açıdan kırılgan dönemlerimiz oluyor. o zaman işte alınganlık fazla oluyor.
teşekkürler mikrofonu sıradaki arkadaşa devrediyorum
Calcii alınmış ama sana ben öyle anladım çokta dalgasına bakılmıyormus sanki dimi...Ben şey dicektim yaaa...
Ben seni anladım senınde konuyla alakan yok ama yapıcı bı durusun var. Sende bunu daha once de farkettim.Yaa son konularla çok alakası yoktu belki ama işte regen biraz alınmış gibiydi ve daha öncede adını hatırlamadığım 2 kişi burda bir anda gerilmişlerdi falan... Adı üstünde mizah geyik alanı burda her lafı çok ciddiye alıp gard almamak gerekiyor. Spesifik birine karşı söylemedim öyle genel aklıma gelince yazdım o yüzden etiketleme çok önemli gelmedi...
Yav yok ben anlatamadım derdimi...Calcii alınmış ama sana ben öyle anladım çokta dalgasına bakılmıyormus sanki dimi...
Senin dedigin hic bir söze alinganlık gostermem ki ben burada birisinede alınmadım yine anlasılmamısım.. benimle aynı fikirde olacak herkes diye bir beklentim yok benim fikrime ters olduklari icin kizgin degilim tartışmadığım halde tartışmış gösterildigim icin manipüle edilmeme kızdım..
yoksa buradakilerle sen aynı fikirde oldugumu mu sanıyodunhic degilim benzer yapida oldugum sanirim 1 2 kisi var sadece ki onlarla ayni düsunmedigim seyler oluyor yorumlardan anliyorum...
Neyse cok uzadı mevzu yanginimin topigini sıkıcı hale getirmek istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?