Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Evet cift terapisi onermeye basladım herkese.
Artık humanıst oldum ve duymak istenen seyleri soyluyorum

Evet cift terapisi onermeye basladım herkese.
Artık humanıst oldum ve duymak istenen seyleri soyluyorum
Ben zaten anlamıştım bir haller olduğunu sanki elinden biri telefonu almış vaaaz verecek İstanbul müftüsü gibi oraya buraya cennet vaat ediyor. Ama nasıl hoşuna gidiyor milletin yeminle ben bile tutamadım kendimi muhteşemleri yolluyorum yorumuna. Saygılar

En son BAn yeme nedenim
Valla ben 1 ay içinde 6 kere ban yedikten sonra oyunu çözdüm
artık kurallara göre oynuyorum oyunu...
Öyleymiş. Bir de peki yazmayın sakın
Benim için komik emojisi anlama geliyor aslında
İnsanlar yadırgıyor ama "Sin nisil ilir di bi kidir ciddi yizdiğim yırımımı komik ifidisi birikirsin."
Bırakın bu işleri millete zekasını sorgulatacak yorumlar yapıyor polemiğe giriyorsunuz sonra da emojiden ban yedim bilmem ne

Pekiii pekiiii anladımmmm sen neymişsin be banvittt banvit...
Reklamı yankılandı zinhimde
Bilinç altımda olan şeyleri ne siz sorun ne ben söyleyeyim ahahahagwga

abi pekiden güzel cevap yok ki.
her cümleye, her soruya uygun. daha ne olsun. :)
ama insanlarda nasıl bir kompleks varsa bunu da ters alıyorlar demek :)

Bırakın bu işleri millete zekasını sorgulatacak yorumlar yapıyor polemiğe giriyorsunuz sonra da emojiden ban yedim bilmem ne
Yaaa bu forumda çok kindar insanlar var. Misal hir konuda fikir ayrılığına düşsek de başka yorumu bana mantıklı gelince ben beğeniyorum. Haklısın diyorum. Bazen alıntılayıp helal olsun diyorum. Ama millet bana bir kere kafayı taktı mı habire şikayet ediyorlar.
Açığımı kolluyorlar ki bu yüzden suçsuz yere bile kaç kere üsluptan, polemikten, konu dışı mesajdan ban yedim.. Hep şikayet etttikleri için ahahaha
Millet çok kanser yeminle

Benim için komik emojisi anlama geliyor aslında
İnsanlar yadırgıyor ama "Sin nisil ilir di bi kidir ciddi yizdiğim yırımımı komik ifidisi birikirsin."
Ben de üzücü şeylere “Muhteşem ” i basıyorum. Üye annesinin hastalığını yazıyor mesela, bir gün beni de ondan terslicekler diye korkuyorum

Ben unutuyorum ya

Seri “beğenmedim” basan psikopatları unutmamak lazım. Ben hiç nicklere bakmadan okurum yorumları. Aynı konuda birinin bir yorumuna beğenmedim bir yorumuna muhteşem basarım. Tek yorumuna beğenmedim basmak yetiyor bazen, seri beğenmedim saldırısına uğruyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…