- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.635
- 548
- 40
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #1.441
Valla ben 1 ay içinde 6 kere ban yedikten sonra oyunu çözdümEn son BAn yeme nedenim
Calsi ne alaka gülünce ban mı yiyoruzEn son BAn yeme nedenim
Evet cift terapisi onermeye basladım herkese.Kızbenneyanginlargordum bdv de son zamanlarda pamuk şeker gibi oldun yorumlara bakıyorum hiç öyle 1 ay önceki sen değilsin Lexacommander de hala ota b*ka kahkaha emojisi atıp duruyor. Biri bir gün ciddi yorumuma ne gülüyorsun diye çatacak da hadi bakalım
Evet kuzenim kadınHatun olduğu çıkarımını nerden yaptın
Aklımda şuan bu soru var. Çabuk cevap ver calciferrrr
Öyleymiş. Bir de peki yazmayın sakınCalsi ne alaka gülünce ban mı yiyoruz
Benim için komik emojisiÖyleymiş. Bir de peki yazmayın sakın
Ben zaten anlamıştım bir haller olduğunu sanki elinden biri telefonu almış vaaaz verecek İstanbul müftüsü gibi oraya buraya cennet vaat ediyor. Ama nasıl hoşuna gidiyor milletin yeminle ben bile tutamadım kendimi muhteşemleri yolluyorum yorumuna. SaygılarEvet cift terapisi onermeye basladım herkese.
Artık humanıst oldum ve duymak istenen seyleri soyluyorum
Öyleymiş. Bir de peki yazmayın sakın
En son BAn yeme nedenim
Valla ben 1 ay içinde 6 kere ban yedikten sonra oyunu çözdüm
artık kurallara göre oynuyorum oyunu...
Öyleymiş. Bir de peki yazmayın sakın
Bırakın bu işleri millete zekasını sorgulatacak yorumlar yapıyor polemiğe giriyorsunuz sonra da emojiden ban yedim bilmem neBenim için komik emojisianlama geliyor aslında
İnsanlar yadırgıyor ama "Sin nisil ilir di bi kidir ciddi yizdiğim yırımımı komik ifidisi birikirsin."
Pekiii pekiiii anladımmmm sen neymişsin be banvittt banvit...abi benim hayatta en sevdiğim cevap peki :)
en güzel laf sokma kelimesi ahahah
Pekiii pekiiii anladımmmm sen neymişsin be banvittt banvit...
Reklamı yankılandı zinhimde
Bilinç altımda olan şeyleri ne siz sorun ne ben söyleyeyim ahahahagwga
Yaaa bu forumda çok kindar insanlar var. Misal hir konuda fikir ayrılığına düşsek de başka yorumu bana mantıklı gelince ben beğeniyorum. Haklısın diyorum. Bazen alıntılayıp helal olsun diyorum. Ama millet bana bir kere kafayı taktı mı habire şikayet ediyorlar.Bırakın bu işleri millete zekasını sorgulatacak yorumlar yapıyor polemiğe giriyorsunuz sonra da emojiden ban yedim bilmem ne
Arada bir de böyle yavan espiriler olmasa ah bePekiii pekiiii anladımmmm sen neymişsin be banvittt banvit...
Reklamı yankılandı zinhimde
Bilinç altımda olan şeyleri ne siz sorun ne ben söyleyeyim ahahahagwga
Ben de üzücü şeylere “MuhteşemBenim için komik emojisianlama geliyor aslında
İnsanlar yadırgıyor ama "Sin nisil ilir di bi kidir ciddi yizdiğim yırımımı komik ifidisi birikirsin."
Ben daha iyisini yapana kadar en iyisi buArada bir de böyle yavan espiriler olmasa ah be
Ben unutuyorum yaYaaa bu forumda çok kindar insanlar var. Misal hir konuda fikir ayrılığına düşsek de başka yorumu bana mantıklı gelince ben beğeniyorum. Haklısın diyorum. Bazen alıntılayıp helal olsun diyorum. Ama millet bana bir kere kafayı taktı mı habire şikayet ediyorlar.
Açığımı kolluyorlar ki bu yüzden suçsuz yere bile kaç kere üsluptan, polemikten, konu dışı mesajdan ban yedim.. Hep şikayet etttikleri için ahahaha
Millet çok kanser yeminle
Seri “beğenmedim” basan psikopatları unutmamak lazım. Ben hiç nicklere bakmadan okurum yorumları. Aynı konuda birinin bir yorumuna beğenmedim bir yorumuna muhteşem basarım. Tek yorumuna beğenmedim basmak yetiyor bazen, seri beğenmedim saldırısına uğruyorsunYaaa bu forumda çok kindar insanlar var. Misal hir konuda fikir ayrılığına düşsek de başka yorumu bana mantıklı gelince ben beğeniyorum. Haklısın diyorum. Bazen alıntılayıp helal olsun diyorum. Ama millet bana bir kere kafayı taktı mı habire şikayet ediyorlar.
Açığımı kolluyorlar ki bu yüzden suçsuz yere bile kaç kere üsluptan, polemikten, konu dışı mesajdan ban yedim.. Hep şikayet etttikleri için ahahaha
Millet çok kanser yeminle
Ne demişler peki diyen kadından kork :)abi benim hayatta en sevdiğim cevap peki :)
en güzel laf sokma kelimesi ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?